קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חוק חדש בתוקף (מיני חוק)-כולם להכנס
    על ידי Troy בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 19-11-2005, 12:08
  2. [עזרה] מישו יודע איך להפעיל מיני אימג לפיפא
    על ידי הבוס בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 14-11-2005, 23:34
  3. חגורות מכל מיני תקופות
    על ידי -עדי- בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 31
    הודעה אחרונה: 05-10-2005, 02:45
  4. מוזיקה שחורה- כל מיני
    על ידי GodFather בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 12:58
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

כל מיני פתרונות ל Errors !

משתמש משקיע
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    10
    נקודות
    401
    משפט מחץ
    מה זה פה אתם בשוק?

ברירת מחדל כל מיני פתרונות ל Errors !

לנעוץ !

אוקיי, זה רק רשימה של כל Errors אני מקווה שזה יועיל !

"כיצד אוכל לתקן קוד שגיאה = -2, 10060?"

קוד זה הוא הקוד תחזוקה של Nexon. אל תדאג, כאשר התחזוקה נעשית, Combat Arms יתחיל בדרך כלל רוצה לעדכן את הדף ולהוריד שלך יהיה נכתבו סיימה פעם אחת, ואז לקפוץ מיד אל תוך האקשן מוכן שלך. להתראות בקרוב שם!

"אני מקבל את השגיאה הבאה:" קוד שגיאה = -22 / 30022 "

Combat Arms זמין בצפון אמריקה, דרום אמריקה ואוסטרליה. אם אתם גרים בכל בתחומים אחרים, תקבל קוד שגיאה זה. אך אל תדאג, Combat Arms בקרוב יהיה זמין באירופה! בדוק את אתר האינטרנט הרשמי של אירופה.

אני מקבל את השגיאה הבאה: "קוד שגיאה = -21/30021" משמעות הדבר היא כי החשבון Nexon שלך אומת עדיין לא. בדוק את הדוא"ל שלך ובצע את ההוראות כדי לאמת את חשבונך.

אני מקבל את השגיאה הבאה: "קוד שגיאה = PI, 30004" משמעות הדבר היא כי החשבון שלך היה נחסם על ידי המינהל בשל הפרה של תנאי השימוש.
    אני מקבל את השגיאה הבאה: "קוד שגיאה = -40" קבצי ההתקנה פגומים. ישנן מספר סיבות מדוע זה יכול לקרות.
    המערכת שלך עלולה להיות יציבה או על פי בקשת עלול להפריע לתהליך ההתקנה. אתחל את המחשב ונסה להתקין את המשחק שוב.
    קבצי האינטרנט הזמניים אולי צריך להיות מסומנת.
    עבור משתמשי Internet Explorer: לחץ על כלים, בחר, אפשרויות אינטרנט ולחץ על Temporary Internet Files (או "מחיקה ...") מתוך בכרטיסייה כללי. בחר "מחיקת קבצים". זה עשוי להימשך מספר דקות. ברגע שזה נעשה, Combat Arms להוריד שוב.
    עבור משתמשי פיירפוקס: לחץ על כלים, בחר "נקה נתונים פרטיים" ולאחר מכן לחץ על "נקה נתונים פרטיים עכשיו". ברגע שזה נעשה, Combat Arms להוריד שוב.
    מנהל ההורדות שלך יכול להיות משחית את הקבצים שהורדו. אם יש לך תוכנה שבה אתה משתמש כדי לנהל או להאיץ את ההורדות שלך, אנו ממליצים לך לכבות אותו ולהוריד Combat Arms בלעדיו.
    אני מקבל את השגיאה הבאה: "קוד שגיאה = -60 / 10060" שגיאה זו עשויה לנבוע עומס תנועה זמניים.
    השרת יכול להיות צפוף. חכו קצת ונסו שוב.
    שרתי ייתכן הולך תחת תחזוקה. לחץ כאן כדי לגלות.
    חומת האש או תוכנת האנטי וירוס עשוי להיות חסימת Arms Combat. ודא כי הן מוגדרות לאפשר Combat Arms.
    אני מקבל את השגיאה הבאה: "קוד שגיאה = -30/31" שגיאות אלה אומר כי Combat Arms פגומה ולא יוכלו run.Your המערכת יכול להיות יציב. אתחל את המחשב ונסה שוב. אם אתה מקבל שגיאות אלו קבצים אז איזה משחק שקט עלול להיות פגום.
    Combat Arms להסיר מתוך הוספה / הסרה של תוכניות אפשרות מלוח הבקרה
    הורדה Combat Arms
    התקנה מחדש של Combat Arms
    אני מקבל את השגיאה הבאה: "קוד שגיאה = -50" שגיאה משמעות הדבר היא כי המשחק לא יכול היה התיקון כראוי. הנתונים שהורדו עלול להיפגם.
    אתחל את המחשב ונסה שוב.
    קבצי האינטרנט הזמניים אולי צריך להיות מסומנת.
    עבור משתמשי Internet Explorer: לחץ על כלים, בחר, אפשרויות אינטרנט ולחץ על Temporary Internet Files (או "מחיקה ...") מתוך בכרטיסייה כללי. בחר "מחיקת קבצים". זה עשוי להימשך מספר דקות. ברגע שזה נעשה, Combat Arms להוריד שוב.
    עבור משתמשי פיירפוקס: לחץ על כלים, בחר "נקה נתונים פרטיים" ולאחר מכן לחץ על "נקה נתונים פרטיים עכשיו". ברגע שזה נעשה, Combat Arms להוריד שוב.
    מנהל ההורדות שלך יכול להיות משחית את הקבצים שהורדו. אם יש לך תוכנה שבה אתה משתמש כדי לנהל או להאיץ את ההורדות שלך, אנו ממליצים לך לכבות אותו ולהוריד Combat Arms בלעדיו.
    אני מקבל את השגיאה הבאה: "קוד שגיאה = -10" זוהי שגיאה זמנית. לאתחל מחדש את המחשב אמור לפתור בעיה זו.

