אודה לכל מי שיוכל לשתף אותי ולתת לי טיפים איך יוצרים משיכה בדייט ראשון.
תודה
אודה לכל מי שיוכל לשתף אותי ולתת לי טיפים איך יוצרים משיכה בדייט ראשון.
תודה
|
|
1. הגעה בזמן- לא מוקדם מדיי, לא מאוחר מדיי, בדיוק בזמן. זה מצביע לה על כך שאתה מאורגן בדברים שלך.
2. תהיה מנומס- תהיה מנומס כלפיה וכלפי כל מי שאתם באים במגע איתו. (מלצריות, מארחות וכדומה). אף אחד לא אוהב להיראות עם אידיוט.
3.תירגע- אם אתה מרגיש שאתה מתחיל להילחץ קח כמה נשימות עמוקות ותזכיר לעצמך שאתה הוא הגבר ואתה זה שמחליט אם הבחורה הזאת שווה או לא שווה את הזמן שלך. זה חשוב שתתרכז בלבלות בכיף. הבחורה הזאת מחבבת אותך אחרת היא לא הייתה פה מלכתחילה.
4. תן טיפ יפה- זה סימן של קלאס, אף פעם אל תתקמצן על הטיפ. תן לפחות 15 אחוז.
5. תהיה החלטי- שיהיה לך תוכנית. אתה חייב תמיד להימנע מהמשפט "אני לא יודע, מה בא לך לעשות ?"
6. תשתוק- תנסה להשאיר את הפוקוס של השיחה אצלה. היא צריכה לדבר בערך 70% מהשיחה. זאת עובדה ידועה שרוב האנשים נהנים לדבר על עצמם, ולא אוהבים לשמוע אנשים אחרים מדברים על עצמם יותר מדי. אתה אולי תתפתה במקרה שהשיחה תדעך לספר לה על המשפחה שלך או על הכלב שלך וכדומה…אבל אתה חייב לרסן את עצמך.
7. סיים בנימה חיובית- תגיד משהו מצחיק ואז תעוף משם. אל תחכה שהפגישה תהפוך להיות משעממת. אם אתה מרגיש שהדברים דועכים זה עדיף לסיים בזמן, שכולם במצב רוח טוב מאשר להסתכן בלחכות עד שהיא עייפה, משועממת או עצבנית.
8. אל תפחד לא להסכים- אל תפחד להגיד את המילה לא או לא מסכים בדייט. אישה רוצה לדעת שיש לך עמוד שידרה ולא תחבב אותך יותר אם תהיה גבר שאומר כן על כל דבר.
9. אל תתנהג בנזקקות- אתה לא חייב להיות לידה כל הלילה ואל תפחד לדבר עם אנשים אחרים. בנוסף, אל תתנהג בצורה רכושנית אם היא מתחילה לדבר עם אנשים אחרים. אלא כמה דברים שיגרמו לאישה לברוח מהר.
10. תהיה שופע בתקשורת בלתי מילולית (חיובית)- אל תתרגש, זה סימן גדול לחוסר ביטחון עצמי. תעמוד זקוף, תסתכל לה ולכל האנשים האחרים בעיניים. נשים לא אוהבות לחשוב שהגבר שלהם מפוחד ונרתע בקלות.
בהצלחה גבר.
HTML - xHTML - CSS - JavaScript - JQuery - PHP - SQL - OOP Programming - Photoshop
מתכנת, מקודד, מקדם, כותב מאמרים ותוכן ומעצב אתרים.
לא חושב שכדאי לקחת אישה בדייט ראשון למסעדה אני בדרך כלל לוקח אותם לטיול בעיר או לאיזה פארק גם זול וגם הרבה יותר קל להזרים את הבחורה במצב כזה. חוץ מי זה, זה באונסינג אחו שרמוטה אם אתם עוברים מפארק לפארק. ובנוסף,יכול להיות לך סושיאל פרופינג אחו שרמוטה אם אתה פוגש חברים,ידידות וכו'. אני חושב ששכחת לציין הרבה מגע ומיניות בשיחה מאוד חשוב ליצירת משיכה.
בעקרון פארק\חוף ים\גג של בניין\יעק הרבה יותר טוב ממסעדה
מצד שני יש כאלה שימותו משעמום אם תביאי אותם לשבת על ספסל בפרק...
שיטה ממש טובה : תצחיק אותה, תעניין אותה, כשתראה שעכשיו זה השיא, ותסיים את הדייט ראשון, לך "הביתה" \ "לעבודה" \"לשתוף כלים" וכו' שזה יהיה אחרי שעה שעה וחצי מרגע תחילת הדייט.
אבל חשוב שתעניין אותה לפני שאתה הולך ולא תהיה סתם מוזר, תצחיק אותה, תספר בדיחות, סיפורים מגניבים, תשאל שאלות מעניינות.
הקטע בזה שאף אחד לא עושה את זה, כל החנבצים נשארים איתה עד סוף הדייט ועוד מלווים אותה הביתה בתקווה לקבל נשיקה (בלחי? XD) , אם באמת תברח מהדייט אחרי שעה, תיראה מיוחד, תראה שיש לך עוד דברים לעשות ושהיא לא כזה חשובה לך.
היא כבר תהיה מאותגרת יותר בפעם הבאה שתתקשר ותציע לצאת.
אתמול , למרות התכנון לא השתמשתי בשיטה הזו ,כי היא פשוט היפנטה אותי ולא רציתי ללכת, לא יודע אם זה לטובה או לא..עוד נראה שבוע הבא![]()
עוד משהו, אם אתה מרגיש שזה הרגע לנשק, תנשק, אני אומר לך, אל תדחה את זה, אני דחיתי, עד לסוף ובסוף זה לא ילך, בסוף כבר נמאס לה שאתה לא פעלת, הייתי ממש עצוב ואני הייתי בטוח שאם הייתי מנסה לנשק אותה 5 דקות קודם(פאקינג חצי שעה אנחנו צפים על מזרון עם הפרש של 10 ס"מ בין הפנים שלנו ואז בגלל שאני מפגר דחיתי את זה כל הזמן ובסוף אבא שלה קרא לה ולא הספקתי וכשבכל זאת ניסיתי היא אמרה שאי אפשר כי זה ליד ההורים), אל תעשה את אותה טעות!!!
יש לי שאלה גם, לא במסעדה, אתם יכולים לתת כמה דוגמאות של איך להיות הרפתקן כזה? לרגש אותה? להלהיב אותה? לגרום ללב שלה לדפוק במהירות(כל שניה לרוץ ממקום למקום עם חיוך בפנים ושהיא לא יודעת מה הולך לבוא עוד שניה)? כזה הרבה BOUNCEים, יצא לי פעם אבל זה פשוט כי הכל התאים כזה אבל בתכלס אם אנחנו באמצע הרחוב אין לי מושג מה אפשר לעשות חוץ מלדבר על ספסל..
נערך לאחרונה על ידי KakashiTheKiller; 19-08-2011 בשעה 16:52.
"דייט" כבר לא מדבר על יצירת משיכה. הוא מדבר על לשמור על הרושם הטוב שכבר יש לה עליך, ולהכניס קצת עומק, פן אישי.
זה המחליף של השלב "יצירת נוחות" אם אתה רוצה לחשוב על זה במונחים "פיקאפיים". להיות עצמך, לתת הרגשה רגועה.
הבעיה עם דייט זה שנניח ברגע שאתה יוצא מהגבולות של הדייט (נניח עובר מבית קפה אליך הביתה), אתה צריך להתחיל אותו כמעט מחדש,
רק בבית.
אני הייתי מציע להמנע מ"דייטים", הם יותר מידי מכניסים למסגרת של "יוצאים", ולמסגרת הזו יש יותר מידי מגבלות (כמה דייטים אפשר לפני שהיא "נותנת"?, מה החברות שלה אומרות עליך? ועוד כל מיני שטויות של סרטים).