קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. דורשים מתכנתים ליצירת משחק
    על ידי TheMastermind בפורום חומרה ומודינג
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 09-04-2008, 19:13
  2. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 18-08-2007, 22:20
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

כשהחיים דורשים...

משתמש מתחיל האוואטר של you may call me V
    שם פרטי
    V (וי)
    לייקים
    102
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    “Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth.”

ברירת מחדל כשהחיים דורשים...

כמה פעמים רציתם לעשות משהו, משהו באמת חשוב, והאמנתם בכל לבכם שיום יבוא ואתם תגיעו למטרה.. - קרה לכם הרבה נכון?..
    וכמה פעמים מתוך כל זה החיים תכננו לכם דברים שונים?
    קרה שנפלתם בדרך אל המטרה.. והייתם צריכים לקבל את הסטירה מהחיים כדי לדעת שאתם טעיתם ושכחתם מהי המטרה האמיתית שאתם כל כך רוצים.
    המטרה קיימת והיא נראת כל כך רחוק מעיניכם, אבל בעצם היא כל כך קרובה.. פשוט כל כך קרובה. עצם העשייה למען המטרה היא זאת שתתן לכם בעצם את ההרגשה שכבר הגעתם אל המטרה, וזה מה שאכן יביא אתכם לשם.

כולנו נופלים, ולפעמים זה ליותר מדיי זמן.. ואנחנו מקווים שיהיה משהו שיחזיר אותנו למצב הטוב ביותר שהיינו רוצים להיות בו.
    רובנו מסתפקים לחיות על מדד ה"בסדר", ולא במדד האושר. יש דברים שעלינו לעשות ופשוט לא מסוגלים כי החיים דוחפים אותנו למטה!

"V אני רוצה להיות חזק, אבל חבר שלי אומר לי ככה, אמא שלי אומרת לי ככה, וההוא ככה, וההיא ככה - ואני כבר לא יודע מה לעשות.. אני משתגע!!" - כולם יתייגו אותך ויגידו לך מי אתה. - אל תקשיב לאף אחד. תקשיב ללב שלך, לקול הפנימי הזה שמדבר אליך שאתה במצבים הקשים של חייך. הוא ינחה אותך, והוא המלאך השומר עלייך.

כדי להגיע למשהו שמעולם לא היה לכם עליכם לעשות משהו שמעולם לא עשיתם... - אמונה. תתחילו להאמין, תעשו פעולות שיביאו אתכם אל המטרה, ותהיו ממוקדים. המטרה תמיד מקדימה, כשהלב מנחה אותך.
    נערך לאחרונה על ידי you may call me V; 13-08-2011 בשעה 19:09.

אז לבסוף, אני הוא V (וי) - ומי אתה?

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

פשוט מאיר עיניים!

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    50

במצבים כאלה מתנגן לי המשפט "זוהי חירות. לאבד כל תקווה זו חירות." מתוך מועדון קרב שאני כל כך אוהב לצטט ממנו

'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'

התגעגעתי אליך

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Avivit
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    עשה זאת בעצמך

פוסט נכון וחשוב. אין ספק שלפעמים החיים יכולים להוריד אותך על הברכיים ואתה חייב לדעת להתמודד ולהשתפר. כמו שפעם מישהו אמר לי - אם תמשיכי לעשות את מה שעשית עד היום, תמשיכי לקבל את מה שקיבלת עד היום.

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

אתה צודק,
    מתוך נקודת מבט של ילד קטן שעוד לא התבגר אתה צודק במאה אחוזים.

אבל מנקודת מבט בוגרת שלוקחת אחראיות - אתה טועה.

דבר ראשון,
    עלינו להבין שנקודת המבט שלך היא שגויה,
    רק לפניי מספר חודשים העלת פה אשכול שבו פירטת על קרב שהיית שותף לו במלחמת לבנון השניה,
    כמובן שהשגיאות בסיפור שלך, והחורים ב'עלילה' שהמצאת או גנבת היום גלויים מכיוון שהם לא היו נכונים מבחינה היסטורית. לכן מעתה והלאה, מנקודת הזמן שהחלטת לבדות את הסיפור הזה או לגנוב אותו, הפכת אוטומטית לשקרן וגם הולכת אנשים שולל לכן אתה גם שרלטן. אתה באמת מצפה שאני יאמין לשקרן ושרלטן?

דבר שני,
    דבריך היו נכונים במידה והיינו חיים בעולם מושלם ללא מלחמות, אך לצערי אנו איננו חיים בעולם שכזה. אנחנו חיים במדינת ישראל, ובין אם אתה חי בתל-אביב,הרצליה,ירושלים או כל מקום אחר בארץ הנפלאה הזאת שלנו, אתה לא יכול להתעלם מהסכסוך הערבי-ישראלי מסיבה אחת פשוטה: שהיא : לא כמו האמריקאים או כל מדינה שלא נמצאת באותה יבשת איתנו, האיום הוא לא אלפי אם לא עשרות אלפי קילומטרים ממך, הוא במקסימום - 16 קילומטר ממך. לכן, אין אתה או כל אזרח אחר שחי במדינה הזאת, יכול להתעלם מסכסוך זה, משום שנסיעה קצרה בת 10-15 דקות לכל כיוון חוץ מכיוון הים תוכיח לך אחרת. לכן אנו יוצאים מנקודת מבט שאתה לא יכול להתעלם מהסכסוך, ואם אתה לא יכול להתעלם מהסכסוך - אתה חייב להיות חלק ממנו(או פשוט לצאת מהמדינה), וברגע שאתה חלק ממנו, אתה תהיה חייב(לפחות פעמים אחדות בחיים שלך) לוותר על הדברים שהלב הקדוש שלך כל כך חושק בו.
    נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 08-09-2011 בשעה 17:51.

One Shot - One Kill

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    אתה צודק,
    מתוך נקודת מבט של ילד קטן שעוד לא התבגר אתה צודק במאה אחוזים.

אבל מנקודת מבט בוגרת שלוקחת אחראיות - אתה טועה.

דבר ראשון,
    עלינו להבין שנקודת המבט שלך היא שגויה,
    רק לפניי מספר חודשים העלת פה אשכול שבו פירטת על קרב שהיית שותף לו במלחמת לבנון השניה,
    כמובן שהשגיאות בסיפור שלך, והחורים ב'עלילה' שהמצאת או גנבת היום גלויים מכיוון שהם לא היו נכונים מבחינה היסטורית. לכן מעתה והלאה, מנקודת הזמן שהחלטת לבדות את הסיפור הזה או לגנוב אותו, הפכת אוטומטית לשקרן וגם הולכת אנשים שולל לכן אתה גם שרלטן. אתה באמת מצפה שאני יאמין לשקרן ושרלטן?

דבר שני,
    דבריך היו נכונים במידה והיינו חיים בעולם מושלם ללא מלחמות, אך לצערי אנו איננו חיים בעולם שכזה. אנחנו חיים במדינת ישראל, ובין אם אתה חי בתל-אביב,הרצליה,ירושלים או כל מקום אחר בארץ הנפלאה הזאת שלנו, אתה לא יכול להתעלם מהסכסוך הערבי-ישראלי מסיבה אחת פשוטה: שהיא : לא כמו האמריקאים או כל מדינה שלא נמצאת באותה יבשת איתנו, האיום הוא לא אלפי אם לא עשרות אלפי קילומטרים ממך, הוא במקסימום - 16 קילומטר ממך. לכן, אין אתה או כל אזרח אחר שחי במדינה הזאת, יכול להתעלם מסכסוך זה, משום שנסיעה קצרה בת 10-15 דקות לכל כיוון חוץ מכיוון הים תוכיח לך אחרת. לכן אנו יוצאים מנקודת מבט שאתה לא יכול להתעלם מהסכסוך, ואם אתה לא יכול להתעלם מהסכסוך - אתה חייב להיות חלק ממנו(או פשוט לצאת מהמדינה), וברגע שאתה חלק ממנו, אתה תהיה חייב(לפחות פעמים אחדות בחיים שלך) לוותר על הדברים שהלב הקדוש שלך כל כך חושק בו.
    אתה מלא בבולשיט...
    מי שיש לו לו מטרה יכול להשיג אותה אם הוא ירצה, לא ישנה את זה סכסוך ערבי ישראלי ולא שום דבר אחר.
    לכל מדינה יש את הבעיות שלה, אנחנו לא צריכים לוותר ולקחת כתירוץ שהמדינה שלנו בסכסוך, רק אפסים עושים את זה.

'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'

יפה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 05:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,738 | הודעות: 8,201,331 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect