קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. הצעת פורום| knight online
    על ידי Arkon בפורום משוב
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 08-08-2007, 19:11
  2. [הצעת פורום]יריחו
    על ידי mama4all בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 04-08-2007, 12:21
  3. הצעת פורום כנסו מה יש להפסיד...
    על ידי Poop בפורום משוב
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 14-05-2007, 21:52
  4. הצעת פורום האטריק
    על ידי Knuffles בפורום משוב
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 01-03-2006, 20:36
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

הצעת פורום לקט' גרפיקה ואומנות...

משתמש מכור
    שם פרטי
    הדר
    לייקים
    175
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    פחיק!

ברירת מחדל הצעת פורום לקט' גרפיקה ואומנות...

שלום לכל מי שקורא, הייתי רוצה להציג בפניכם את הרעיון שלי לפורום חדש בקט גרפיקה ואומנות. לדעתי פורום זה יכול לעזור מאוד לסדר בין פורומים בקט'.

שם פורום: לוגואים וציור
    תיאור הפורום: בפורום זה משתמשים יכולים לפרסם עבודות שלהם בנושא לוגואים ו/או ציורים ויוכלו לקבל ביקורת בונה, כמו כן יוכלו המשתמשים לתת את הביקורת על עבודות אחרות. כמו כן יוכלו משתמשים לקבל תמיכה ועזרה בכדי לשפר את מיומנותם בתוכנות שונות.
    תוכן הפורום, על מה ידונו וכד': החוקים של הפורום יהיו דומים לחוקי פורום "גרפיקה ועיצוב אתרים", הפורום יהיה בנוי כמו פורום חתימות וסמלים ומה שיהיה 'צריך' להציג בו אלא עבודות ציור ולוגואים/"ניקים" (ניק הוא כמו לוגו רק לא רשמי אלא 'חתימתי' [ששמים בחתימה]).

אשמח מאוד לקחת חלק בהשקעה בפיתוח הפורום, הסיבה להצעת רעיון זה היא בגלל שמספר גדול של ילדים לא בטוחים איפה הם צריכים להציג עבודות מסוימות.
    מנהל פורום חתימות וסמלים ותמיכה גרפית לשעבר

לא חברים רגילים

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

ציטוט נכתב במקור על ידי DarkDesign צפיה בהודעה
    שלום לכל מי שקורא, הייתי רוצה להציג בפניכם את הרעיון שלי לפורום חדש בקט גרפיקה ואומנות. לדעתי פורום זה יכול לעזור מאוד לסדר בין פורומים בקט'.

שם פורום: לוגואים וציור
    תיאור הפורום: בפורום זה משתמשים יכולים לפרסם עבודות שלהם בנושא לוגואים ו/או ציורים ויוכלו לקבל ביקורת בונה, כמו כן יוכלו המשתמשים לתת את הביקורת על עבודות אחרות. כמו כן יוכלו משתמשים לקבל תמיכה ועזרה בכדי לשפר את מיומנותם בתוכנות שונות.
    תוכן הפורום, על מה ידונו וכד': החוקים של הפורום יהיו דומים לחוקי פורום "גרפיקה ועיצוב אתרים", הפורום יהיה בנוי כמו פורום חתימות וסמלים ומה שיהיה 'צריך' להציג בו אלא עבודות ציור ולוגואים/"ניקים" (ניק הוא כמו לוגו רק לא רשמי אלא 'חתימתי' [ששמים בחתימה]).

אשמח מאוד לקחת חלק בהשקעה בפיתוח הפורום, הסיבה להצעת רעיון זה היא בגלל שמספר גדול של ילדים לא בטוחים איפה הם צריכים להציג עבודות מסוימות.
    תוכל להסביר לי מה ההבדל בין זה לבין פורום חתימות וסמלים?

משתמש מכור
    שם פרטי
    הדר
    לייקים
    175
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    פחיק!

ציטוט נכתב במקור על ידי ישראל צפיה בהודעה
    תוכל להסביר לי מה ההבדל בין זה לבין פורום חתימות וסמלים?
    חתימה:

סמל:

לוגו:

ציור היה יותר מידי גדול אבל הנה דוגמא...

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=767971

כמו שאתה יכול לראות לא קשור לפורום...
    נערך לאחרונה על ידי Attack; 02-08-2011 בשעה 18:23.

לא חברים רגילים

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

חתימה:

סמל:

לוגו:

ציור היה יותר מידי גדול אבל הנה דוגמא...

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=767971

כמו שאתה יכול לראות לא קשור לפורום...
    הציורים שייכים לגרפיקה ועיצוב אתרים, ומה שאתה קורא לוגו נכנס בהגדרה של חתימה ו/או סמל.

משתמש מכור
    שם פרטי
    הדר
    לייקים
    175
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    פחיק!

אני בכלל לא חושב שאתה צודק, לוגו ועיצוב אתר זה ממש ממש שונה... כמו כן חתימה ולוגו זה לא אותו דבר....

בכל מקרה, אתה לא רואה איך נחוץ הפורום הזה כרגע אבל אני אומר לך שבכדי ליצור סדר צריך אותו, אתה פעיל יותר בפורומים אחרים כך שאת הפורומים האלה אתה מכיר פחות (לפי דעתי...) אני יודע אולי זה קצת חוצפה אבל תשקול את זה שוב. אני ממליץ בחום על פורום "לוגואים וציורים"

לא חברים רגילים

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

אני בכלל לא חושב שאתה צודק, לוגו ועיצוב אתר זה ממש ממש שונה... כמו כן חתימה ולוגו זה לא אותו דבר....

בכל מקרה, אתה לא רואה איך נחוץ הפורום הזה כרגע אבל אני אומר לך שבכדי ליצור סדר צריך אותו, אתה פעיל יותר בפורומים אחרים כך שאת הפורומים האלה אתה מכיר פחות (לפי דעתי...) אני יודע אולי זה קצת חוצפה אבל תשקול את זה שוב. אני ממליץ בחום על פורום "לוגואים וציורים"
    אני לא חושב שצריך לפתוח פורום לכל סגנון של גרפיקה ועיצוב, בקצב הזה אפשר לפתוח עוד הרבה פורומים, זה לעיצובי פרחים, וזה לאיורי כלבים... יש מספיק מקום בשני הפורומים - "חתימות וסמלים" ו"גרפיקה ועיצוב אתרים" לכל סוגי העיצובים למיניהם.

משתמש מכור
    שם פרטי
    הדר
    לייקים
    175
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    פחיק!

ציטוט נכתב במקור על ידי ישראל צפיה בהודעה
    אני לא חושב שצריך לפתוח פורום לכל סגנון של גרפיקה ועיצוב, בקצב הזה אפשר לפתוח עוד הרבה פורומים, זה לעיצובי פרחים, וזה לאיורי כלבים... יש מספיק מקום בשני הפורומים - "חתימות וסמלים" ו"גרפיקה ועיצוב אתרים" לכל סוגי העיצובים למיניהם.
    אני לא מבין למה אי אפשר פשוט לעשות פורום שיתאים לכל סוגי הלוגואים שיש ובכדי לא ליצור יותר מידי פורומים חשבתי לשלב שם גם ציורים... לדעתי הדוגמאות שלך בכלל לא דומות למה שאתה חושב שאני מתקוון בעיצוב יש עיצוב אתר... ויש עיצוב אחר, הם סגנון שונה... מה שיש לך בחתימה נכנס לפורום "עיצוב אתרים" אני לא מבין מזה קשור בכלל? אנשים ראו "גרפיקה" קפצו על זה כי הם לא ידעו לאן ללכת... בוא נתן להם ללכת לפורום אשר מתאים למה שהם מתקוונים, עיצוב אתרים מתאים לעיצוב רשמי וכו' עיצוב לוגו או ציור מתאים לעיצוב סתמי אשר אפשר לשים בחתימה וכו'. אני מאוד מקווה שתבין אותי בלמה מאוד כדאי לפתוח את הפורום 'לוגואים וציורים'.

אם ההצעה לא רצויה יש לי הצעה אחרת... לשעשות פורום "עיצוב גרפי" אשר יכלול את כל סוגי העיצובים שאין להם פורום. כגון פורום ציורים פורום לוגואים פורום רקעים מעוצבים וכו'...

מקווה מאוד שאחת ההצעות שלי תתקבל.

לא חברים רגילים

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

אני לא מבין למה אי אפשר פשוט לעשות פורום שיתאים לכל סוגי הלוגואים שיש ובכדי לא ליצור יותר מידי פורומים חשבתי לשלב שם גם ציורים... לדעתי הדוגמאות שלך בכלל לא דומות למה שאתה חושב שאני מתקוון בעיצוב יש עיצוב אתר... ויש עיצוב אחר, הם סגנון שונה... מה שיש לך בחתימה נכנס לפורום "עיצוב אתרים" אני לא מבין מזה קשור בכלל? אנשים ראו "גרפיקה" קפצו על זה כי הם לא ידעו לאן ללכת... בוא נתן להם ללכת לפורום אשר מתאים למה שהם מתקוונים, עיצוב אתרים מתאים לעיצוב רשמי וכו' עיצוב לוגו או ציור מתאים לעיצוב סתמי אשר אפשר לשים בחתימה וכו'. אני מאוד מקווה שתבין אותי בלמה מאוד כדאי לפתוח את הפורום 'לוגואים וציורים'.

אם ההצעה לא רצויה יש לי הצעה אחרת... לשעשות פורום "עיצוב גרפי" אשר יכלול את כל סוגי העיצובים שאין להם פורום. כגון פורום ציורים פורום לוגואים פורום רקעים מעוצבים וכו'...

מקווה מאוד שאחת ההצעות שלי תתקבל.
    כמו שאמרתי, בינתיים שני הפורומים האלה אמורים לכלול את כל סוגי הגרפיקה והעיצוב;
    חתימות וסמלים בשביל דברים קטנים, קלילים ונחמדים,
    וגרפיקה ועיצוב אתרים בשביל דברים יותר רציניים ומורכבים.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,502,210 | הודעות: 8,202,803 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect