חחח למי שדאג אני לא יפסיק לרשום חדשות תהנו אחים אחים שלי![]()
לילה טוב לכולם
אמש לאחר ש-RAW ירדה מהאוויר, התקיים קרב בין ג'ון סינה וCM פאנק.
הקרב נגמר ללא הכרעה, אחרי שהמיז וR-טרות' הגיעו והתערבו בקרב, מה שגרם לפסילה כפולה.
ההילים תקפו את סינה ופאנק, אבל מהר מאוד שני אלופי ה-WWE תקפו חזרה, איחדו כוחות, והעיפו את המיז וטרות' מהזירה.
לפני שה-WWE סגרו את הבסטה, סינה ופאנק עמדו זה מול זה, והחליפו מבטים, כאשר כל אחד אוחז בחגורת האליפות שלו.
בנוסף, אמש במהלך קרב חושך, ברודוס קליי עשה את החזרה שלו, כשהוא התאבק נגד ג'ובר בשם אלכס סילבה (שדי דומה לאנדי לווין מ-Tough Enough).
קליי ניצח בקרב.
ועוד משהו על RAW אמש, זאק ריידר כתב בטוויטר שלו שקולט קאבאנה היה מאחורי הקלעים.
כריס ג'ריקו ירה לכיוון CM פאנק, וירד עליו בטוויטר:
"כולם כל כך נרגשים שCM פאנק אמר את השם שלי ב-RAW. נחשו מה...אני לא שם *ין. תתעסק בעיניינים שלך, ותפסיק לנסות להיות אני, פאנק".
רק אני הייתי משלם על פיוד של פאנק נגד ג'ריקו?
נראה כי ה-WWE ממשיכים לבנות את הסטוריליינים החשובים שלהם בסודיות. התוכנית היא שרק מעט מאוד אנשים יידעו מה קורה בסטוריליין, כלומר פחות אנשים ידעו את האמת, וככה יש פחות סיכוי שתהיה דליפה. ככה גם אם תהיה דליפה, רשימת החשודים תהיה מאוד קצרה.
מתגלה כי וינס מאוד מרוצה מאיך שהם הצליחו להסתיר את מה שיקרה עם כל הסיפור של CM פאנק, וזה בגלל שרק מעט מאוד אנשים ידעו מה קורה.
רב המתאבקים מאחורי הקלעים ידעו בדיוק אותו הדבר כמו שאנחנו הצופים ידענו, ורובם גילו שפאנק חתם ב-WWE מחדש רק כשהוא הופיע ב-RAW שבוע שעבר.
למרות ההודעה שמעל, מקור ב-WWE הדליף לרשת שהארגון מתכנן פיוד ירושה בין וינס מקמן וטריפל H. הפיוד יגיע לשיאו ברסלמניה 28.
נראה כי בחודשים הקרובים לא נראה את וינס, והוא יחזור רק לקראת סוף השנה, שם הפיוד יתחיל לצבור תאוצה.
יכול להיות מאוד ששאר משפחת מקמן תהיה חלק מהפיוד, כאשר סטפני מקמן תהיה בצד של H. נראה כי יש ספק גדול ששיין מקמן יופיע, מאחר והוא כבר לא חלק מהארגון.
מתגלה כי הפיוד של רנדי אורטון וכריסטיאן לא יסתיים בסמארסלאם, והוא צפוי להמשיך גם ב"ליל האלופים".
הנה ראיון נוסף עם המיז, כשהוא ממשיך את סדרת הראיונות שלו:
חדשות TNA
ג'ף הארדי פרסם סרטון ראשון בחשבון היוטיוב שלו:
למרות השמועות על כך שTNA חושבים לשחרר את ג'ף הארדי ואחיו, TNA בכל זאת מתכוננים להוציא DVD של הארדי ב-18 באוקטובר.
זה יהיה ה-DVD השני של ג'ף הארדי ב-TNA, כאשר ה-DVD הראשון שלו שוחרר עוד ב-2005, לפני שהארדי חזר ל-WWE.
ה-DVD החדש נקרא "Enigma 2".
ועוד חדשות
שיין הלמס (הידוע גם בשם גרגורי) פרסם בטוויטר היום שהוא עדיין סובל מכאבים קשים במיוחד אחרי תאונת הדרכים שהוא עבר במאי.
הלמס אמר שהוא כמעט איבד את הרגל שלו )(וגם את חייו). וכעת הוא בקושי יכול לזוז, וכל תנועה גורמת לו לכאבי תופת.
הוא אמר שלמרות הכאבים, הוא מנסה להישאר עם הראש למעלה.

ציטוט ההודעה