אני לא חושב שצריך גיל לכותרת כי זה לא משנה והאשכול הזה מיועד לכולם.
האשכול בלשון זכר אך הוא מתאים לשני המינים כאחד.
הקדמה לאשכול:
הרבה פעמים שאני נכנס כאן לפורום אני רואה בני נוער במצבי דיכאון מכל מיני סיבות כמו:חוסר ביטחון עצמי,ביישנות,לא מקובלים בחברה,אין ידידות וכו'.אז הייתי רוצה לעזור להם לשפר את החיים שלהם קצת ולנסות לעזור להם כי באמת אכפת לי מהם ונמאס לי שמלא אנשים בדיכאון
שלום לכל בני הנוער/ילדים ועוד .
אתם חשים בדיכאון?חשים לא טוב? הינה שלבים לחיים טובים יותר :
1)
תיהיו עצמכם יאהבו אתכם-אף פעם אל תנסו לחכות מישהו וליהיות מישהו אחר,תיהיו עצמכם ,תאמינו בעצמכם ויאהבו אתכם.ותמיד תמיד תגידו שאתם כמו כולם ואפילו יותר טובים מהם.
2)
תתחילו לחשוב קדימה-תשכחו מכל הדברים הרעים שקרו לכם ותסתכלו על העתיד שלכם כי זה מה שחשוב לכם כרגע.פשוט תשכחו מכל המצבים הלא נעימים והקשים שלכם.(אלה אם כן מישהו ניפטר או משהו שאת זה לא שוכחים)
3)
תעשו דברים שאתם אוהבים לעשות-לדוגמה אתם אוהבים לצייר? אז תציירו,אתם אוהבים לשיר?תשירו,אתם אוהבים לרוץ?תתחילו לרוץ.
אתם תראו שאם תעשו דברים שאתם אוהבים לעשות כבר תרגישו שיפור בחייכם.
4)
תעשו דברים שאתם רוצים לעשות-רוצים להתחיל אם בנות ?לכו תתחילו איתן ולהיפך אם זה אם בנים.וככה תעשו את כל מה שאתם רוצים לעשות ויכולים לעשות.
5)
תיהיו שמחים-תמיד תחייכו ותשמחו:זה תמיד טוב לחייך וזה גם נותן לאנשים תחושה שהבן אדם שמולם נחמד.
6)
תפתחו ביטחון עצמי-תעמדו זקוף,תדברו בכל רם,אל תפחדו לדבר אם אנשים ולהציעה להם את מה שאתם חושבים ואל תפחדו לטעות!בחיים! מטעויות לומדים.
7)
תקומו בבוקר בהרגשה טובה ותמיד תחשבו חיובי כי:אם תחשבו חיובי יהיה טוב בחיים ואם תחשבו שלילי יהיה חיים גרועים .
8)תבלו אם אנשים שכיף לכם איתם-תבלו אם בני משפחה ובכללי אם מי שכיף לכם להיות איתו.
אני מקווה שתפנימו את מה שכתבתי פה ושיהיה לכם טוב.אני ממליץ לקרוא את המאמר כמה פעמים וללמוד מפה כל דבר ולעשותו.כאשר תתחילו להשתנות וליהנות מהחיים גם החברים והידידות ואולי החברה יגיעו
כל הדברים שכתבתי כאן הם לא סתם:אני הייתי בדיוק כמוכם.חשבתי רק שלילי וחשבתי שהחיים הם חרא אבל עכשיו אני שמח יותר וכיף לי בחיים ואני שמח על כל דקה ושנייה שאני חיי את החיים האלו.
את המאמר הזה כתבתי בעצמי וכול הזכויות שמורות לי.זה מאמר ראשון שלי

אתם מוזמנים להגיב ואשמח לקבל כל תגובה שלכם:גם אם היא שלילית.לקחתי את המידע למאמר מאנשים כאן בפורום ומכל מיני מאמרים אחרים וגם את הניסוח והפנייה לקחתי מאיזה מאמר.וזכרו כלל ומשפט חשוב מאוד:חיים פעם אחת אז תנסו להינות כמה שיותר ולנצל כל רגע בחיים

וזהו בהצלחה

שלכם:Vulkan