יש לי מיקרופון
Hama cs 461
ושאני מחבר אותו זה מזהה אבל שאני מנסה לדבר בסקייפ עם חבר לא שומע כלום ושאני עושה בדיקצ שמיעה לא קורה כלום
כבר קניתי 5 מיקרופונים שונים כי חשבתי שזה הבעיה עם המיקרופון אבל מן הסתם זה לא
מה לעשות :-\
יש לי מיקרופון
Hama cs 461
ושאני מחבר אותו זה מזהה אבל שאני מנסה לדבר בסקייפ עם חבר לא שומע כלום ושאני עושה בדיקצ שמיעה לא קורה כלום
כבר קניתי 5 מיקרופונים שונים כי חשבתי שזה הבעיה עם המיקרופון אבל מן הסתם זה לא
מה לעשות :-\
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אתה צריך לעדכן דרייבר כרטיס קול..
הורד בבקשה את CPU-Z מהחתימה שלי ולתביא צילום מסך של mainboard
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
לא הבנתי הורדתי את התוכנה וזה הביא לי גרסאת דמו לתכונת ניקיון :-\
נערך לאחרונה על ידי F16Fighter; 18-08-2011 בשעה 16:22.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תביא תמונה נורמאלית אי אפשר להבין כלום
תחתוך רק את הקטע של ה CPU-Z
ותביא צילום מסך של לשונית mainboard (תקרא מה שמבקשים ממך בבקשה)
נערך לאחרונה על ידי Ori; 18-08-2011 בשעה 16:41.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
הנה![]()
מ א ו ש ר
http://download.gigabyte.ru/driver/m...tek_azalia.exe
תודה רבה לךאתה קדוש ^_^
עוד לא ניסיתי אבל בכל זאת![]()
מ א ו ש ר
אז אחרי שתנסה תעדכן בתוצאות
לא עוזר
תודה על הנקודות
וגם
יש לך מושג איזה כפתור אולי צריך ללחוץ כדי לדבר כי לחצתי על כל הכפתורים נראה לי
נערך לאחרונה על ידי F16Fighter; 18-08-2011 בשעה 20:30.
מצטרף לבעיה... הורדתי דרייברים ולא עזר
אלה דרייברים שdan.a נתן לי כדי לסדר את הבעיה שלא שמעו במערכת עכשיו יש בעיה שלא שומעים במיקרופון
motherboard_driver_chipset_amd_7series-v2.0_win7-32.exe
motherboard_driver_audio_realtek_azalia.exe
הורדתי אותם מחדש ולא עזר
נערך לאחרונה על ידי Aviel360; 18-08-2011 בשעה 20:33.
מ א ו ש ר
תוריד ותתקין
http://majorgeeks.com/downloadget.ph...aab558f5d72a2a
לא עוזר .................................
אני לא מבין מה יש למחשב הזה הוא מחשב מיוחד בשביל משחקים שקניתי :-\