סתם אני וחברה שלי דיברנו הרבה על הזוגיות שלנו, שבאה בגיל כ"כ צעיר, ותסתיים בסוף העידנים,
ועלו טענות למה זה לא בריא,
רק רציתי לשאול אותכם,
מה אתם חושבים?
סתם אני וחברה שלי דיברנו הרבה על הזוגיות שלנו, שבאה בגיל כ"כ צעיר, ותסתיים בסוף העידנים,
ועלו טענות למה זה לא בריא,
רק רציתי לשאול אותכם,
מה אתם חושבים?
|
|
לדעתי זוגיות בגיל צעיר הכוונה ז'-ט' זה לא אמיתי... חרטא אפילו מכיוון שמה שמנסים בגיל הזה זה מה שנקרא "לתפוס תחת" ולראות שיש לי חברה וכו'...
בתיכון גם אבל קצת יותר שונה, יותר אינטימי...
אני לא אוהב את זה גם לא בתיכון ובעתיד כמו בצבא תהיה לי מישהי אני מקווה![]()
רוב המערכות יחסים, אם לא כל המערכות יחסים בתיכון ובחטיבה מתחילות מצביעות,
מלחץ חברתי, ומרצון "להשתלב" בדבר המגעיל הזה.
רוב גדול של המערכות יחסים שמתחילות ככה ממשיכות ובני הזוג לא אוהבים אחד את השני
אלא רגילים אחד לשני. היחסים בניהם ריקים, מזוייפים ומגעילים.
רק לחשוב על כל הדבר הזה עושה לי להקיא.
אני בן 14 וחצי ויש ילדה שאני אוהב, והיא אותי , עכשיו זה לא כמו כל אחד לפעמים יש מקרים מיוחדים.
ד''א אני והיא לא רילישנשיפ בפייסבוק אנחנו חברים באמיתי, כי הפייסבוק רק הורס דברים.
מה שמשנה באמת זה עם האהבה אמיתית וחכמה או באמת כמו שאמרו, נובעת מפוזות.
לא יודע אחי, תכלס לא כל מערכות היחסים בגיל כזה זה לפוזות.
אני אוהב את חברה שלי מאוד, מזה מאוד, עד השמיים, את האופי שלה את היופי, כל דבר שנמצא בה, אני מרגיש אחר לידה מה לעשות.
עד היום לא היו לי הרבה חברות, כמו שאתה אומר זה לפוזות ואתה צודק, כן היו לי סטוצים שזה היה לפוזות על חברים וזה ואני מודה אנלי מה להסתיר.
חוץ מזה שזה נותן לך ת'הנאה והכיף והחוויה, אני בעד סטוצים אחושילינג.
קשר ? אני מכיר את חברה שלי בערך שנה, כל השנה התאהבנו אחד בשני והודנו בזה אבל רצינו לקחת את הזמן, לא ישר להפוך לחברים, להיפגש כמה פעמים ולהכיר אחד את השני.
אחרי שזה קרה ? שנינו הסכמנו לקחת את זה שלב אחד קדימה ובאמת להיכנס לדבר הזה שניקרא מערכת יחסים.
לשעבר 'Like
שלום,
אני חושבת שקשר בגיל העשרה הוא טוב, אבל לשמור על פרופורציות (אני בטוחה שאתה מבין למה אני מתכוונת), זאת אומרת לא לחצות את גבול הטעם הטוב, בעיקר בשבילה.
אני יכולה לומר על עצמי, כשהייתי בגילך היה לי בן זוג מדהים שאגב, עד היום אנחנו בקשר טוב, הקשר בינינו הניב הרבה דברים טובים.
אני לא חושבת שרק בשל העובדה שהיותכם צעירים, אתם לא יודעים לאהוב, ההיפך... בעיניי זו האהבה הכי תמימה וטובה שקיימת.
בהצלחה לשניכם.
יש כאלה שקשר זוגי טוב להם והכי רציני, יש כאלה שמתאים להם להיות עם כל השכונה ויש כאלה שבכלל טוב להם לבד ובכלל לא מחפשים.
זוגיות באופן כללי לא מתאימה לכל אחד ולא בכל גיל. זה מאוד אינדיבידואלי.
מה שכן, כשנכנסים לקשר, כדאי לדבר על זה ולא לצפות שהצד השני יבין לבד.
אם שניהם נהנים, אז למה לא?![]()
Some laugh, some weep, some dance for joy.
My mind craves nectar day and night..