שלום לכם, פעם ראשונה שלי כאן בפורום דיווחי שטח, מהסיבה הפשוטה, שזו הפעם הראשונה שייצא לי בערך להתחיל עם 2 ילדות.
הכל התחיל ככה:
הייתי במקום עבודה שלי שזה מן מקום כזה של מכירת אוכל. היו שם 2 בנות. אחת יפה ואחת מכוערת (שהן חברות) בקיצור לא דיברתי איתן עדיין כי העובדים האחרים טיפלו בהן. לאחד העובדים קוראים רן והוא הכיר את היפה. אז אחת העובדות התחילה להגיד שהיא חברה שלו.
לאחר כמה דקות הם ישבו שם באחד השולחנות ואני סיימתי את העבודה, יצאתי החוצה עם אוכל מהחנות, ועברתי לידן וזרקתי להן ככה "אה הנה חברה של רן". והמשכתי לשולחן שלי כזה איזה שניה ואז החברה שלה אמרה בו בו שב איתנו (באתי לשבת שולחן אחד לידם) אז באתי וישבתי לידן.
הדיבור היה בערך של הכרות וזה ממש לא היה כאילו שהתחלתי איתן. הן ישבו שם בלי אוכל. פשוט באתי ודיברתי איתן מה מאיפה אתן, איפה לומדות וזה.. בסך הכל היה נחמד כזה אבל זה לא היה כאילו "באתי להתחיל איתן".
הקטע הבעייתי קצת הוא שהמכוערת דיברה הרבה יותר. היפה היא יותר ביישנית כזאת ודיברה הרבה פחות... רק אם שאלתי אותה איזה שאלה. קצת קשה לאכול ולדבר בו זמנית אז אחרי כמה זמן התחלתי לאכול, בסופו של דבר גם סיימתי. אחר כך שכבר "הכרנו" הסתובבנו שם במן מרכז קניות. אני, היפה והמכוערת.נכנסו סתם לאיזה 2 חנויות ודיברנו ככה בקטנה. אחר כך היינו צריכים ללכת כל אחד לכיוון אחר כי הדרכים לבית התפצלו.
(שכחתי לציין שעוד בזמן שאכלתי שם המכוערת שאלה אותי מה הפייסבוק שלי והבאתי לה.)
עכשיו כשהיינו צריכים להתפצל. עמדנו כמה שניות והצאתי את הפלאפון שלי. אמרתי למכוערת, קחי תרשמי את הפלאפון שלך. והיא נתנה לי את הפלאפון שלה שאני ארשום. אחר כך גם הבאתי ליפה את הפלאפון שלי והיא נתנה לי את שלה.
בקיצור לי יש את הפלאפון של שניהן ולהן את שלי. עכשיו המכוערת באה כזה חיבקה אותי יעני להגיד "ביי" למרות שהיא ממש מכוערת לא ממש רציתי לחבק אותה, ואז הסתכלתי כזה אל היפה והתחבקנו איזה שנייה 2.. (שאלה קטנה ומפגרת- חיבקתי אותן עם יד אחת כזה.. זה בסדר? כי אני באמת לא ממש יודע איך מחבקים חחחח)
וזהו אחרי שהתחבקנו אמרנו ביי וכל אחד הלך לשלו.
חזרתי הביתה, הלכתי למחשב והוספתי אותה בפייסבוק.
פתאום הגיע לי סמס שכתוב בדיוק ככה: "אתה בקטע של המכוערת?סתם שואלת
" [ברור שיש לה שם והיא לא קראה לה המכוערת].
ואז התחלתי לדבר איתה בפייסבוק. אנחנו מדברים כבר כמה שעות (אבל כזה במתמשך לא רצוף), אני הגבתי לה על תמונות שלה ועשיתי לה לייקים והיא על שלי, למען האמת זה דבר שלא ממש קרה לי. אני לא מאלה שעושים לו לייקים ומגיבים לו על כל דבר שזז. בקיצור הגבתי לה על תמונות שלה כתבתי לה "ילדה יפה!! " "דומגמנית אמיתית" וכאלו.. כי היא באמת יפה. לא דיברתי עם המכוערת בפייסבוק.
אבל זה כאילו אנחנו ידידים כאלה עכשיו, והיא חשבה עוד שאני בקטע של המכוערת, למה? כי דיברתי איתה כל הזמן.
ועוד משהו, היא אמרה לי בפייסבוק שרן לא עונה לה, ושאלתי אותה איך היא מכירה אותו היא אמרה שהיא הוסיפה אותו בפייסבוק כי היא רצתה להכיר אותו, והנה היא הכירה. נראה לי היא בקטע שלו.. וזה מבאס ממש כי אני מחמי לה כל הזמן..
טוב אז זה הסיפור שלי של הפעם הראשונה שהכרתי מישהי בכוחות עצמי, והשגתי מספר פלפאון. ד"א זו הפעם הראשונה שניסיתי בכלל.
תודה לכל הקוראים ואשמח לתגובות, איפה הייתי בסדר ואיפה אפשר לשפר. תודה!

סתם שואלת
ציטוט ההודעה
לדעתי זה כן אומר משהו קצת..