קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 23-12-2011, 01:50
  2. [חתימה] חדשה שלי - איש האש
    על ידי lotan14 בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 30-08-2011, 12:54
  3. האש התחדשה בעזה: אנשי פתח הרגו איש חמאס
    על ידי falafel בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 01-02-2007, 14:54
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

איש האש

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

ברירת מחדל איש האש

המשכתי בדרכי לכפר הגאלי, השביל התחלף לשביל שחור עם המון צמחיה עוותה, העצים הסתירו את רוב קרני השמש, אך קרניי שמש חדרו אל תוך היער והעירו אותו חלקית זה היה מראה יפהפה, אולי הכי יפהפה שראיתי מעודי, היער היה מלא בקולות מרגיעים של ציפורי שיר, בכל מקום שהייתי מעיף את מבטי הייתה צצה לה ציפור או ארנבת חמודה, היער מאוד הרגיע אותי ונתן לי הרגשה טובה ויותר כוח להמשיך בדרך לחפש אחר שורשי משפחתי האבודה.

לפתע נכנס בי התקף עצב. בדמיוני ראיתי את פניה של אימי, ואיך ידיה החמות והמלטפות מחזיקות אותי. הרגשתי חמלה ועצב באותו הרגע, אבל לא יכולתי לוותר, משהו לא נתן לי הייתי חייב להמשיך, כאילו מישהו חוסם לי את הדרך חזרה. אז המשכתי. ברגעים הראשונים של ההליכה הלכתי עצוב, אבל היער הזה גרם לי תחושה הרבה יותר טובה, היה משהו טוב ביער הזה, משהו שנתן לי להמשיך הלאה.

לאחר זמן רב של הליכה התחלתי להיות צמא, הצמא הציקה לי כבר זמן רב, אבל ניסיתי לשתות כמה שפחות, כי יש לי מעט מים כנראה שהמים מהמעיין התייבשו, אז נשארו לי מעט מאוד, הוצאתי את המימייה שלי, היא עשויה מעור של פיל מאוד נדיר שחיי בארץ התיכונה, שתיתי מהמים היה להם טעם מתקתק וטעים, החזרתי את המימייה לתיק הגב שלי והמשכתי בדרכי. הדרך נראתה רחוקה אבל בכל זאת המשכתי בלי להתייאש, היער הגיע לסופו והקולות היפים נעלמו אל תוך היער, הדרך המשיכה בלי הרבה צמחייה רק עצים לצידי הדרך ושמעתי מדי פעם כמה קולות של חיות.

כשיצאתי מהיער השמש כבר שקעה ובהמשך הייתה גבעה עם עצים עליה ודשא מסביב, היא נראתה שקטה מאוד, החלטתי שאני אישן שם וגם אני יסתכל עוד כמה זמן בערך ייקח לי להגיע לכפר הגאלי. כשהתקרבתי לגבעה שמעתי קולות, לא של חיות או של בני אדם נדמה לי שזה היה ברברים, או יצורים שצועקים כול הזמן ומקללים, התקרבתי עוד קצת ועליתי מספיק גבוה הצצתי לשם וראיתי חבורה של כמה אורקים, אני חושב לפי מה ששמעתי בעירה שלי שדיברו עליהם. היו שם בערך שישה אורקים כנראה. שניים גילפו את חרבותיהם שהיו עשויות מברזל קשיח, עם ציור על החרבות של שלד כך חשבתי לפחות, שניים אחרים שמרו, השניים האחרונים הדליקו אש ובישלו את מה שהם צדו כנראה צבי. טיפסתי עוד קצת על הגבעה ובטעות הפלתי אבן, האורקים שמעו את זה, בלי להסס קפצתי מיד הצידה ומהר הסתתרתי מאחורי עץ זמין שהיה בצד, לאחר מכן הלכתי אחורה והסתתרתי בתוך שיח, דרכתי מהר את קשתי והתכוננתי להתקיף במקרה שהאורקים ימצאו אותי.

האורקים הסתכלו סביב ולא מצאו אותי החלטתי לחכות שיירדמו, אחר כך אני ילך למקום בטוח ואני אישן שם. למחרת לפנות בוקר שמעתי רעשים חזקים של נקישה בברזל, התעוררתי לקחתי את חפציי והלכתי מהר לראות מה קורה. הרעשים הגיעו מהגבעה, חבורה של חמישה גאלים הגיע לשם ותקפה את האורקים, לפי דעתי היא הייתה משלחת סיור. דרכתי את קשתי והגעתי לקרב הגאלים היו חמושים עם חרבות ואחד מהם רכב על סוס יפהפה, הייתה מאומה, רציתי לעזור לגאלים, הייתי מוכן לירי, אבל לא רציתי לפגוע בגאלים, אחד האורקים הסתובב כדי להתחמק מהנפת חרב מהירה של אחד הגאלים, אם הוא לא היה זז הגאלי היה מחלק אותו לשניים, כיוונתי כיוון אחרון לירי ויריתי החץ כמעט פספס, אבל האורק חזר לעמדה עם הגב לכוון שלי והחץ ננעץ בו, האורק נפל וצרח ממכאוביו הקשים, גופתו השאירה שלולית דם על האדמה.
    הגאלים הערימו את הגוויות לערמה, עזרתי להרים את הגופה של האורק שהרגתי, הוצאתי את החץ שלי מגבה של הגופה, ואיפה שננעץ החץ בגופה היה שחור שרוף, כאילו יריתי בו עם חץ שרוף באש, פניתי לדבר עם הגאלי על הסוס, הוא דיבר בקול רשמי, שאלתי אותו איך הם הגיעו לכאן והוא אמר לי שהם רק סיירו פה ומצאו את החבורה הזאת של האורקים, הוא אמר לי שהם מהצבא של אדון האורקים, הוא שולט על כל הארץ השחורה, שם חיים כל היצורים האפלים, יש שאומרים שהוא רוצה לכרות ברית עם ראש הטאטואנים,ראש הטאטואנים מאוד רשע, הוא משליט הרס על כל מי שמפריע לו לכבוש את השטחים של הארץ השחורה, הוא ואדון האורקים הם הצבאות הכי חזקים בארץ השחורה, אם הם יכרתו ברית שניהם ביחד ינסו לכבוש את הארץ התיכונה ואחר כך את כול העולם ואסור שזה יקרה. אחרי ההסבר האיש עם הסוס, שהוא ראש פלוגת הסיור של הגאלים, הזמין אותי לבוא לכפר שלהם על זה שעזרתי להם לחסל את האורקים, שאלתי אותו כמה זמן בערך נצטרך ללכת כדי להגיע לכפר, הוא אמר לי שבערך יומיים השמש כבר כמעט שקעה לגמרי, היו עוד ציוצי ציפורים אחרונים של ציפורי היום, היו צבעים יפהפיים בשמיים של סגול, אדום, כתום, ורוד, הם היו מעורבבים מאוד יפה ביחד, זו הייתה שקיעה מאוד יפה. אני וקבוצת הסיור ישנו במקום בטוח שני גאלים ישבו על המשמר והשאר ישנו.

למחרת מיד התחלנו בדרך, לפני שתגיע עוד חבורה של אורקים המשכנו בדרך, ולפתע אחרי העיקול ראינו צבא של אורקים מתקדם לעבר הכפר, החלטנו שחייבים להודיע לכפר על התקפה, לפני שהצבא של האורקים יגיע והכפר לא יהיה מוכן. התחלנו ללכת במהירות הכי גבוה שלנו, בשעת השקיעה היינו בערך בשלושת רבע הדרך, זה היה מצב טוב מאוד, האורקים היו בערך בחצי הדרך, בלילה הזה שני גאלים אחרים שמרו. בלילה שמעתי קולות חזקים של יבבות, חשבתי שאלה יבבות של זאבים, התעוררתי אף אחד לא ישן לידי, קמתי שמעתי יבבות מאחורי השיחים, הצצתי וראיתי את הגאלים מוקפים בעשרה זאבים רעבים מאוד, לקחתי מהר את קשתי וכיוונתי את החצים, לפתע החל לרדת גשם סופה התקרבה, ברקים נירו לאדמה. הייתי מוכן לירי ופתאום פגע ברק בזאב שרציתי לירות בו, כיוונתי לאחד אחר, יריתי, החץ פספס וננעץ בעץ מעליו, דרכתי עוד חץ, כיוונתי לאותו זאב, הפעם כיוונתי נמוך יותר, ירית, החץ ננעץ בזאב, הוא השמיע יבבה. נשארו כבר חמישה זאבים, הגאלים חיסלו כמה. אחד הגאלים נפצע קשה, כנראה זאב קפץ עליו ונשך אתו בצווארו, זאב אחר ניסה לנשוך את ראש הפלוגה, הייתי דרוך לירות בו באמצע הקפיצה שלו, יריתי ראיתי שאני יפספס, אבל איכשהו כאילו יצא מהחץ הצידה אש, האש פגעה בזאב והוא התעלף מיד, נשארו עוד שלושה. ארבעת הגאלים נלחמו בהם הכי חזק שהם יכולים והם ניצחו אותם לבסוף ויצאו עם כמה שריטות וחתכים,מצאנו לא רחוק צמח מרפא, שעוזר לפצעים, ליפפתי לגאלים עלים מן הצמח על פצעיהם, קברנו את המת היחיד ובעצב כולם הלכו לישון. לדעתי זה היה יותר מדי ליום אחד, נרגעתי, וגם אני הלכתי לישון.
    ---
    למי שלא יודע גאלים הם הצרפתים של פעם.
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של Dr.ZigZag
    שם פרטי
    עומר
    לייקים
    8
    נקודות
    0

יפה מאוד, אהבתי!

משתמש מכור האוואטר של FireDesign
    שם פרטי
    רז
    לייקים
    110
    נקודות
    350
    משפט מחץ
    לא לדרוך על השטיח הדקורטיבי

המשכתי בדרכי לכפר הגאלי, השביל התחלף לשביל שחור עם המון צמחיה עוותה, העצים הסתירו את רוב קרני השמש, אך קרניי שמש חדרו אל תוך היער והעירו אותו חלקית זה היה מראה יפהפה, אולי הכי יפהפה שראיתי מעודי, היער היה מלא בקולות מרגיעים של ציפורי שיר, בכל מקום שהייתי מעיף את מבטי הייתה צצה לה ציפור או ארנבת חמודה, היער מאוד הרגיע אותי ונתן לי הרגשה טובה ויותר כוח להמשיך בדרך לחפש אחר שורשי משפחתי האבודה.

לפתע נכנס בי התקף עצב. בדמיוני ראיתי את פניה של אימי, ואיך ידיה החמות והמלטפות מחזיקות אותי. הרגשתי חמלה ועצב באותו הרגע, אבל לא יכולתי לוותר, משהו לא נתן לי הייתי חייב להמשיך, כאילו מישהו חוסם לי את הדרך חזרה. אז המשכתי. ברגעים הראשונים של ההליכה הלכתי עצוב, אבל היער הזה גרם לי תחושה הרבה יותר טובה, היה משהו טוב ביער הזה, משהו שנתן לי להמשיך הלאה.

לאחר זמן רב של הליכה התחלתי להיות צמא, הצמא הציקה לי כבר זמן רב, אבל ניסיתי לשתות כמה שפחות, כי יש לי מעט מים כנראה שהמים מהמעיין התייבשו, אז נשארו לי מעט מאוד, הוצאתי את המימייה שלי, היא עשויה מעור של פיל מאוד נדיר שחיי בארץ התיכונה, שתיתי מהמים, היה להם טעם מתקתק וטעים, החזרתי את המימייה לתיק הגב שלי והמשכתי בדרכי. הדרך נראתה רחוקה אבל בכל זאת המשכתי בלי להתייאש, היער הגיע לסופו והקולות היפים נעלמו אל תוך היער, הדרך המשיכה בלי הרבה צמחייה, רק עצים לצידי הדרך ושמעתי מדי פעם כמה קולות של חיות.

כשיצאתי מהיער השמש כבר שקעה ובהמשך הייתה גבעה עם עצים עליה ודשא מסביב, היא נראתה שקטה מאוד, החלטתי שאני אישן שם וגם אני י-אסתכל עוד כמה זמן בערך ייקח לי להגיע לכפר הגאלי. כשהתקרבתי לגבעה שמעתי קולות, לא של חיות או של בני אדם נדמה לי שזה היה ברברים, או יצורים שצועקים כול הזמן ומקללים, התקרבתי עוד קצת ועליתי מספיק גבוה הצצתי לשם וראיתי חבורה של כמה אורקים, אני חושב לפי מה ששמעתי בעירה שלי שדיברו עליהם. היו שם בערך שישה אורקים כנראה. שניים גילפו את חרבותיהם שהיו עשויות מברזל קשיח, עם ציור על החרבות של שלד כך חשבתי לפחות, שניים אחרים שמרו, השניים האחרונים הדליקו אש ובישלו את מה שהם צדו כנראה צבי. טיפסתי עוד קצת על הגבעה ובטעות הפלתי אבן-קצת רגש וזהירות ולחץ פה, האורקים שמעו את זה-מיותר, בלי להסס קפצתי מיד הצידה ומהר הסתתרתי מאחורי עץ זמין שהיה בצד, לאחר מכן הלכתי אחורה והסתתרתי בתוך שיח, דרכתי מהר את קשתי-גבוהה מידי לדעתי הקשת שלי יספיק והתכוננתי להתקיף במקרה שהאורקים ימצאו אותי.-ברור וחוזר

האורקים הסתכלו סביב ולא מצאו אותי, החלטתי לחכות שיירדמו, אחר כך אני ילך למקום בטוח ואני אישן שם-חסר מתח. למחרת לפנות בוקר שמעתי רעשים חזקים של נקישה בברזל-מיותר, התעוררתי לקחתי את חפציי-פרט והלכתי מהר לראות מה קורה. הרעשים הגיעו מהגבעה, חבורה של חמישה גאלים-מאיפה אתה יודע? הגיע לשם ותקפה את האורקים, לפי דעתי היא הייתה משלחת סיור-שוב, מאיפה לך?. דרכתי את קשתי-חוזר והגעתי לקרב, הגאלים היו חמושים עם-בחרבות חרבות ואחד מהם רכב על סוס יפהפה-הורס את הגבורה, הייתה מאומה, רציתי לעזור לגאלים, הייתי מוכן לירי, אבל לא רציתי לפגוע בגאלים-לא הבנתי, אחד האורקים הסתובב כדי להתחמק מהנפת חרב מהירה של אחד הגאלים-ככה לא מתחילים סיפור על קרב, אם הוא לא היה זז הגאלי היה מחלק אותו לשניים-מיותר, כיוונתי כיוון אחרון-אחרון? לירי ויריתי, החץ כמעט ופספס, אבל האורק חזר לעמדה עם הגב לכוון שלי והחץ ננעץ בו, האורק נפל וצרח ממכאוביו הקשים-הגזמת!, גופתו השאירה שלולית דם-כאן דרוש תיאור על האדמה.
    הגאלים הערימו את הגוויות לערמה, עזרתי להרים את הגופה של האורק שהרגתי-עוד לא הכרת אותם, הוצאתי את החץ שלי מגבה של הגופה, ואיפה שננעץ החץ בגופה היה שחור שרוף, כאילו יריתי בו עם חץ שרוף באש, פניתי לדבר עם הגאלי על הסוס, הוא דיבר בקול רשמי, שאלתי אותו איך הם הגיעו לכאן-אמרת שלו יש כל רשמי ואתה דיברת לפניו והוא אמר לי שהם רק סיירו פה ומצאו את החבורה הזאת של האורקים, הוא אמר לי שהם מהצבא של אדון האורקים, הוא שולט על כל הארץ השחורה, שם חיים כל היצורים האפלים, יש שאומרים שהוא רוצה לכרות ברית עם ראש הטאטואנים,ראש הטאטואנים מאוד רשע, הוא משליט הרס על כל מי שמפריע לו לכבוש את השטחים של הארץ השחורה, הוא ואדון האורקים הם הצבאות הכי חזקים בארץ השחורה, אם הם יכרתו ברית שניהם ביחד ינסו לכבוש את הארץ התיכונה ואחר כך את כול העולם ואסור שזה יקרה-תן לו לספר, תן לנו הרגשה שהוא מספר לא אתה אחרי ההסבר האיש עם הסוס, שהוא ראש פלוגת הסיור של הגאלים-שוב,מאיפה לך?, הזמין אותי לבוא לכפר שלהם על זה שעזרתי להם לחסל את האורקים, -תיצור שיחה שלך איתו, אל תספר לנושאלתי אותו כמה זמן בערך נצטרך ללכת כדי להגיע לכפר-מתי התחלתם ללכת?, הוא אמר לי שבערך יומיים, השמש כבר כמעט שקעה לגמרי, היו עוד ציוצי ציפורים אחרונים של ציפורי היום-דבר כמו עצמך לא כמספר-"הרגשתי חלש,עייפות חדרה על העצמות החלשות שלי,ציוצי הציפורים לקראת הלילה(נזרום אתך בעיקרון אין)הרגיעו מעט את התחושה הקשה שחוויתי" , היו צבעים יפהפיים בשמיים של סגול, אדום, כתום, ורוד, הם היו מעורבבים מאוד יפה ביחד, זו הייתה שקיעה מאוד יפה.-פירוט גדול מידי-"לפתע נחשפה לפניי שקיעה יפיפייה מעורבת בצבעים עזים אני וקבוצת הסיור ישנו במקום בטוח, שני גאלים ישבו על המשמר והשאר ישנו.

למחרת מיד התחלנו בדרך, לפני שתגיע עוד חבורה של אורקים המשכנו בדרך, ולפתע אחרי העיקול -מתי היה עיקול
    ראינו צבא של אורקים מתקדם לעבר הכפר, החלטנו שחייבים להודיע לכפר על התקפה, לפני שהצבא של האורקים יגיע והכפר לא יהיה מוכן-איך אתם ראיתם והכפר לו, זה יכול לקרול רק אם הם באים מהכיוון שלכם ואז בכלל צריך לכלול את זה. התחלנו ללכת במהירות הכי גבוהה שלנו, בשעת השקיעה היינו בערך בשלושת רבע הדרך-מאיפה לך, ספר איך, זה היה מצב טוב מאוד, האורקים היו בערך בחצי הדרך-שוב, מאיפה לך, בלילה הזה שני גאלים אחרים שמרו-או שתפרט או שתוריד. בלילה שמעתי קולות חזקים של יבבות, חשבתי שאלה יבבות של זאבים, התעוררתי אף אחד לא ישן לידי, קמתי שמעתי יבבות מאחורי השיחים, הצצתי וראיתי את הגאלים מוקפים בעשרה זאבים רעבים מאוד-התפתחות מהירה מידי-"ישנתי שינה מתוקה עד שלפתע שמעתי יבבות מוזרות,בהתחלה חשבתי שזה שום דבר אבל עם הזמן הם רק גברו וגברו,יצאתי החוצה וקראתי לכל הגאלים, הופתעתי לגלות שאין תשובה,חיפשתי במגורי הגאלים וגיליתי שהם לא נמצאים,אזרתי אומץ והתקרבתי למקור היבבות עד שלפתע ראיתי את כל חברי האמיצים מוקפים בקבוצה של זאבים אכזריים, גדולים וצמאי דם", לקחתי מהר את קשתי וכיוונתי את החצים-שוב,מהר מידי, לפתע החל לרדת גשם, סופה התקרבה, ברקים נירו לאדמה. הייתי מוכן לירי, פתאום פגע ברק בזאב שרציתי לירות בו-לירות?, כיוונתי לאחד אחר, יריתי, החץ פספס וננעץ בעץ מעליו, דרכתי עוד חץ, כיוונתי לאותו זאב, הפעם כיוונתי נמוך יותר, ירית, החץ ננעץ בזאב, הוא השמיע יבבה-ומה הזאבים פסלים?- "הוצאתי חץ מה(איך שלא קוראים לזה של החצים חח) והייתי מוכן להתקפה, החץ נורה והתקרב לזאב אך פספס אותו ופגע בעץ שמעליו,הזאב הסתכל עליי במבט שרוצה להרוג וזינק עליי בצרחות, עפתי אחורה חבוט ופצוע, הזאב רץ לעברי לעוד התקפה,חסר עונים הסתכלתי מסביבי וגיליתי את החץ נעוץ בעץ,שלפתי אותו מהר,כיוונתי על הזאב, ובשנייה האחרונה פגעתי במרכז בטנו.". נשארו כבר-כבר? חמישה זאבים, הגאלים חיסלו כמה. אחד הגאלים נפצע קשה-פרט, כנראה-מה לא הסתכלת? זאב קפץ עליו ונשך אתו בצווארו, זאב אחר ניסה לנשוך את ראש הפלוגה, הייתי דרוך לירות בו באמצע הקפיצה שלו, יריתי ראיתי שאני יפספס, אבל איכשהו כאילו יצא מהחץ הצידה אש, האש פגעה בזאב והוא התעלף מיד, נשארו עוד שלושה-מה שלושה-אתה אחד והגאלים כמה. ארבעת הגאלים נלחמו בהם הכי חזק שהם יכולים והם ניצחו אותם לבסוף ויצאו עם כמה שריטות וחתכים,מצאנו לא רחוק צמח מרפא-מהיר מידי, שעוזר לפצעים, ליפפתי לגאלים עלים מן הצמח על פצעיהם, קברנו את המת היחיד ובעצב כולם הלכו לישון. לדעתי זה היה יותר מדי ליום אחד, נרגעתי, וגם אני הלכתי לישון.-פירוט עליו,מי זה ,הכרת אותו?
    ---

למי שלא יודע גאלים הם הצרפתים של פעם.

סימנתי שגיאות והערתי בחלק
    סליחה על החפירה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:29.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,800 | הודעות: 8,199,393 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect