קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שאלות לקראת הפעם הראשונה
    על ידי משתמש אנונימי בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 19-06-2007, 17:06
  2. הפעם הראשונה שלי!!!! כנסו נשמות =)
    על ידי Shoker בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 14-12-2006, 15:38
  3. עופר ניסים - הפעם הראשונה [אלבום מלא] / OFFer Niss
    על ידי Perfection בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 21-05-2006, 15:55
  4. הפעם הראשונה שלכם
    על ידי smokey בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 23-03-2006, 21:46
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

[דיווח ראשון] הפעם הראשונה שיצא לי להתחיל עם מישהי!!!!!

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    50

ברירת מחדל [דיווח ראשון] הפעם הראשונה שיצא לי להתחיל עם מישהי!!!!!

שלום לכם, פעם ראשונה שלי כאן בפורום דיווחי שטח, מהסיבה הפשוטה, שזו הפעם הראשונה שייצא לי בערך להתחיל עם 2 ילדות.
    הכל התחיל ככה:
    הייתי במקום עבודה שלי שזה מן מקום כזה של מכירת אוכל. היו שם 2 בנות. אחת יפה ואחת מכוערת (שהן חברות) בקיצור לא דיברתי איתן עדיין כי העובדים האחרים טיפלו בהן. לאחד העובדים קוראים רן והוא הכיר את היפה. אז אחת העובדות התחילה להגיד שהיא חברה שלו.

לאחר כמה דקות הם ישבו שם באחד השולחנות ואני סיימתי את העבודה, יצאתי החוצה עם אוכל מהחנות, ועברתי לידן וזרקתי להן ככה "אה הנה חברה של רן". והמשכתי לשולחן שלי כזה איזה שניה ואז החברה שלה אמרה בו בו שב איתנו (באתי לשבת שולחן אחד לידם) אז באתי וישבתי לידן.

הדיבור היה בערך של הכרות וזה ממש לא היה כאילו שהתחלתי איתן. הן ישבו שם בלי אוכל. פשוט באתי ודיברתי איתן מה מאיפה אתן, איפה לומדות וזה.. בסך הכל היה נחמד כזה אבל זה לא היה כאילו "באתי להתחיל איתן".

הקטע הבעייתי קצת הוא שהמכוערת דיברה הרבה יותר. היפה היא יותר ביישנית כזאת ודיברה הרבה פחות... רק אם שאלתי אותה איזה שאלה. קצת קשה לאכול ולדבר בו זמנית אז אחרי כמה זמן התחלתי לאכול, בסופו של דבר גם סיימתי. אחר כך שכבר "הכרנו" הסתובבנו שם במן מרכז קניות. אני, היפה והמכוערת.נכנסו סתם לאיזה 2 חנויות ודיברנו ככה בקטנה. אחר כך היינו צריכים ללכת כל אחד לכיוון אחר כי הדרכים לבית התפצלו.
    (שכחתי לציין שעוד בזמן שאכלתי שם המכוערת שאלה אותי מה הפייסבוק שלי והבאתי לה.)
    עכשיו כשהיינו צריכים להתפצל. עמדנו כמה שניות והצאתי את הפלאפון שלי. אמרתי למכוערת, קחי תרשמי את הפלאפון שלך. והיא נתנה לי את הפלאפון שלה שאני ארשום. אחר כך גם הבאתי ליפה את הפלאפון שלי והיא נתנה לי את שלה.

בקיצור לי יש את הפלאפון של שניהן ולהן את שלי. עכשיו המכוערת באה כזה חיבקה אותי יעני להגיד "ביי" למרות שהיא ממש מכוערת לא ממש רציתי לחבק אותה, ואז הסתכלתי כזה אל היפה והתחבקנו איזה שנייה 2.. (שאלה קטנה ומפגרת- חיבקתי אותן עם יד אחת כזה.. זה בסדר? כי אני באמת לא ממש יודע איך מחבקים חחחח)
    וזהו אחרי שהתחבקנו אמרנו ביי וכל אחד הלך לשלו.

חזרתי הביתה, הלכתי למחשב והוספתי אותה בפייסבוק.
    פתאום הגיע לי סמס שכתוב בדיוק ככה: "אתה בקטע של המכוערת? סתם שואלת " [ברור שיש לה שם והיא לא קראה לה המכוערת].
    ואז התחלתי לדבר איתה בפייסבוק. אנחנו מדברים כבר כמה שעות (אבל כזה במתמשך לא רצוף), אני הגבתי לה על תמונות שלה ועשיתי לה לייקים והיא על שלי, למען האמת זה דבר שלא ממש קרה לי. אני לא מאלה שעושים לו לייקים ומגיבים לו על כל דבר שזז. בקיצור הגבתי לה על תמונות שלה כתבתי לה "ילדה יפה!! " "דומגמנית אמיתית" וכאלו.. כי היא באמת יפה. לא דיברתי עם המכוערת בפייסבוק.

אבל זה כאילו אנחנו ידידים כאלה עכשיו, והיא חשבה עוד שאני בקטע של המכוערת, למה? כי דיברתי איתה כל הזמן.

ועוד משהו, היא אמרה לי בפייסבוק שרן לא עונה לה, ושאלתי אותה איך היא מכירה אותו היא אמרה שהיא הוסיפה אותו בפייסבוק כי היא רצתה להכיר אותו, והנה היא הכירה. נראה לי היא בקטע שלו.. וזה מבאס ממש כי אני מחמי לה כל הזמן..

טוב אז זה הסיפור שלי של הפעם הראשונה שהכרתי מישהי בכוחות עצמי, והשגתי מספר פלפאון. ד"א זו הפעם הראשונה שניסיתי בכלל.

תודה לכל הקוראים ואשמח לתגובות, איפה הייתי בסדר ואיפה אפשר לשפר. תודה!

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    128
    נקודות
    69
    משפט מחץ
    When life hands you lemons – you make lemonade

- קודם כל עזוב תיוגים, מכוערת לא מכוערת, יפה לא יפה לא רלוונטי. היתה לך מטרה להשיג טלפון והשגת.
    - אני מבין אותך למה עם היפה לא דיברת בזמן האוכל כל כך, כי אם היא ביישנית וזה אז יש תתסביך הזה שאתה מתחקר אותה כאילו אתה בקג"ב.
    - משהו שהוא טעות לפי דעתי זה להוסיף בחורות לפייסבוק. אני לא יודע למה, אבל בחיים שלי לא הוספתי מישהי לפייסבוק, רק חברים טובים.
    - זה שהיפה הוסיפה את רן סתם ככה זה כבר אומר שאין לה חבר, והיא בעד קשר.
    - אין ספק שהמכוערת שלך אם רק תרצה.
    - אל תגיב ליפה על תמונות וסטטוסים מ2 סיבות: 1. לא מעניין אותך שכל העולם יראה עכשיו מה אתה כותב לה, במיוחד שזה כמה תגובות שחוזרות על עצמם בערך. אם אתה רוצה להחמיא פה ושם בכיף אבל בפרטי. 2. כרגע אתה ידיד שלה פחות או יותר, אם תגיב לה כל שניה זה יראה כאילו אתה נואש ואתה רודף אחריה.
    - אני לא מחבב את כל הקטע הזה של פייסבוק, זה לא הדבר האמיתי. לדבר בצאט זה נחמד והכל אבל אין על אחד על אחד או לפחות פלאפון.
    - בקשר לחיבוק זה בסדר גמור לא היית חייב "לעטוף" אותה, אתה לא איזה אנס. אם תראה אותה כבר כמה פעמים ותרגיש מין חיבור כזה תן לה חיבוק יותר חם כזה... או נשיקה יותר אינטימית כזאת, משהו בסגנון של יד על הצוואר כזה.. לא יודע להסביר

אבל מה אני מבין?
    בהצלחה

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    50

אתה מבין יותר ממני זה בטוח. כן אני מסכים איתך שיש מצב שאני נראה קצת נואש כזה כי הגבתי לה על איזה 2 תמונות ועשיתי לייקים על איזה 3. (אין לה הרבה תמונות).
    אבל עוד משהו, היא עשתה לי תגובות ולייקים ראשונה לדעתי זה כן אומר משהו קצת..

- וכן אני בטוח שאם בא לי המכוערת שלי. אבל היא שעירה, מחוצ'קנת, מגעילה אני אומר לך..
    - יש מצב אתה מביא לי קצת דרכים איך להתקרב אליה? תסתכל את האשכול שפתחתי בפורום אומנות הפיתוי ופיקאפ

משתמש מתקדם
    לייקים
    128
    נקודות
    69
    משפט מחץ

קראתי חלק מהפוסט שלך, דרכו הגעתי לכאן רציתי לראות איך היה.
    לפי דעתי תהיה ישיר איתה ועם המכוערת. תגיד לה שמעי נדלקתי עלייך, בלי חרטות ומושגים מפוצצים כמו נאג וDS וכל מיני שטויות שמצאתי כאן.
    במקרה שלך הייתי ממליץ לך להיות אמיתי, להגיד למכוערת שמעי נדלקתי על חברה שלך, ולהגיד ליפה שמעי איך אני מגיע ללב שלך.
    ושוב אני אומר, פייסבוק זה זבל, זה סתם עושה אנשים בטטות וביישנים.
    שיחה רצינית דבר איתה רק פנים מול פנים או בפלאפון לא בצאט.

פירסמתי דיווח תקרא

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    50

אתה בטוח? זה נראה לי מוזר קצת...
    נראה לך בסדר אם אני אגיד לה בפייסבוק ככה:
    "יש לך חבר?"
    היא תענה: "לא"
    "היית רוצה אחד?"
    ואז נראה מה התגובה שלה אם חיובי אני אגיד לה שאני מתקשר אליה ואני אזמין אותה לסרט?

ושים קישור של הדיווח.
    וואו אני לא מאמין שאני עושה את זה

משתמש מתקדם
    לייקים
    128
    נקודות
    69
    משפט מחץ

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=774822

ולא אל תעשה את זה מכמה סיבות:
    1. בפייסבוק אל תדבר על דברים כאלה.
    2. אתה לא רוצה להיות חבר שלה, אתה רוצה לצאת איתה ולראות לאן זה יתפתח.
    3. אתה כבר יודע שאין לה חבר, אחרת היא לא היתה מוסיפה את רן הזה. ואתה יודע שיש איזה משהו שנתפס לה עליך כי אחרת היא לא היתה מדברת איתך, מביאה לך תטלפון, מוסיפה אותך לפייסבוק, ועושה לך לייקים ושטויות. אז למה שפשוט לא תתקשר אליה ותזמין אותה לצאת לסרט?

ותאמין לי שאין דבר יותר טוב מלהיות ישיר.
    אם רק היית יודע כמה פעמים, במועדונים לדוגמא, התיישבתי ליד בחורה שעל הבר ופשוט אמרתי לה "שמעי את מוצאת חן בעיניי, אפשר להזמין אוותך לעוד סיבוב?" כן כן, לא לא, חבל על הזמן של שנינו יש עוד הרבה בחורות לתפוס.
    אני לא יגיד לך שהשיטות שיש כאן בפורום לא נכונות ועוזרות, פשוט לא תמיד חייב ללכת לפי ספר, במקרה הזה אני הייתי פונה בישירות.

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    50

מצטער אחי, אין מצב שאני אתקשר אליה ואשאל אותה אם בא לה לבוא לסרט. אני חייב לדעת אם היא באמת בעניין שלי.
    ומה שכתבתי שכאילו אני מתחיל מהפייס ואומר לה אם יש לה חבר ואם היא רוצה, זה כאילו שאני לא נופל עליה בבום כי יש מצב שהיא גם תסרב לי. ואני יודע שאם אני אקבל לא בטלפון זה ממש יכאב לי, הרבה זמן. אני מעדיף שזה לא יקרה.הבנתי שאתה לא ממליץ לדבר בפייסבוק על זה, אבל רק בשביל לראות אם היא קצת בעניין..?

משתמש מתקדם
    לייקים
    128
    נקודות
    69
    משפט מחץ

חח כפרה עליך אל תבקש ממני אישור, תעשה מה שאתה רואה לנכון.
    אני אישית לא סובל תפייסבוק, אבל אם אתה חושב שזה יעזור לך אז בכיף.
    ועוד משהו שהייתי ממליץ לך, לך תתחיל עם סתם בחורות בקניון או משהו כזה, אבל מיליון בחורות.
    עד שתגיע לרמה שאתה מקבל "לא" לפעמים ואומר לה "טוב היה נעים להכיר בכל אופן" ואפילו לא מתנדנד לך הפופיק מה"לא" שלה.
    ברור לי שפעם ראשונה זה קשה אבל תראה שהכל משחק...

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    50

ברור אבל זה לא נראה לך קצת מוקדם מדי כי הכרתי אותה רק היום וכבר לשאול אותה אם היא רוצה לצאת איתי? ויש דרך טובה לבדוק אם היא בעניין שלי בטוח?
    ונגיד שהיא כן, לאן אתם ממליצים פעם ראשונה? (בחיים)

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יובל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

אני לא הייתי מזמין במצב כזה ישר לסרט לדעתי עדיף סתם לקחת אותה לעשות סיבוב לאכול גלידה או משהו כזה..

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

לא התייחסת לHB אבל גם לא נתת לה נגים, טיזינג וכאלה, ובנוסף דיברת כל הזמן עם ה UG, בגלל זה נוצר המצב שהיא חושבת שאתה בקטע של הUG. תשפר את המשחק שלך, תקרא מאמרים בפורום.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,924 | הודעות: 8,198,517 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect