אייל גולן פרגן לעידן יניב בהופעה באמפי קיסריה ונתן לו לשיר איתו את שירו "בין הטוב ובין הרע". "יש לך את החיוך הכי יפה שאני מכיר", הוסיף גולן מחמאה מכל הלב ליניב
![]()
"בין הטוב ובין הרע". עידן יניב שר עם אייל גולן בקיסריה
צילום׃ שרון רביבו
זה כבר הפך למסורת - אמנים ים תיכוניים מגיעים לשבת בשורות הראשונות בהופעות של אייל גולן באמפיתאטרון בקיסריה, וגולן מפרגן להם בשיר משותף בישיבה מהכיסא, שלמה ארצי סטייל.
כל זה קורה במסגרת סיבוב ההופעות החדש של אייל גולן "חלק מחיי", המבוסס על אלבומו בשם זה שיצא בפסח האחרון. כזכור, את הסיבוב פתח אייל גולן בהופעה בבריכת הסולטן בירושלים לעיני כ-6500 צופים.
נחזור לקיסריה - אחרי שבשבוע שעבר שר אייל גולן עם דודו אהרון, שסוחב איתו היסטוריה ארוכה, עוד מבר המצווה שלו (גולן, כידוע, הופיע בבר המצווה של אהרון), הפעם הגיע תורו של עידן יניב.
אייל גולן פרגן ארוכות לעידן יניב ונתן לו לשיר איתו את שירו "בין הטוב ובין הרע". הקהל שמסביב ליניב, שישב כמובן באיזור ה"אורקסטרה" הגיב בחום ובכפיים.
"יש לך את החיוך הכי יפה שאני מכיר", הוסיף אייל גולן מחמאה לזמר הצעיר, וסיים בבקשה: "תתחתן כבר, גבר". סחתיין עליך, אייל.
![]()
"תתחתן, גבר". אייל גולן מחבק את עידן יניב הופעה בקיסריה
צילום׃ שרון רביבו
![]()
"יש לך את החיוך הכי יפה מכל הזמרים". אייל גולן מפרגן לעידן יניב בהופעה בקיסריה
צילום׃ שרון רביבו
![]()
אני זוכר אותך מהבר מצווה. דודו אהרון ואייל גולן
צילום׃ שרון רביבו
פורסם במאקו : http://www.mako.co.il/music-news/loc...1866131006.htm
דיעה אישית :
אייל גולן מוכיח לנו כמה הוא יודע לפרגן לשאר הקולגות בז'אנר הים תיכוני אם זה תוכנית "ואני קורא לך"
שבאה לעזור ולהוות קרש מקפצה לזמרות כישרוניות ודרך אגב יוצאת עונה שנייה בקרוב מאוד ... ואם זה
בכל ראיון ששואלים אותו אין אף פעם שמץ של קנאה או כעס על מישהו תמיד הוא אומר "יש מספיק בשביל כולם..."
וכן גם בהופעותיו השונות תמיד בא ומפרגן מכל הלב לשאר הזמרים ומעלה אותם לחלוק עימו שיר כבוד
כל זה מראה לנו למה אייל הוא לא רק זמר וירטואוז אלא מעבר לכך אדם בעל תכונות טובות פשוט פילנטרופ
אייל גולן אני מצדיע לך ולפועלך השמך להקסים אותי ושאר מעריציך
מה אתם אומרים על אייל גולן רק זמר גדול ? או שיש שם מעבר לכך ?

ציטוט ההודעה