אני מקבל את השגיאה הבאה: "קוד שגיאה = -11" המערכת פועלת גרסה לא עדכנית של DirectX. הורד והתקן את העדכני ביותר גירסה של DirectX
    אני מקבל את השגיאה הבאה: "קוד שגיאה = -12" שגיאה זו מתרחשת כאשר את קובץ ההפעלה לא ניתן למצוא. אתחול מחדש את המערכת צריך לפתור בעיה זו. אם זה לא עובד, אנא הורד Combat Arms ולהתקין מחדש את המשחק.

אני מקבל את השגיאה הבאה: "קוד שגיאה = -13" שגיאה זו עשויה להתרחש עקב חוסר היציבות רשת או עומס יתר זמני תנועה אשר התוצאות כישלון כדי להוריד את התוכנית. נסה לאתחל מחדש את המערכת כדי לתקן את השגיאה. אם זה לא פותר את הבעיה, מחק את קבצי אינטרנט זמניים מהמערכת
    עבור משתמשי פיירפוקס: לחץ על כלים, בחר "נקה נתונים פרטיים" ולאחר מכן לחץ על "נקה נתונים פרטיים עכשיו". ברגע שזה נעשה, Combat Arms להוריד שוב
    אני מקבל את השגיאה הבאה: "קוד שגיאה = -14" שגיאה זו עשויה להתרחש עקב חוסר היציבות רשת או עומס יתר זמני בתנועה המשתמש שתוצאתה כישלון כדי להוריד את התוכנית. נסה לאתחל מחדש את המערכת כדי לתקן את השגיאה. אם זה לא פותר את הבעיה, המשחק עשוי להיות חסום על ידי תוכנת אנטי וירוס או חומת אש, ולכן פנה אל ספק הרשת שלך כדי להסיר את הבלוק ולנסות שוב. אפשרות נוספת היא להוריד את Combat Arms ולהתקין מחדש את המשחק.

אני מקבל את השגיאה הבאה: "קוד שגיאה = -20" קובץ מידע המשחק פגום והמערכת לא יכולה לקרוא אותו. הורדה Combat Arms ולהתקין מחדש את המשחק.

לשעבר:

ספוילר:
    Alonkuku

אתגר פורום "מצא את הסרטון" בפורום ספורט מדיה !
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=582323

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דיואן עשור
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אם תבכה אין זו אגדה"

ידוע תודה .

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,484 | הודעות: 8,204,077 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect