היי, אני בת 16 ההורים שלי כבר דיי הרבה זמן לא במצב נחמד בנישואים... הם לא מדברים כל כך, אין ריבים או צעקות או התעצבנויות פשוט אין קשר ביניהם.. הם הלכו לטיפול זוגי והם שיתפו אותי ואת האחים שלי בכל דבר שהיה בינתיים... היום בבוקר אמא שלי אמרה שהיא צריכה לדבר איתי וישר הבנתי מה הולך לקרות, היא הסבירה לי שהיא רוצה להתגרש מאבא שלי והיא אמרה לו את זה כבר פעם אבל לא בקטע רציני, ושבזמן האחרון היה משהו (אין צורך לספר את זה פה.. לא 'בגידה' או משהו כזה...) והיא הגישה תביעה לבית משפט שהיא רוצה להתגרש.. (כניראה שככה עושים את זה?) כל החיים ההורים שלי לא היו פוצי מוצי ואף פעם לא ראיתי אותם מתנשקים או משהו כזה, אבל היו לנו חיים טובים ופתאום בבום כזה אמא שלי מפילה על אבא שלי דבר כזה גדול... ומהבוקר אני לא מפסיקה לבכות. כשהיא סיפרה לי את זה ניסיתי לא להישבר, אבל לא יכולתי... ורוב הזמן אני איתה, אבא יותר בעבודה ככה שאני ואבא שלי קצת יותר רחוקים אבל היום הוא נכנס לחדר שלי סגר את הדלת חיבק אותי חזק חזק (וכמובן שהתחלתי לבכות) הוא אמר לי שהוא אוהב אותי, ופעם ראשונה בחיים שלי ראיתי אותו בוכה, ממש בוכה. אני כל כך לא יודעת מה לעשות ודיברתי עם אח שלי (הוא יותר גדול ממני) והוא באותו ראש כמוני, שזה היה כל כך מפתיע.
אני מרגישה שאין לי יותר חיים, שהכל חרא ושאני פשוט אבודה בין שני הורים שלא מדברים אחד עם השני.

ציטוט ההודעה