היי חברה מה הולך ?!
אז ככה , כבר עבר זמן מה מאז המקרה שאני כותב עליו כרגע . אני משער כמה שבועות .
לפני שאני מתחיל בסיפור אני רוצה לגרום לכתיבה להיות יותר נוחה לקריאה כך שאני יקרא לשמות של החברים שלי באותיות .
אז היינו 4 חברים כולל אותי .
חבר אחד הוא אחלה גבר ואפילו קצת ביישן לא עשה בעיות ולא דיבר הרבה כך שאני לא ידבר עליו בסיפור זה .
נתמקד בשתי החברים השניים , לחבר אחד נקרא א' ולחבר אחד ב' . חבר ג' הוא החבר שאני לא ידבר עליו אבל יציין אותו .
אני זה X .
אז נתחיל .. מוכנים ?!
סתם חחח קיצור חבר א' מתקשר אליי ביום בהיר אחד ואומר "רוצה לעשות משהו היום" אני כאחד שזורם תמיד "למה לא יש תיכנון ?!"
חבר א' "כן , אירגנתי כמה בנות יושבים בX (מקום)" אני עניתי "אין בעיה בלה בלה בלה" .
סיטואציה א' :
הגיע הערב והלכנו אני חבר א' חבר ב' וחבר ג' .
הגענו למקום חיכינו ובסוף הגיעו הבנות , 4 בנות . איך שהם הגיעו "Its Show Time !" אני מתחיל להפעיל גיים .
יש שתיקה מביכה ולפעמים צצה שאלה , ישר אני נכנס לפעולה ומתחיל לדבר ! מתחיל להצחיק . הבנות צוחקות
אני מדבר זורם הכל טוב ויפה .
פתאום משום מקום אחת הבחורות זורקת לי "אתה יודע שאתה דומה לחמור משרק" תנחשו איך היא נראתה ? המכוערת ביניהם ...
ראתה שאני לוקח את כל הבמה ואני זורם ומצחיק . ראו בעיינים שלה שהיא מנסה לגנוב לי את הפריים .
מה שעוד יותר מפליל אותה זה שאני נחשב בחור חתיך , הרבה בנות אמרו לי שאני חתיך ... ואני ממש לא מזכיר את החמור משרק חח .
אבל אני כמובן לא מתייחס ואומר לה "מה באמת ? הוא דווקא ממש חתיך ! תודה ."
ממשיכים לדבר באמת שזורם צוחקים ופתאום באמצע שאני אומר משהו היא עוד פעם זורקת "שתוק חמור !" , פה כבר הייתי בהלם .
חשבתי לעצמי בראש "כאילו מה הקטע שלך ? הבנו שאת ילדה בת 12 שרוצה להצחיק ..." אבל ברור שאני לא יגיד את זה כי אז אני יצא הכי הומו והכי נעלב ... מה שעשיתי בתכלס זה חייכתי ולא אמרתי כלום הייתי קצת בהלם מה-"שתוק חמור" כמובן שחברות שלה צוחקות .
ואז היא אומרת "מה הוא באמת דומה לו !!" אז אני אומר "נו בסדר אני דומה לו אני מאמין לך אמרת את זה כבר פעם אחת .. ועדיין הוא חתיך (עם חיוך)" .
ממשיכים לדבר באמת שהיו צחוקים לא נורמלים וכיף ואז הלכתי לדבר עם חבר בצד על סיגריה ואז הילדה הזאת זורקת פתאום "אהה תראו חמור מעשן !" פה כבר באמת שקיבלתי עצבים רציתי לרסק אותה !!! כאילו באמת מה הקטע ? הבנו את מקנא שאני מצליח לדבר ולצחוק עם חברות שלך ודרך אגב גם היא צחקה ממני ודיברה אבל זה בה משום מקום פשוט ...
בפעם השלישית שהיא אמרה "חמור מעשן .." עוד פעם לא הגבתי כבר לא היה לי מה להגיבב ! הייתי פשוט בהלם שהיא כזאתתת מסכנה !
וככה לאט לאט היא הורסת לי את כל התדמית והערך כל פעם שאני מסתכל עליה ולא מגיב ...
אחרי שלא הגבתי חבר א' אומר "אני מבין שאת באת להצחיק ?" בצורה מאוד צינית כאילו היא לא מצחיקה בכלל וגם חברות שלה בפעם הזאת אמרו לה "די איזה רעה את זה לא מצחיק הוא נעלב .." אז אמרתי "לא אני לא נעלב שטויות אפחד לא מושלם" ובאמת לא נעלבתי ככה שלא היה קשה לי לשחק אותה לא נעלב .
ככה בהמשך הלילה היא זורקת לי פה חמור שם חמור .. ממש מטרידה חחחחחחחח כבר ממש לא התייחסתי אליה בפעמים הבאות . היא זרקה לי חמור שאני עובר ליידה ושיחקתי אותה כאילו לא שמתי לב אלייה היא קיבלה ייבוש של החיים חח .
סיטואציה ב' :
עכשיו לחלק השני שקשור לחברים שלי ,
חבר ב' אומר לאנשים תמיד "ישוטר" עכשיו יום אחד הוא אמר לי "X ישוטר" וחבר א' פשוט התפוצץ מצחוק בגלל שהיינו במצב שצוחקים מכל דבר . ומאז הם מריצים עליי בדיחות כמו "מה המספר של X ? מאה .." או "X באת עם הניידת היום ?" ועוד ועוד .
זה לא ממש מפריע כי זה באווירה טובה של צחוקים .. אבל באותו יום הם כנראה ראו שאני מצליח יותר מהם בלדבר ולצחוק עם הבנות .
הם פשוט קינאו אז פתאום באמצע שמדברים נגיד "תפתח את הבקבוק" ואז חבר א' "כמו אמא של X" ודברים בסגנון והם אשכרה התחילו לרדת מדי פעם על אמא שלי ! כאילו WTFFF ! יש לי הרבה מאוד חברים והם בוא נגיד סתם חברים מדי פעם ליציאות לא הטובים שלי והם אחלה גברים אבל פעם ראשונה שאני איתם עם בנות ופתאום הם נגדי !!! ואז הבנות צוחקות שהוא ירד על אמא שלי וכל כך באלי להגיד לו "אתה חושב שזה עוזר לך ? שזה עושה אותך גבר שאתה יורד על אמא שלי בשביל להצחיק את הבנות ? אתה בא נגד החברים שלך יאדיוט זה עושה את הרושם ההפוך על הבנות מאשר מה שאתה חושב" אבל אני לא יכול להגיד את זה כמובן .. לא היה לי מה לעשות מאשר לצחוק ולהגיד "אתה אחד ההומואים מה אני יגיד לך .." כי אני לא יגיע לרמה של לרדת על אמא שלו בחזרה .
פתאום חבר ב' מצטרף אליו ואז הם החליטו חבר א' וחבר ב' לשחק קואקוא דלאומה .. אז הם שרו את השיר ואז פתאום חבר א' שר "אסטי מטריקו אבא של X קופיקו אמא שלו היפופוטם והוא חמור קטן" ואז כל הבנות צוחקות מזה שזה יצא חמור קטן וכאילו מהפריים של הערב תוך שנייה אין לי מה להגיב . בוא נגיד שאני הכי מצחיק שם אבל לחבר א' וב' יש גם הומור וגם מאוד מאוד מצחיקים . והבנות גם משתפות פעולה וצוחקות + הבדיחה של החמור שלהם יוצא שממש 6 אנשים נגדי .. מה כבר יש לי להגיב ?!?!
רק אחת אמרה אתם כאלה רעים זה מגעיל ואני בטוח שהיא חשבה בלב "קוקסינלים חברים שלו ויורדים עליו בשביל להרשים אותנו" היא הייתה הכי חמודה ובעלת היגיון שם ראיתי לכל אורך הערב שהיא חמודה וחברתית .
בקיצור התחילו להכניס את העניין השוטר והדוחות ופשוט נהייתי בלי ששמתי לב לבדיחה של הערב , כל הערך שלי מהכי גבוה בקבוצה הגיע לרמות של כלום ! של אחד שכולם התקבצו בשביל לספר בדיחות על אמא שלו והוא הבדיחה של היום .
אני הייתי עצבני ברמות מטורפותת ! הייתי בהלם שהם כאלה מסכנים ! ילדים בני 17 ! אני מכיר אותם הרבה זמן אחלה גברים ! הייתי בהלםםםם !
החלטתי שאני סוגר תערב בלי אפילו לנסות משהו ירד לי כל המצב רוח , כמובן שלא הראיתי את זה כל כך אבל בכוונה גם הראיתי שאני לא עם אנרגיות שאם יורדים עליי למה שאני ישתתף ? אבל לא למצב של עלבון .
סליחה חברה מצטער על החפירה אבל זה מאוד יעזור אם תתנו את הדעה שלכם על הסיטואציות ...
ועוד אני נחשב כאחד שהכי צחוקים איתו הכי זורם הכי גבר בנות נדלקות עליי בקלות וביום הזה עשו ממני סמרטוט פשוט בלי בעיות ! ואני ממש לא מבין איך ! פשוט לא היו לי מילים לא הצלחתי להגיב הם ירדו עליי ביחד ובלי שאני יספיק לחשוב מה עושים .
מה דעתכם מה אתם הייתם עושים בסיטואציה א' שבה הבחורה לא הפסיקה לקרוא לי חמור ?!
מה אתם הייתם עושים בסיטואציה ב' שבה החברים פעלו נגדי ופשוט ירדו עליי ככלי להרשים את הבחורות ?!
איך אתם הייתם מגיבים במקומי ?!
תודה מראש ושוב מצטער על החפירה ...

ציטוט ההודעה