קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [ביקורת] מלחמת דרקונים | פעולה\פנטזיה
    על ידי MaximumRed בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 11-09-2010, 00:55
  2. תגובות: 100
    הודעה אחרונה: 13-02-2007, 09:45
  3. תגובות: 66
    הודעה אחרונה: 05-02-2007, 20:08
  4. == { סיפור מייפל בהמשכים } ==
    על ידי ItayTheMan בפורום Maple Story
    תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 03-02-2007, 01:12
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

מלחמת היסודות-סיפור פנטזיה בהמשכים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל מלחמת היסודות-סיפור פנטזיה בהמשכים

מלחמת היסודות-מלחמת היסודות

תקציר: מלחמה בין ממלכות העולם נמצאת על סופה, ממלכת האופל עומד להביס את שאר ממלכת העולם. קבוצת מחתרת בשם "מסדר הזאבים" יוצאת למנוע את האסון ולהשבית את המלחמה. במהלך מסע מסכן חיים קבוצת אנשים מגלה את האמת על עצמם, על מהות המלחמה ועל גורל העולם כולו.

פרק 1
    נערך לאחרונה על ידי The Last Spirit; 14-08-2011 בשעה 19:27.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

להרוג את סולין

פרק ראשון-מסדר הזאבים

בדרום עיר הבירה, עיר כל כך גדולה עד שהיא מגיעה לאופק הרחוק, הייתה גבעה. על קצה הגבעה הייתה אחוזה גדולה, כולה הייתה חשוכה חוץ מאור בוהק שנבע מהקומה העליונה. אורכו של האולם היה חמישה עשר מטרים, רוחבו חמישה וגובהו ארבע. לאורך החדר היה שולחן ארוך מסביבו ישבו אישים שנראו מכובדים בחליפותיהם. מעל החלון שהשקיף על העיר העצומה היה תלוי דגל, דגל סגול שבמרכזו עיגול, טבעת העיגול הייתה שחורה ומרכזו לבן, בתוכו היה ראש זאב שחור המיילל מעלה. מתחת לחלון ישב איש לבוש חליפה ועוטה גלימה סגולה זהו טיין.
    "חברי אני מבקש שקט, אנו רוצים להתחיל בישיבה". אמר וכל היושבים שתקו. שלושה שומרים יצאו מהאולם וחסמו את הכניסה אליו.
    "ראשית הרשו לי לברך אתכם, חברי המועצה, אני מאחל לכם שהות נעימה באחוזתי, אנא הרגישו בבית. כעט לנושא הדיון שלנו להיום, כמו שאתם יודעים זוהי ההתכנסות הראשונה של מועצת מסדר הזאבים בממלכת האופל, ועוד הראשונה שכל חברי המועצה נוכחים בה. אני רוצה להציג את אחורינו המכובדים, נציג ממלכת המים אורקה" אמר טיין והצביע על איש אחר שישב כמה כיסאות אחריו בצידו הימני של השולחן, "נציג ממלכת האש מולקה" אמר והצביע על איש אחר שישב מול אורקה, "נציג ממלכת האדמה פארטום" אמר ואיש גדול ממדים ושרירן שישב ליד מולקה קם וקד לכולם, "וכמובן הנציג המכובד מממלכת האור, זושטש, יד ימינה של מלכת ממלכת האור נלה" אמר והצביע על איש לבוש בבגדים לבנים שישב לימינו.
    "כפי שאתם יודעים, יעדו של המסדר הוא לגרום למלחמה הנוראה הזאת להיפסק, נמאס לכולנו משפיכת הדמים המיותרת הזאת, ולכן נעשה הכל כדי ששוב נחייה בעולם שבו סורר שלום כפי שהיה לפני 750 שנה..." אמר האיש אך בדיוק נקטע.
    "ושאתה אומר להכל, למה אתה מתכוון?" שאל אורקה נציג ממלכת המים.
    "בדיוק הגעתי לזה, אני אסביר את עצמי דרך מטפורה, כמו שכורתים עץ מהגזע הוא ימשיך לצמוח אז ככה היו ניסיונות השבתת המלחמה עד עכשיו, ניסיון חיסול ראשי צבא ממלכת האופל-כשל, זיהום מקורות המים של הצי הימי-כשל, כל אלה לא היו מספיקים. כדי להרוג עץ, עוקרים אותו מהשורשים, ובמקרה שלנו השורש הוא סולין, מלך ממלכת האופל!" אמר האיש. כל האנשים השמיעו הבעת התפלאות, להרוג את המלך? זה הדבר הכי הזוי ששמעו.
    "טיין, עם כל הכבוד איך בדיוק אתה הולך לעשות את זה? כולם ניסוי לחסל אותו, זה בלתי אפשרי, הוא חזק מידי!" אמר פארטום נציג ממלכת האדמה.
    "זה פשוט, אנחנו הולכים לגייס כוח מרד מבפנים, מתוך ארמון המלוכה, אנשים שהוא סומך עליהם בעיניים עצומות, אנחנו הולכים להרוג את סולין!" אמר טיין ביהירות, ובאותו רגע ראשו נחבט בשולחן, כולם רצו אליו אך זה היה מאחור מידי, חץ רעל היה תקוע עמוק בעורפו. החץ חדר דרך החלון ופגע בו בעוצמה. בצמוד לחץ היה פתק, זושטש, נציג ממלכת האור לקח אותו והחל לקרוא:"מכיוון שהחלטתי להיות נחמדה היום אני אתן לכם סיכוי לחיות ולברוח, אבל אם אני אדע שאתם מתכווננים עוד פעם אחת לחתור כנגד אבא שלי סופכם יהיה כמו שלו, על החתום נוייגה".
    "הנסיכה יודעת עלינו!" אמר מישהו אחד.
    "זה הסוף שלנו! ידעתי! פשוט ידעתי שאסור היה לי להסכים לזה!" אמר מישהו אחר. מהומה התחילה. היו צעקות, מריבות, האשמות שווא, רופאים נכנסו פנימה ופינו את גופתו של טיין, הכל היה נורא.
    "אנשים אנשים, אנא מכם הירגעו, הכל הולך להיות בסדר..." אמר מישהו שישב בקצה השולחן ליד הדלת, האיש היה בעל שיער שחור גוון עור בהיר ועיניי זהב, הוא לבש חליפת עור שחורה, חגורות היה סביב ידו השמאלית ועל כל אחת מהן היה סט סכינים. על ידיו לבש ככפות לחימה, כפפות שמחובר על גבן כמה סכינים. בנוסף על גורה גדולה בבטנו הייתה חרב בעלת מוט אחיזה אדום בולט. הוא היה חדש במועצה, אך לפחות כך חשבו, כולם ראותו בפעם הראשונה באותו יום, הוא לא דיבר הרבה, רק התבונן והקשיב.
    "איך אתה יכול להיות בטוח?" שאל אותו אחד האנשים.
    "תשבו ואני אסביר לכם" אמר וכולם חזרו להתיישב, "טיין אמר שאנחנו הולכים לחסל את סולין בעזרת מישהו מבפנים...".
    "אבל מי בדיוק?" שאל בזלזול אותו איש שפקפק בו.
    "אני. אני דיינאגון, ראש האבטחה של המלך סולין-שומר הראש שלו, אני במילים אחרות אחד האנשים הכי מקורבים למלך ואני אישית הולך לחסלו" אמר וחייך דיינאגון.
    "אתה? תראה את עצמך, עם כל הנשקים שאתה נוסה עלייך אתה בטח סתם עוד לוחם רגיל עלוב, הוא יחסל אותך בהנפת זרת..." גיחך פארטום נציג ממלכת האדמה וכמה לחשושים והנהוניי הסכמה עברו בחדר.
    "האומנם?... אני מזמין אותך לדו קרב כאן ועכשיו, אם אני מנצח כולכם הולכים עם הרעיון שלי, סליחה ליתר דיוק של טיין המנוח" אמר דיינאגון.
    "ואם לא?" שאל פארטום.
    "אני דיי מפקפק בהפסד שלי אבל בסדר, אם אני מפסיד אני מחלק לכל אחד מכם אלף מטבעות זהב..." אמר דיינאגון בביטחון.
    "אלף מטבעות כסף?!" צחק פארטום, "איפה בדיוק תשיג כזה סכום לחמישים איש?".
    "מפה..." אמר והקיש על אחת מהמרצפות שהיו תחת השולחן, דלת בקיר נפתחה ומאחוריה נחשפו חמישה תיבות בכל אחת מהן אלפי מטבעות זהב.
    "בסדר גמור" אמר טארטום "אני רואה שאני הולך לקנות לעצמי פטיש מזהב" אמר בחיוך. כל חברי המסדר ירדו במדרגות צדדיות ספירליות בחדר, כמה עשרות מטרים עד שהגיעו לזירת קרב עצומה בתוך הגבעה עצמה. גובה האולם בו הייתה הזירה היה שלושים מטרים, אורכו מאה לפחות ורוחבו גם כן. הזירה עצמה הייתה יותר קטנה מהאולם אך לא בהרבה, היא הייתה עיגול שקוטרו שבעים מטרים שקצותיו היו מסומנים בטבעת שחורה. סביב הזירה היו מושבים. חברי המסדר ישבו בהם ודיינאגון ופארטם ירדו לזירה שהייתה נמוכה במטר מרצפת האולם, הם נעמדו בשני קצוות מנוגדים וחיכו לשופט שיחזיר על תחילת הקרב.
    "אתה רוצה להתחרט?" שאל פארטום בלגלוג.
    "לא... ממילא זה הולך להיגמר תוך שלוש שניות..." ענה דיינאגון.
    "בחיים לא הייתי מסכים אייתך יותר מעכשיו" אמר פארטום וחיוך עלה על פניו.
    "מוכנים? 3... 2... 1... צאו!" אמר השופט. פארטום רקע עם רגלו באדמה וגוש אבן מרובע שאורכו מטר על מטר ניתק מאדמה תחתיו וריחף מולו. הוא קפץ באוויר ובבעיטה מסובבת דחף את הגוש אבן, הגוש טס במהירות לכיוונו של דיינאגון. בתגובה יצר דיינאגון קיר אנרגיה, האבן פגעה בקיר האנרגיה והתרסקה לרסיסים. דיינאגון עשה כמה תנועות עם ידיו ויצר כדור אנרגיה שחור בקוטר חצי מטר, התקפה הנקראת כדור אופל, דיינאגון יירט אותו אל עבר פארטום. פארטום בשנייה כדור האופל פגע בקיר, חדר אותו ופגע בפארטום. כשהאבק התפזר, פארטום השתעל והרים את ידו לאות כניעה. הוא קם על רגליו, ושאל:"מי אתה? איך?".
    "אני דיינאגון, לשעבר כשף אופל קדוש ואני זה שהולך לשים קץ למלחמה הנוראה הזאת!".

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:19.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,112 | הודעות: 8,173,699 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect