תשמעו אני וחברה שלי כבר כמעט שנה ביחד, ויש תשוקה והכל ואנחנו עושים הרבה דברים קרובים לסקס אבל לא את הזיון עצמו..
איך אני ארמוז לה שאני רוצה סקס??
כי מצד אחד אני אוהב אותה ולא רוצה שהיא תחשוב שאני איתה רק בשביל סקס אבל מצד שני כאילו הגיע הזמן כבר..
תשמעו אני וחברה שלי כבר כמעט שנה ביחד, ויש תשוקה והכל ואנחנו עושים הרבה דברים קרובים לסקס אבל לא את הזיון עצמו..
איך אני ארמוז לה שאני רוצה סקס??
כי מצד אחד אני אוהב אותה ולא רוצה שהיא תחשוב שאני איתה רק בשביל סקס אבל מצד שני כאילו הגיע הזמן כבר..
|
|
מה זה תרמוז לה? מה אתם משחקים בחתול ועכבר? או שתדבר איתה או שפעם הבאה שאתם מתמזמזים תזיז עניינים.
יירד לה יותר אם היא תבין שאתה מנסה לשלשל את דרכך אל יחסים אינטימיים איתה מאשר אם תדבר איתה.
עד עכשיו ניסית לרמוז והיא לא הבינה? אז אולי פשוט תגיד לה מה אתה רוצה
תתפלא, סיכוי טוב שגם היא רוצה ורק מחכה, כמו בשיר של רמי קליינשטיין, שתגיד את זה כבר!
מיותר להגיד, כאילו, אמרו כבר את מה שהיה צריך להגיד...
אני רק יכול להוסיף, שכשאתה יושב איתה ומדבר איתה על זה, רק תסביר לה שאתה אוהב אותה, ואתה איתה כל הדרך, ושאתה יכול לקבל "לא"...
אתה רוצה את זה רק בגלל שאתה חושב שזה יקרב בייניכם, כי כאילו... בסופו של דבר אנחנו בני-אדם עם צרכים, במיוחד בגיל ההתבגרות
שיהיה לך בהצלחה בחור
פשוט תדבר איתה על זה...
קודם אולי היא ביישנית בנושא הזה...
אולי היא בתולה לך תדע והיא מפחדת לעשות את הצעד..
אבל אל תגיד לה שחייבים אם היא לא רוצה תקבל את זה...
בהצלחה![]()
יש 2 שיטות ואני ממליץ על שתיהם חחח... פשוט תבחר את השיטה שניראת לך שסיכויי ההצלחה שלך יהיו גבוהים יותר.
1. אמרת שאתם עושים דברים שקרובים לסקס, כשאתם על המיטה מתחרמנים עם בגדים וזה ומתמזמזים [אני מעריך שאתם עושים את זה] אז תנסה להושיט את היד לכיוון האיבר מין שלה, או יותר לכיוון למטה, לאט ובעדינות, לא צריך ישר בלחץ.
אם אתה רואה שהיא זזה ולא רוצה, קיבלת תשובה פשוט לא דרך מילים.
אם היא זורמת, יופי אז היא כן בעיניין.
2. דרך שנייה זה כמו שאמרו לך פשוט לדבר איתה.
לשעבר 'Like
חח יש בסרט HALL PASS מדברים על ה"קשת"
כלומר, העיקום בגב כשאתה מנסה להוריד לבחורה את התחתונים בפעם הראשונה והיא עוזרת לך (מרימה את התחת אז הגב מתעקם)
אז תנסה להוריד לה ותראה אם אתה מקבל קשת![]()