כל פעם שאני מוריד קבצים : סרטים , תוכנות ,מוזיקה , לא משנה מאיזה אתר או מאיזה שרת
ב-99 אחוז זה נותן לי הודעה: החיבור עם השרת אופס , ואותו הודעה גם ב CHROME , FIREFOX
יש לי נתב edimax br-6204wg , יכול להיות שיש בעיה עם הראוטר?
כל פעם שאני מוריד קבצים : סרטים , תוכנות ,מוזיקה , לא משנה מאיזה אתר או מאיזה שרת
ב-99 אחוז זה נותן לי הודעה: החיבור עם השרת אופס , ואותו הודעה גם ב CHROME , FIREFOX
יש לי נתב edimax br-6204wg , יכול להיות שיש בעיה עם הראוטר?
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אתה לקוח בזב"ל (בזק בין לאומי)?
אם כן ברר אם אתה מנוי לשירות NetSafe
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
להתקשר לבזק ולהגיד להם לבטל את השירות?
תחבר את המודם ישר למחשב ללא הראוטר ותראה אם אתה עדין לא יכול להוריד כמו שצריך ככה בעצם תשלול את התקלה בראוטר
אפילו אם הראוטר (EDIMAX) חדש לגמרי (קניתי שבוע שעבר) ?
לרוב זה בעיה של ניתוקים באינטרנט.
נסה להוריד עם מנהל הורדות דוגמת IDM ובדוק אם זה ממשיך.
מנהלי ההורדות לא תומכות בכל סוגי ההורדות , מה גם שניסיתי IDM והוא הפסיק להוריד גם ב99 אחוז
דבר מוזר נוסף - יש הורדות שב IE9 עולה הודעה "הורדה זו הופסקה" וכשאני לוחץ על "חדש הפעלה" הוא משלים את ההורדה
אבל לא תמיד זה משלים את ההורדה , לפעמים ההורדה מתחילה מחדש מאפס
אין די הרבה אפשרויות אבל נסה לבטל (זמנית כמובן) את חומת האש. אם זה ממשיך דווח על הבעיה לספקית.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
טוב זה או תקלה בקו שלך או שיתכן וזה האנטי וירוס נסה לבטל כל אבטחה שאתה יודע שמוחלת במחשב שלך ונסה שוב..
אם התקלה ממשיכה להופיע נסה בבקשה לדבר עם הספקית שוב ולברר אם קיימים שירותי אבטחה מהצד שלהם אם כן בקשה מהם לבטל אותם