הייזה הולך להיות ארוך אבל אני בטוח שזה יכול לעזור לאחרים
.
אממ קצת על עצמי לפני הדווח- אני בן 18, הכרתי את הפיקאפ בחופש הגדול שלפני שנה. התלהבתי וקראתי המון זבל שעשה לי בלאגן בראש.
הייתי פחדן מאוד, כאילו באמת. בחופש ההוא לא סגרתי יותר ממספרים, פשוט כי לא היה לי אומץ, לא לקדם דברים ולא להיות מיני. פחדתי אפילו שהבחורה תבין שאני מתחיל איתה. קיצר, בסיום החופש עזבתי את זה.
לקראת סוף השנה הזאת, שהעומס השתחרר מהלימודים, חזרתי קצת וקראתי פה. לא פתחתי סרג'ים אבל ביציאות עם החברים הייתי פחות ביישן ולאט לאט התחלתי להיות הבחור שמתחיל עם הבנות. ולמרות שעדיין יש קצת פחד גישה ותקופות יבשות המצב השתפר.
קיצר לדווח:
מסיבת בריכה. באנו אני ועוד 3 חברים. לא היה לי שם אפילו קצת SP ואף ידידה שלי לא נמצאה במקום (על SP מידידות אני מסתמך המון ולדעתי זה פשוט עושה 80% מהעבודה במשיכה- ד"א כדאי שתשיגו כמה שיותר ידידות).
אני רוקד עם החברים, נהנה מהאווירה, מעלה את הסטייט.
סט ראשון.
אחרי עשרים דקות אני מזהה שתי בנות חמודות, נשענות על המעקה של הבריכה ולא רוקדות. אמרתי לחברים שאני ניגש. המוזיקה לא הייתה חזקה מדי אז יכולתי לדבר. לא חשבתי על שפת גוף, לא מה אני הולך לומר ולא על שום דבר. פשוט הלכתי על זה, חבר'ה תשתמשו בחוק ה3 שניות, זה כלי מעולה. ד"א שתיהן היו HB 7 בערך.
נעמדתי מולן, במרחק סביר, חיוך מתבייש קצת (לא תכננתי אותו חח) ויצא שאמרתי: "שמעו, אני יודע שזה קיצ'י אבל נראתן לי חמודות אז הייתי חייב לומר היי".
אוקיי, כנראה שעשיתי את זה טוב כי הן פשוט התנפלו עליי ב: "איזה מאמי" "איזה חמוד".
אה, שחכתי לציין שהיה לי פיקוק קטן- סתם איזה שרשרת- אז אחת מהן ביקשה שאני אתן לה אותה. משום מה אמרתי לה: "רק אם תנשקי אותי" והיא קצת נלחצה מזה ואמרה "לא" יבש כזה (חח טוב לא תיארתי לעצמי). אז הלכתי צעד אחורה, עשיתי פרצוף קצת נרתע ואמרתי "התכוונתי בלחי". היא: "אה אוקיי" ומביאה (לא הבאתי לה את השרשרת). קיצר ניהלתי סמול טוק כזה להכיר אותן- מאיפה הן, בנות כמה (18), מאיפה הן מכירות וכאלה...
טיפה שיקרתי כדי לקבל קצת DHV (אמרתי שאני פה עם 4 חברים ו3 ידידות) ועשיתי סתם שלום לאנשים שאני לא מכיר והן כזה מסתכלות כל רגע אחורה לראות מי זה P: . כדי להביא לשיחה פאן מיני יותר הצבעתי על איזה זוג שהתמזמז בדיוק ואמרתי משהו דפוק באמת, לא זוכר מה, משהו כמו "נראה שהם נהנים D:" דיברנו קצת על נשיקות ואיכשהו (באמת אין לי מושג איך) הגענו לסקס. לדיבור על סקס אני מתכוון, השיחה ממש זרמה והצלחתי להוציא מהן הרבה מידעולשמור על שפת גוף פתוחה למרות שאני לא רגיל לדבר עם בנות על זה.
טוב עד פה חשוב לי לומר, עשיתי קצת קינו- כיפים, חיבוקים ולחישות באוזן. השתדלתי להתייחס לשתיהן למרות שרציתי רק אחת מהן.
אז עד פה הולך מעולה, עכשיו המצב מתדרדר.
חבר שלי, שהיה שיכור החליט לצוץ. ואני, במקום להגיד לו עוף מפה, מאפשר לו להצטרף לשיחה- זאת טעות שאני לא אחזור עליה ואני מקווה שגם אתם- כי זה פשוט דפק הכל. הבנאדם הלחיץ אותן לגמרי, התקרב למרחק סנטימטרים צעק,נדחף ועשה ,זיין את השכל ועשה דברים ששיכורים עושים. אז אמרתי לו (בסוד) שילך על הבחורה השניה והוא אומר "לא קח את שתיהן לא אכפת לי". משום מה הוא עדיין נשאר ולא הצלחתי לרמוז לו לעוף. פעם הבאה אני פשוט דוחף אותו.
