איך אני מרוויח כסף באתר uploading.com?
ומישהו יכול להסביר לי על האתר בכללי?
תודה מראש
אתה מרוויח כסף על ידי העלאת קבצים לאתר ואז אתה מפרסם אותם וכאשר אנשים מורידים ממך את הקובץ אתה מקבל על זה כסף תלוי ברמה שלך באתר ובגודל הקובץ
אני ממליץ לך לקרוא קצת את הלינקיהי שלנו כי אני רואה שאתה חדש ואני חושב שזה יכול לעזור לך ויש שם גם על אתרי העלאות
אתה מרוויח כסף על ידי העלאת קבצים לאתר ואז אתה מפרסם אותם וכאשר אנשים מורידים ממך את הקובץ אתה מקבל על זה כסף תלוי ברמה שלך באתר ובגודל הקובץ
אני ממליץ לך לקרוא קצת את הלינקיהי שלנו כי אני רואה שאתה חדש ואני חושב שזה יכול לעזור לך ויש שם גם על אתרי העלאות
תאמת אני ישן בתחום אבל פשוט זאת פעם ראשונה שאני משתמש באתר העלאה
הבנתי שאני צריך להעלות קבצים
אבל כאילו מה נגיד העלתי משהו ואני שולח לחבר שיוריד וככה אני מקבל כסף?
ונגיד הוא שלח לעוד 20 איש שיורידו אני מקבל על זה גם כסף?
תאמת אני ישן בתחום אבל פשוט זאת פעם ראשונה שאני משתמש באתר העלאה
הבנתי שאני צריך להעלות קבצים
אבל כאילו מה נגיד העלתי משהו ואני שולח לחבר שיוריד וככה אני מקבל כסף?
ונגיד הוא שלח לעוד 20 איש שיורידו אני מקבל על זה גם כסף?
כן אתה יכול לעשות זאת אבל לא תרוויח כמעט לכן מפרסמים את הקבצים במקומות כמו הורדות נט וidown ופורומים ישראלים ופורומים בחול...
ושאלה לפני אחרונה XD
יש לי אפשרות להעלות קבצים מעל 2 ג'יגה?
וכמה אני מרוויח מ 10 אנשים שהורידו אותו?
לפי מה שזכור לי יש מגבלה מסוימת לכול קובץ וזה נראה לי 2gb במידה וטעיתי תקנו אותי
בקשר לכמה תרוויח אי אפשר בדיוק לדעת כי יש דרגות באתר וזה תלוי איזה דרגה אתה ואי אפשר לדעת כמה בדיוק תקבל בכל מקרה אני במקומך הייתי בונה על יותר מ10 הורדות
לפי מה שזכור לי יש מגבלה מסוימת לכול קובץ וזה נראה לי 2gb במידה וטעיתי תקנו אותי
בקשר לכמה תרוויח אי אפשר בדיוק לדעת כי יש דרגות באתר וזה תלוי איזה דרגה אתה ואי אפשר לדעת כמה בדיוק תקבל בכל מקרה אני במקומך הייתי בונה על יותר מ10 הורדות
אוקי תודה רבה לך אחי
ושאלה אחרונה
שווה להשקיעה באתר?
הוא משלם מהר?
אוקי תודה רבה לך אחי
ושאלה אחרונה
שווה להשקיעה באתר?
הוא משלם מהר?
האתר משלם כל שבוע ושווה להשקיע אני ממליץ לך להסתכל בלינקייה יש שם מדריכים על אתרי העלאות שיעזרו לך ואולי תמצא שם אתר שאתה מעונין להשתמש בו כי זה שמדברים על uploading לא אומר שהוא היחיד
האתר משלם כל שבוע ושווה להשקיע אני ממליץ לך להסתכל בלינקייה יש שם מדריכים על אתרי העלאות שיעזרו לך ואולי תמצא שם אתר שאתה מעונין להשתמש בו כי זה שמדברים על uploading לא אומר שהוא היחיד
זה פשוט האתר הראשון שנפלתי עליו חח
ותודה רבה לך על העזרה