כמו שבכותרת אני הכרתי ילדה ממש חמודה דרך הפייס ואני ממש לא יודע איך להתחיל איתה אבל אני רוצה דרך שהיא לא ממש תבין שאני מתחיל איתה וד"א אני הצאתי לה באחת השיחות שלנו שאני אצייר אותה ואנ לא יודע אם זה יעזור לי איך שהו=-O
כמו שבכותרת אני הכרתי ילדה ממש חמודה דרך הפייס ואני ממש לא יודע איך להתחיל איתה אבל אני רוצה דרך שהיא לא ממש תבין שאני מתחיל איתה וד"א אני הצאתי לה באחת השיחות שלנו שאני אצייר אותה ואנ לא יודע אם זה יעזור לי איך שהו=-O
|
|
אתה רוצה להתחיל איתה, אבל שהיא לא תבין שאתה מתחיל איתה?
נו, אם היא לא תבין, אז היא לא תסכים גם.
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
הציור יעזור מאוד, הייתי פשוט מדבר איתה ונותן ללב לעשות את שלו... תהיה עצמך יהיה מצויין!
תנסה כזה להצחיק אותה, תהיה בוגר ואחראי, במילים אחרות-גבר
בשלב שאתה מרגיש מוכן תציג לה להפגש ומשם הכל יזרום
אין דבר כזה שהיא לא תדע,למרות שזה נראה לך "מוזר" בגילך להגיד לבחורה שהיא מוצאת חן בעיניך אבל זו הדרך.
אל תחפש להתבייש ולא להגיד דברים שאתה רוצה כי יבוא ויום ואתה תצטער על זה.
כמו שהמנהל אמר לך פשוט תהיה אתה,תתחיל לדבר איתה בהתחלה על תחומי עניין כמו לימודים,חופש הגדול בילויים וכו'.
לאחר מכן תציע לה להיפגש ולאט לאט אני מאמין שאתה כבר תדע מה לעשות(כל זה במידה ותמצא בעיניה גם)
שיהיה בהצלחה.