הורדתי לפני 30 יום תתוכנה ושהיא לא פרוצה וככרגע נגמרו לי הימים אני חייב סיראל בבקשה מי שיעזור מלך
גירסא ESET NOD32 Antivirus 4
הורדתי לפני 30 יום תתוכנה ושהיא לא פרוצה וככרגע נגמרו לי הימים אני חייב סיראל בבקשה מי שיעזור מלך
גירסא ESET NOD32 Antivirus 4
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
דבר ראשון תוריד את הרשימה הזאת (קובץ מצורף) ותכניס אותה ב list of site exclude from filtering ובתוך list of allowed address
פתח את הנוד לחץ F5 עכשיו תרחיב את HTTP, HTTPS בחר ב Address Management
שם ברשימה הנפתחת בחר ב list of site exclude from filtering לחץ על החץ ליד ה ADD ובחר ב Add File
ובחר את הקובץ שהורדת מפה אותו דבר לגבי list of allowed address
לאחר שעשית את זה הורד את הקובץ הבא:
http://www.megaupload.com/?d=PCXCOOWC
תתקין אותו ותן לו לרוץ
נערך לאחרונה על ידי Ori; 17-08-2011 בשעה 18:46.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מההה ? יש סיכוי לעזרה נגיד בסקייפ אם שיתוף מסך כי אני ממש לא הבנתי חח
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אין מה להסתבך
תפעל כמו תוכי אחרי מה שכתבתי
נערך לאחרונה על ידי Ori; 17-08-2011 בשעה 20:46.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מה כמו תוכי מה אני lאתה לא מובן בכלל מה זה כנס ל list of site exclude from filtering איפה בתווכנה ?
וזה כולה אנטי וירוס מזה נהיה HTML .
בבקשה עזרה דחופה אין לי אנטי וירוס ואנטי וירוס חסם לי כמה וירוסים שמחקתי וועכשיו אני בלי שום אנטי וירוסס בבקשהההה
נערך לאחרונה על ידי SpiNKo; 17-08-2011 בשעה 21:44.
מ א ו ש ר
הסברתי לך שלב שלב
תתעלם מהשורה הראשונה תוריד את הרשימה
פתח את הנוד לחץ F5 עכשיו תרחיב את HTTP, HTTPS בחר ב Address Management
שם ברשימה הנפתחת בחר ב list of site exclude from filtering לחץ על החץ ליד ה ADD ובחר ב Add File
ובחר את הקובץ שהורדת מפה אותו דבר לגבי list of allowed address
לאחר שעשית את זה הורד את הקובץ הבא:
http://www.megaupload.com/?d=PCXCOOWC
תתקין אותו ותן לו לרוץ
גבר אני לוחץ F5 ולא קורה כלוםואגב נגמרו לי הDAYS
מ א ו ש ר
יש לך בפינה השמאלית למטה Display: Standard mode ואז Change... כחול תלחץ עליו ותאשר את ההודעה
עכשיו לחץ F5 ותמשיך במדריך
הורדתי מחדש ויש לי שוב ל30 יום חח זה דפוק לגמרי הדבר הזה עכשיו נעשה מה שאמרתה ולגבי נכון שאמרתה ליד ADD נכנסתי להכול אני בפנים עכישו אני רואה ADD אבל אני לא רוצה מצדו שום ADD FILA יש לי FROM FILA
מ א ו ש ר
במידה ואתה מסתבך עם "רשימת ההתעלמות" שאורי הביא לך,
אפשר לדלג על שלב זה ובתוכנה לבצע את השלבים הבאים:
לעבור ל Advance mode
Setup
Antivirus And Antispyware
Web Access Protection
לשנות ל Disable.
שאני חוסם את זה מה קורה ? וביטלתי תוי שזה כאילו מאשר את זה אז עשיתי טוב ונכון ?
נערך לאחרונה על ידי SpiNKo; 21-08-2011 בשעה 08:51.
*הקפצה*
אני די מפחד שזה כאילו יבטל לי תאני וירוס