לא הגעתי לכאן כדאי לבכות או לשפוך את ליבי , הגעתי כדאי לספר מה אני יהיה בעתיד מה השאיפות שלי ומה אני ירצה להיות כשיהיה גדול !
רציתי רק לבקש . שלא תעבירו את הנושא הזה לשום מקום . אני צריך את הפורום הזה כי יש פה אנשים מופלאים כמו (סוניק , אושרי והאשר ).
תתנו לי חיזוק , תיתנו לי אהבה רק שאני ירגיש שיש מישהו שתומך בי . אוקי אני יתחיל . עכשיו אני סתם יבלבל את המוח כדאי למלות את השורה
אוקי :
השאיפות שלי : גיל 18 , צבא , גולני , דובדבן , אגוז , שייטת 13 , וכל שאר היחידות הקרביות . אל השאיפות של הצבא השלי . לשרת 3 שנים לחתום קבע . ולהפסיק .
גיל 24 , למידה , פיזיקה ביאולוגיה וחקר העולם . שאיפות : דוקטורט (ומעלה) , המחקר הכי גדול שאני מתכנן הוא גילוי העולם הבא + גילוי עם ה' קיים . תוצאות : מה שיותר הרבה יותר טוב .
גיל 30 + , אחרי שאני כבר באמצע המחקר , להינשא , גיל לא מוקדם ולא מאוחר . , ולהביא אישה למחקר ( פרטים בהמשך)
הינה ההמשך חח : האישה תספק לי כעוזרת אני או שבנק הזרע יממש לה זרע אשר יכנס לביצית . ומשם הכל מתפתח .
אני לא רוצה לתת פרטים כי זה אישי ואני עובד על זה מגיל 9 .
השקפה על המחקר : דבר ראשון למידה על העולם וההיסטוריה הקדומה שלו . מהפיצוץ הגדול עד לימי התנ''ך . האישה : העובד יגדל על גודל מסויים שאני לא אומר . ומשם עוברים לניתוח ומוציאים אותו . ורואים את המשך הגידול שלו .
גיל 50, לקבל פרס נובל , וזהו .
גיל 55 ומעלה , הגעתי לספקה שלי אני פשוט "יחיה את החיים" וזהו .
תודה על ההקשה . אני יודע שאף אחד לא יקרא את זה מהתחלה ועד הסוף אבל בכל זאת תודה .

ציטוט ההודעה