אוקי דבר ראשון :
פורום אלקטרונית , אני רוצה לעשות מין אתגר , אבל אני לא מנהל . אני רוצה לעשות שכיאילו יתנו לי ולאחרים להקפיץ אשכולות ישנים לנוסטלגיה ולא סתם נושאים נגיד סיקורים ישנים וטובים , ונוכל לצחוק ביחד אחד על השני ! , זה יהיה ממש טוב וזה יגדיל את הקהל !
דבר שני :
פורום דיבורים , אותו דבר כל מיני נושאים מצחיקים ומוזרים של פעם ..
מן דבר כזה כיאילו שכל הפורום חוזר אחורה פתאום וחוזרים לצחוקים וכל השאר כי עכשיו כולם עסוקים בלעבוד לעבוד לעבוד ! אף אחד לא רוצה לצחוק כמו פעם באשכול עד הבוקר , ולא כל האשכולילה הזה זה סתם אשכול לספאמרים . אני ממש לא וותיק אבל היה לי משתמש מפעם עוד משנה 2007 אבל פרשתי ועזבתי אותו אני לא זוכר את הניק או את הסיסמה אבל אני זוכר את הכיף הגדול את התגובות המרובות שהיו באשכולות השונים היה ממש דבילי לדבר ככה אבל היה כיף , אז אולי נחזור לאחור קצת , רק כדאי לראות איך הם נהנו פעם . ולצחוק על עצמו ועל אחרים ! , לגבי האלקטרונית הייתי רוצה שתפנו את שרון לפה יש לי כמה מילים להגיד .
שרון : תשמע , תתן לי הזדמנות , אני יראה לך שאני אחראי שאני משקיע , יש לי הרבה דברים על הראש ושעות שלמות שרק מושקעות על פורום אלקטרונית ! , עם תעלה אותי אתה תראה שרמת הפורום עולה שיש אנשים שמרוצים .

ציטוט ההודעה