אני בן 19 עכשיו ולפני כחודש סיימתי בית ספר
אני יוצא עם חברה שלי כשנה והקשר שלנו מאוד רציני
יוצא לנו לדבר הרבה על חתונה בזמן הצבא או לאחר הצבא,והיא ממש רוצה את זה
זה לא הקוצי מוצי הזה כמו שהולך עם הרבה,כאילו אני רוצה להתחתן איתך וזה ככה סתם
אלה שהיא ממש ממש רצינית,ואת האמת...אני חושב על זה גם בצורה מאוד חיובית
אנחנו אוהבים אחד את השני מאוד והקשר שלנו מאוד חזק
אבל מאז שהתחלתי לחשוב על עניין החתונה בצורה רצינית,אני כל היםו כמעט חושב על זה ועולים לי הרבה דברים בראש
בכל זאת,זה עניין לא קטן,ועולים בי גם מחשבות מפעם על הקשר שלנו שלא היה טוב כל כך בהתחלה
אז ככה,היא לא הילדה הכי תמימה בעולם בוא נגיד ככה...ואני התחלתי לצאת איתה לאחר שהיא נפרדה מהאקס שלה
שאני והוא היינו בכסאח הרבה זמן,אני והיא גם היינו ידידים טובים לפני זה,בגלל זה כל זה קרה
בתחילת הקשר שלנו היא הרבתה לדבר איתו,ואני לא אהבתי את זה אבל איכשהו הגעתי להסכם איתה והסכמתי לה לדבר איתו פעם בשבוע
כשאני באימון
בסופו של דבר,אחריי חודש וקצת נפרדתי ממנה בגלל אותה סיבה בדיוק,לאחר יומיים היא באה אליי וממש ביקשה סליחה
ושזה לא יקרה שוב וכל זה,והיא באמת עמדה בזה,היא לא דיברה איתו מאז ומאז הקשר שלנו התחיל לפרוח.
בחודש הראשון ההוא,הנוראי,גם קראתי בפייסבוק שלה הודעות כאילו היא הציעה למישהו לשכב איתה
מישהו שרדף אחריה כמה שנים והוא ממש סבל,אני מכיר ת'מקרה בבאופן אישי...
כשדיברתי איתה על זה,היא אמרה שזה לא היא,שכנראה פרצו לה לפייסבוק ודיברו איתו ככה,כי זה לא נשמע הגיוני שהיא תדבר עם מישהו
ותציע לו דבר כזה...מה שגם לא נשמע הגיוני לבחורה נורמלית
יצא לי לדבר איתה על זה עוד פעם או פעמיים במהלך השנה האחרונה כשהנושא הטריד אותי והיא עדיין אמרה שזה לא היא
ומשום מה כל הדברים האלה לא עוזבים,כאילו יושב לי בראש שהיא בגדה בי,למרות שאני לא יכול לדעת אם זה נכון או לא
אני מאוד מאוד אוהב אותה והיא גם אותי,ויש שוב לציין שלאחר הפירדה ההיא באמת שהכל טוב ויפה ואין שום דבר רע טפו טפו טפו
אבל משום מה הדברים הרעים האלה לא עוזבים אותי,וכבר כמה שבועות שאני מוטרד וקשה לי לישון לפעמים וזה גורם לי
להיות מצוברח הרבה פעמים במהלך היום.
מה אני עושהה? S:

ציטוט ההודעה