יש איזה טכניקות או דרכים שאתם יכולים לספר לי עלייהם?
תודה לעוזרים![]()
יש איזה טכניקות או דרכים שאתם יכולים לספר לי עלייהם?
תודה לעוזרים![]()
|
|
ולמה אתה צריך את זה?
לא הייתי ממליץ לך למהר עם "לתת למישהי הרגשה כזאת" לא משנה אם אתה באמת מרגיש שזה ככה או בא לעבוד עליה בשביל סקס .
אתה באמת רוצה להישאר איתה להרבה זמן או לחילופין לנצח?
'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'
נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 03-08-2011 בשעה 12:47.
Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."
Hitch
בטח שזה קשור לפיקאק אולי לא לפיתוי עצמו אבל בטח שזה קשור עובדה שמעתי פעם על טכניקה שאומרת שצריך להגיד למטרה שאתם תעשו בעתיד המון דברים ביחד וזה יעזור ואפילו טכניקת NLP שאומרת שצריך להגיד למטרה מילים של זמן ממושך כדי שזה יכנס לה לתת מודע...
אני רוצה עוד טכניקות או משהו לא יודע שיעשה את העבודה או שלפחות יראה איזה שיפור... (נא לא להתחכם ולהגיד לי שפיקאפ זה לא קסמים)
אני כן רוצה להישאר איתה המון זמן למי ששאל, ואני רוצה שהיא תרגיש שאנחנו הולכים להישאר המון זמן ביחד כדי שנפסיק לריב אל דברים קטנים, כדי שניהיה יותר בטוחים בקשר שלנו (או לפחות היא) ובכללי שהיחיסים ישתפרו...
אז תגיד לה את זה לא לנו
כל הטכניקות של "להתנג כמו זוג" כשאתם רק מכירים אחד את השני זה סבבה לגמרי
אבל אתם לא צריכים לשחק אותה זוג, אתם כבר זוג
דבר איתה תעשה לה דברים נחמדים, ותנסה לבנות אמון בין שניכם, הכי חשוב
יש לי טכניקה אחת האמת.. קנה לה דובי, זה עובד על כל הבנות, גם אלו שאומרות ששונאים דובים
אם רבתם קנה לה דובי, ופרחים
חוץ מזה, כמו שאמרתי לפני זה, זה בינך לבינה
נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 03-08-2011 בשעה 13:08.
Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."
Hitch
הוא מתכוון ליחסים בטווח הרחוק לפי מה שהבנתי...
ד"א סתכל בפרטי.
לנושא,
העצה שלי היא שפשוט תבלה איתה, תספר לה דברים ובנו אמון כמו שאמרו פה.
בהצלחה