קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חדשות וספויילרים לתאריך 31.7
    על ידי PsyKick בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 02-08-2006, 21:29
  2. חדשות וספויילרים לתאריך 31.7
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 31-07-2006, 23:39
  3. חדשות וספויילרים לתאריך 20.7
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 20-07-2006, 17:23
  4. חדשות וספויילרים לתאריך-19.7
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 19-07-2006, 21:36
  5. חדשות וספויילרים לתאריך 10.3.06
    על ידי ToRnAdO בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 10-03-2006, 18:49
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

חדשות וספויילרים

!Spear Spear Spear האוואטר של -Edge-
    שם פרטי
    אדג'
    לייקים
    136
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    I am FAird

Smile חדשות וספויילרים

בעקבות הדברים שכריס ג'ריקו רשם בטוויטר אחרי RAW, הרבה אנשים האמינו כי ג'ריקו יורה לכיוון CM פאנק ללא סיבה.
    כעת מתגלה כי לפני כמה זמן ג'ריקו הציע ל-WWE לעשות פיוד בינו לבין פאנק, כאשר ג'ריקו הוא היל ופאנק הוא פייס/היל.
    נראה כי כעת יש מחשבה שאם ג'ריקו יחזור ל-WWE עד רויאל ראמבל 2012, פיוד בין ג'ריקו ופאנק יתחיל ויגיע לשיאו בקרב ברסלמניה 28.

עוד על רסלמניה 28. נראה כי התוכניות ממניה שעברה חזרו לשולחן.
    כרגע יש מחשבה שאנדרטייקר יתאבק נגד וויד בארט.
    יש המאמינים כי זה יהיה הקרב האחרון של טייקר בקריירה שלו.

אמש בהקלטות סמאקדאון, קולט קאבאנה התאבק בקרב חושך נגד וויד בארט.
    עדיין לא ידוע אם הוא חתם על חוזה בארגון.

מקור חושף כי אחת הסיבות החשובות לכך שזאק ריידר מקבל יותר זמן מסך לאחרונה, היא בזכות CM פאנק.
    נראה כי פאנק הציע לוינס לתת לריידר פוש קטן. כמו שפרסמתי אמש, לאחרונה פאנק הפך ל"יועץ" הלא רשמי של וינס.

שבוע שעבר מאריס פנתה לבית המשפט בכדי שהשופט יוציא צו הרחקה נגד לי סילבר, גבר בן 61 שמטריד את מאריס בצורה מפחידה.
    היום בית המשפט נענה לבקשה של מאריס, וכעת על לי סילבר יש צו הרחקה שמונע ממנו להתרחק למאריס. צו ההרחקה הזה תקף ל-3 שנים, ועקב חומרת ההטרדה, והחשש של מאריס לביטחונה, בית המשפט קבע כי אם סילבר ינסה לעבור על החוק של הצו, הוא ייעצר באופן מיידי.
    לאחר שבית המשפט סיפק את צו ההרחקה, מאריס (שהגיעה למקום מלווה במאבטחים ובבן זוגה במציאות - הלא הוא המיז), יצאה מבית המשפט רגועה הרבה יותר.
    כעת השאלה היא האם לי סילבר באמת משוגע על כל הראש, והוא ינסה לעבור על החוק, או שהסטוקר המטורף יעזוב את הדיווה לנפשה.

נראה כי גייל קים בדרך החוצה מה-WWE.
    מתגלה כי גייל קים הדיחה את עצמה בכוונה בקרב הדיוות ב-RAW של יום שני.
    קים אמרה כי ה-WWE אמרו לה שהם רוצים אותה כמה שיותר מהר מחוץ לזירה, והיא התעצבנה על כך (ובנוסף לכל שאר הדברים, במיוחד לאור העובדה שה-WWE כמעט ולא משתמשים בה), והחליטה פשוט להדיח את עצמה בכוונה מהקרב תוך פחות מדקה.
    קים אמרה כי הקהל בטח ובטח שלא שם לב לכך, ואנשים מאחורי הקלעים אפילו לא טרחו לכעוס על המהלך הזה שלה.
    היא הוסיפה ואמרה שזה בושה שה-WWE לא רוצים להשתמש במתאבקות, ובמקום זאת נותנים את הבמה רק לדיוות.