בשלב הזה, חברות שלהן שהיו קרובות פשוט ניגשו אליהן ולקחו אותן. הייתי קצת חסר אונים ורק הצלחתי לשאול "להן אתן הולכות?" הם אמרו שלבריכה. טוב הלכתי קצת לשבת עם החברים, דיברתי עם עוד איזה 2 בנות וניסיתי לשמור על מצב רוח טוב. פתאום אני רואה את זאת שרציתי, רוקדת ומישהו זר מנסה לרקוד איתה, היא לא העיפה אותו אבל לא זרמה לגמרי. עמדתי משותק. לא ידעתי מה לעשות. להעיף אותו? לחכות שילך? חיכיתי. שראיתי שהלך ניגשתי אליה ושאלתי מתי היא נכנסת לבריכה. היא אמרה שעוד רבע שעה ושניפגש שם. לא ראיתי אותה או את חברות שלה יותר. כנראה הן יצאו מהמסיבה. זה מבאס אותי עד עכשיו איך נתתי לה ללכת כי היא נראתה מאוד בעניין. כנראה חברות שלה השתעממו ורצו ללכת. תגידו לי שזה נכון! חח סתם.
טוב,סט שני.
אני כבר בבריכה. יש כל מיני זוגות מתמזמזים וכל מיני ערסים שמחפשים בנות. ניסיתי לא להתבאס מהפספוס הקודם ווידאתי שהחבר שלי לא בא אחריי. ראיתי בלונדה ממש יפה והחלטתי לנסות את מזלי. קיפצתי אליה (חח זה היה בעמוקים) ואמרתי לה בדיוק את אותו משפט כמו בסט הראשון. פה זה פחות עבד, היא חייכה אבל פשוט הסתובבה. זה הסיכון בישיר.
פתאום אני רואה ממש מולי ילדה שהיא בול הטעם שלי:
שיער שחור, עיניים כחולות, גוף יפה (לפחות מהפופיק ומעלה- חח שוב, זה היה בעמוקים).
החלטתי להיות קצת פחות ישיר. שפת גוף של אחד שעומד ללכת (שחכתי איך קוראים לזה) ופתחתי ב:"תגידי, יש לך מושג איך קוראים לשיר הזה?"
"בלה"
"המקום הזה מנגן רק היפ הופ אה?"
"לא דווקא היה לפני רגע את השיר... בלה בלה".
קיצר, שאלתי אותה איזה מועדונים היא ממליצה ודיברנו על הנושא הזה. נושא מעולה, מעלה את האווירה.
תוך כדי הסט הפסקתי לשים זין על lol, על שפת גוף, על קינו, על מה אני אמור לעשות עכשיו? איך לצאת אלפא?
זרמתי. באמת. מה שרציתי לדבר עליו דיברתי. אם רציתי לתת לה חיבוק בגלל שאנחנו אוהדים אותה קבוצה- נתתי לה. גם אם לפני לא היה קינו.
מה שכן הקפדתי- קשר עין, חיוך ודיבור לא משעמם (גם מבחינת הקצב דיבור וגם הנושאים).
לא דיברנו על נושאים מיניים לפי מה שאני זוכר אבל בגלל שכל כמה זמן התקרבתי טיפה ובגלל שהיה קשר עין, נוצר מתח מיני.
החלטתי שדיברנו מספיק. שמתי את היד שלי על האגן שלה, ואמרתי לה: " אני צריך לשאול אותך שאלה" "אוקיי" אז הצמדתי אותה אליי (בעדינות, לא כמו חולה נפש) ולחשתי לה: "אם הייתי מנשק אותך עכשיו, איזה ציון הייתי מביא לך?" (כן אני יודע משפט חרוש אבל זה מה שעלה לי). היא כזה:"לא יודעת" ומחייכת. "אז בואי נברר". KC. לא זוכר מי הפסיק את הנשיקה. למי אכפת? היא :" זה היה 9". החלטתי להיות בן זונה.
"אממ את היית 7. את יכולה יותר טוב מזה". נישקתי אותה עוד פעם (ד"א היה לה פירסינג בלשון). עברתי לצוואר שלה ותוך כדי מיששתי לה את התחת ולאט לאט נגיעות נועזות יותר. המשכנו להתמזמז ככה עוד קצת זמן. MC.
פתאום! וזה היה באמת בפתאומיות. היא מפסיקה, אני מסתכל לברר מה קרה... אני רואה שחברה שלה תופסת לה את היד. קיצר הבחורה (לא החברה), אומרת לי "אני צריכה לחזור לחברות שלי" אני כזה חושב לעצמי WTF?! והחברה שלה פשוט גררה אותה משם, וזה היה מהיר מאוד.
אז זהו בערך, אחרי זה מצאתי 2 ידידות שלי ודיברתי איתן טיפה ואז כולנו יצאנו מהמקום.
אז לשימור: לגשת בלי לחשוב. להיות טבעי ולתת לזה לזרום תוך שמירה על קשר עין ודיבור מעניין.
לשיפור: איך לעזעזל אני מונע את הקוק בלוקים האלה?
וואי זה היה ארוך מאוד. לקח לי שעה ומשהו לכתוב את כל זה.
מקווה שתקראו ותגיבו! יום טוב![]()

זה הולך להיות ארוך אבל אני בטוח שזה יכול לעזור לאחרים
.
ולשמור על שפת גוף פתוחה למרות שאני לא רגיל לדבר עם בנות על זה.
). עברתי לצוואר שלה ותוך כדי מיששתי לה את התחת ולאט לאט נגיעות נועזות יותר. המשכנו להתמזמז ככה עוד קצת זמן. MC.
ציטוט ההודעה