מתגלה כי ה-WWE דיווחו למתחרה ה-Tough Enough, ג'רמייה ריגס, שהם לא מעוניינים להחתים אותו על חוזה.
    נראה כי ריגס לא לקח את זה קל, והוא ירה לכיוון ה-WWE במהלך ראיון היום.
    הנה הדברים שהוא אמר:
    "אתמול ה-WWE אמרו לי שהם לא רוצים להשתמש בי. רק לפני שבועיים הם הזמינו אותי לקרב ניסיון ב-FCW, וממה שהבנתי הם אהבו את האישיות שלי, אבל אמרו שאני מאוד ממוצע בזירה, ושהגישה שלי שלילית, ואני כל הזמן נראה כאילו אני רוצה להוכיח משהו לכולם.
    אמרתי להם שאני מומצע כי עשיתי את זה רק במשך חודשיים. אם הצלחתי להיות ממוצע תוך כמה שבועות, תחשבו מה אני יכול לעשות תוך כמה חודשים. וברור שרציתי להוכיח את עצמי, הייתי מוקף באנשים שהתאבקו כבר שנים, וכולם הסתכלו עליי בזלזול וכאילו אני לא שייך. הייתי חייב להוכיח להם שאני שייך לזירה.
    90 אחוז מהמתאבקים שהאלה הם מתאבקי "ונילה". הם כולם אותו דבר: שיער ארוך, זנב פוני, ומשעממים עד מוות. ביום שעזבתי את טמפה, גילחתי את הראש רק כדי לא להיראות כמוהם. אני ג'רמייה ריגס, ואני לא הולך להיות איזה משובט. כל הפרומואים שלהם היו אותו הדבר ומשמעממים. הם רוצים לשחק בטוח, ואנשים מפחדים מהאמת.
    מה ה-WWE מחפשים במתאבק? אני לא צריך דמות, אני ג'רמייה ריגס. אני לא צריך שם שונה או גימיק מטומטם. ה-WWE מחורבנים בלפתח מתאבקים. אין שם אף אחד מיוחד. כולם שם מפחדים להיכשל, ויש אנשים שהיו שם כבר שנים. הם כולם משעממים ומושבטים אחד של השני. אבל אני לא הולך להיות משובט של אף אחד. מה הם כבר יכולים לעשות לי? לשלוח אותי הביתה? איך אפשר להפחיד בן אדם ללא פחד?
    בתוכנית אני וביל דימוט היינו בסדר גמור, והוא כל הזמן אמר שיש לי עתיד. אבל כשבאתי ל-FCW, הוא התנהג כאילו הוא לא מכיר אותי, כאילו הוא חשוב מדי כדי לדבר איתי. עכשיו הוא חשוב יותר בארגון ולכן הוא מתנהג ככה, הוא כבר לא אותו בן אדם. השתן עלה לו לראש. אני לא שם עליו *ין, אני יכול לכסח לו את התחת."

הרייטינג של RAW הוא 3.3.
    זו התוכנית עם הרייטינג הכי גבוה מאז מאי.

הנה ראיון חדש עם ברט הארט, שמדבר על החזרה ל-WWE:

חדשות TNA

אמש אריק בישוף התראיין על הסטטוס של ג'ף הארדי.
    בישוף פחות או יותר רמז בין השורות שג'ף הארדי סיים ב-TNA.

ועוד חדשות

מעכשיו השם הרשמי של ROH הוא "Ring of Honor Wrestling Entertainment".

מתגלה כי דיוות ה-WWE לשעבר, סטייסי קיבלר, יוצאת בימים אלה עם השחקן המפורסם, ג'ורג' קלוני.
    הפאפרצי עקב אחרי הזוג לאיטליה, שם השניים נראו צמודים זה לזה.

לוחמת ה-MMA כריסטינה "סייברוג" סנטוס, הודיע כי היא חושבת לעבור להיאבקות אם הדבר יתאפשר.
    הנה תמונה שלה:

http://www.fightergirls.com/_images/fighters/761_lg.jpg
    כריסטינה סנטוס היא לוחמת MMA בריזלאית בת 26.
    מה שמוזר פה הוא שאין לה באמת סיבה לעבור להיאבקות, מאחר וקריירת ה-MMA שלה מאוד מוצלחת.
    היא מדורגת במקום הראשון בתור לוחמת ה-Pound for pound הטובה בעולם.
    יש לה 11 ניצחונות ורק הפסד 1.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    9
    נקודות
    50

אפשר לדמיין את כריסטינה קראטוס הזאת בקרב נגד בת' פינקס חח
    תודה על החדשות

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 05:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,584 | הודעות: 8,200,177 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect