קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. |הורדה| שתי סרטים שנזכרתי בהם
    על ידי DiPo בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 05-01-2012, 20:14
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 06-05-2011, 03:14
  3. [שיר] שירים ישנים שנתקלתי בהם בפייסבוק
    על ידי SoL בפורום מוזיקה כללית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 01-05-2011, 12:00
  4. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 04-01-2010, 19:51
  5. [שאלה]איך להגיב בתור אורח?
    על ידי MoTkAy בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-08-2008, 15:27
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

שתי סוגיות שנתקלתי בהם ופשוט לא ידעתי איך להגיב ! (17)

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פרטי לא ?
    לייקים
    54
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ! Challenge Accepted

ברירת מחדל שתי סוגיות שנתקלתי בהם ופשוט לא ידעתי איך להגיב ! (17)

היי חברה מה הולך ?!

אז ככה , כבר עבר זמן מה מאז המקרה שאני כותב עליו כרגע . אני משער כמה שבועות .
    לפני שאני מתחיל בסיפור אני רוצה לגרום לכתיבה להיות יותר נוחה לקריאה כך שאני יקרא לשמות של החברים שלי באותיות .

אז היינו 4 חברים כולל אותי .
    חבר אחד הוא אחלה גבר ואפילו קצת ביישן לא עשה בעיות ולא דיבר הרבה כך שאני לא ידבר עליו בסיפור זה .
    נתמקד בשתי החברים השניים , לחבר אחד נקרא א' ולחבר אחד ב' . חבר ג' הוא החבר שאני לא ידבר עליו אבל יציין אותו .
    אני זה X .

אז נתחיל .. מוכנים ?!
    סתם חחח קיצור חבר א' מתקשר אליי ביום בהיר אחד ואומר "רוצה לעשות משהו היום" אני כאחד שזורם תמיד "למה לא יש תיכנון ?!"
    חבר א' "כן , אירגנתי כמה בנות יושבים בX (מקום)" אני עניתי "אין בעיה בלה בלה בלה" .

סיטואציה א' :
    הגיע הערב והלכנו אני חבר א' חבר ב' וחבר ג' .
    הגענו למקום חיכינו ובסוף הגיעו הבנות , 4 בנות . איך שהם הגיעו "Its Show Time !" אני מתחיל להפעיל גיים .
    יש שתיקה מביכה ולפעמים צצה שאלה , ישר אני נכנס לפעולה ומתחיל לדבר ! מתחיל להצחיק . הבנות צוחקות
    אני מדבר זורם הכל טוב ויפה .

פתאום משום מקום אחת הבחורות זורקת לי "אתה יודע שאתה דומה לחמור משרק" תנחשו איך היא נראתה ? המכוערת ביניהם ...
    ראתה שאני לוקח את כל הבמה ואני זורם ומצחיק . ראו בעיינים שלה שהיא מנסה לגנוב לי את הפריים .
    מה שעוד יותר מפליל אותה זה שאני נחשב בחור חתיך , הרבה בנות אמרו לי שאני חתיך ... ואני ממש לא מזכיר את החמור משרק חח .
    אבל אני כמובן לא מתייחס ואומר לה "מה באמת ? הוא דווקא ממש חתיך ! תודה ."

ממשיכים לדבר באמת שזורם צוחקים ופתאום באמצע שאני אומר משהו היא עוד פעם זורקת "שתוק חמור !" , פה כבר הייתי בהלם .
    חשבתי לעצמי בראש "כאילו מה הקטע שלך ? הבנו שאת ילדה בת 12 שרוצה להצחיק ..." אבל ברור שאני לא יגיד את זה כי אז אני יצא הכי הומו והכי נעלב ... מה שעשיתי בתכלס זה חייכתי ולא אמרתי כלום הייתי קצת בהלם מה-"שתוק חמור" כמובן שחברות שלה צוחקות .
    ואז היא אומרת "מה הוא באמת דומה לו !!" אז אני אומר "נו בסדר אני דומה לו אני מאמין לך אמרת את זה כבר פעם אחת .. ועדיין הוא חתיך (עם חיוך)" .
    ממשיכים לדבר באמת שהיו צחוקים לא נורמלים וכיף ואז הלכתי לדבר עם חבר בצד על סיגריה ואז הילדה הזאת זורקת פתאום "אהה תראו חמור מעשן !" פה כבר באמת שקיבלתי עצבים רציתי לרסק אותה !!! כאילו באמת מה הקטע ? הבנו את מקנא שאני מצליח לדבר ולצחוק עם חברות שלך ודרך אגב גם היא צחקה ממני ודיברה אבל זה בה משום מקום פשוט ...
    בפעם השלישית שהיא אמרה "חמור מעשן .." עוד פעם לא הגבתי כבר לא היה לי מה להגיבב ! הייתי פשוט בהלם שהיא כזאתתת מסכנה !
    וככה לאט לאט היא הורסת לי את כל התדמית והערך כל פעם שאני מסתכל עליה ולא מגיב ...
    אחרי שלא הגבתי חבר א' אומר "אני מבין שאת באת להצחיק ?" בצורה מאוד צינית כאילו היא לא מצחיקה בכלל וגם חברות שלה בפעם הזאת אמרו לה "די איזה רעה את זה לא מצחיק הוא נעלב .." אז אמרתי "לא אני לא נעלב שטויות אפחד לא מושלם" ובאמת לא נעלבתי ככה שלא היה קשה לי לשחק אותה לא נעלב .

ככה בהמשך הלילה היא זורקת לי פה חמור שם חמור .. ממש מטרידה חחחחחחחח כבר ממש לא התייחסתי אליה בפעמים הבאות . היא זרקה לי חמור שאני עובר ליידה ושיחקתי אותה כאילו לא שמתי לב אלייה היא קיבלה ייבוש של החיים חח .

סיטואציה ב' :
    עכשיו לחלק השני שקשור לחברים שלי ,
    חבר ב' אומר לאנשים תמיד "ישוטר" עכשיו יום אחד הוא אמר לי "X ישוטר" וחבר א' פשוט התפוצץ מצחוק בגלל שהיינו במצב שצוחקים מכל דבר . ומאז הם מריצים עליי בדיחות כמו "מה המספר של X ? מאה .." או "X באת עם הניידת היום ?" ועוד ועוד .
    זה לא ממש מפריע כי זה באווירה טובה של צחוקים .. אבל באותו יום הם כנראה ראו שאני מצליח יותר מהם בלדבר ולצחוק עם הבנות .
    הם פשוט קינאו אז פתאום באמצע שמדברים נגיד "תפתח את הבקבוק" ואז חבר א' "כמו אמא של X" ודברים בסגנון והם אשכרה התחילו לרדת מדי פעם על אמא שלי ! כאילו WTFFF ! יש לי הרבה מאוד חברים והם בוא נגיד סתם חברים מדי פעם ליציאות לא הטובים שלי והם אחלה גברים אבל פעם ראשונה שאני איתם עם בנות ופתאום הם נגדי !!! ואז הבנות צוחקות שהוא ירד על אמא שלי וכל כך באלי להגיד לו "אתה חושב שזה עוזר לך ? שזה עושה אותך גבר שאתה יורד על אמא שלי בשביל להצחיק את הבנות ? אתה בא נגד החברים שלך יאדיוט זה עושה את הרושם ההפוך על הבנות מאשר מה שאתה חושב" אבל אני לא יכול להגיד את זה כמובן .. לא היה לי מה לעשות מאשר לצחוק ולהגיד "אתה אחד ההומואים מה אני יגיד לך .." כי אני לא יגיע לרמה של לרדת על אמא שלו בחזרה .
    פתאום חבר ב' מצטרף אליו ואז הם החליטו חבר א' וחבר ב' לשחק קואקוא דלאומה .. אז הם שרו את השיר ואז פתאום חבר א' שר "אסטי מטריקו אבא של X קופיקו אמא שלו היפופוטם והוא חמור קטן" ואז כל הבנות צוחקות מזה שזה יצא חמור קטן וכאילו מהפריים של הערב תוך שנייה אין לי מה להגיב . בוא נגיד שאני הכי מצחיק שם אבל לחבר א' וב' יש גם הומור וגם מאוד מאוד מצחיקים . והבנות גם משתפות פעולה וצוחקות + הבדיחה של החמור שלהם יוצא שממש 6 אנשים נגדי .. מה כבר יש לי להגיב ?!?!
    רק אחת אמרה אתם כאלה רעים זה מגעיל ואני בטוח שהיא חשבה בלב "קוקסינלים חברים שלו ויורדים עליו בשביל להרשים אותנו" היא הייתה הכי חמודה ובעלת היגיון שם ראיתי לכל אורך הערב שהיא חמודה וחברתית .

בקיצור התחילו להכניס את העניין השוטר והדוחות ופשוט נהייתי בלי ששמתי לב לבדיחה של הערב , כל הערך שלי מהכי גבוה בקבוצה הגיע לרמות של כלום ! של אחד שכולם התקבצו בשביל לספר בדיחות על אמא שלו והוא הבדיחה של היום .
    אני הייתי עצבני ברמות מטורפותת ! הייתי בהלם שהם כאלה מסכנים ! ילדים בני 17 ! אני מכיר אותם הרבה זמן אחלה גברים ! הייתי בהלםםםם !

החלטתי שאני סוגר תערב בלי אפילו לנסות משהו ירד לי כל המצב רוח , כמובן שלא הראיתי את זה כל כך אבל בכוונה גם הראיתי שאני לא עם אנרגיות שאם יורדים עליי למה שאני ישתתף ? אבל לא למצב של עלבון .

סליחה חברה מצטער על החפירה אבל זה מאוד יעזור אם תתנו את הדעה שלכם על הסיטואציות ...
    ועוד אני נחשב כאחד שהכי צחוקים איתו הכי זורם הכי גבר בנות נדלקות עליי בקלות וביום הזה עשו ממני סמרטוט פשוט בלי בעיות ! ואני ממש לא מבין איך ! פשוט לא היו לי מילים לא הצלחתי להגיב הם ירדו עליי ביחד ובלי שאני יספיק לחשוב מה עושים .

מה דעתכם מה אתם הייתם עושים בסיטואציה א' שבה הבחורה לא הפסיקה לקרוא לי חמור ?!
    מה אתם הייתם עושים בסיטואציה ב' שבה החברים פעלו נגדי ופשוט ירדו עליי ככלי להרשים את הבחורות ?!
    איך אתם הייתם מגיבים במקומי ?!

תודה מראש ושוב מצטער על החפירה ...
    נערך לאחרונה על ידי AlphaMale; 22-08-2011 בשעה 10:55.
    גאונות היא אחוז אחד השראה ותשעים ותשעה אחוז זעה.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    100

אני ממש מבין אותך אחי..
    זה מסוג הסיטואציות שאתה לא מצפה מהם בכלל לקרות עוד במצב שאתה בא מוכן ועוד הולך לך טוב בסט...
    תראה המקרה של הבחורה והחמור..לדעתי היא נמשכת אלייך..היא ניסתה לגנוב ת'במה ולעצבן אותך על הדרך..
    היא רצתה שכל צומת הלב שלך תתרכז בה..וזה מה שקרה..לא הפסקת לאכול תראש לעצמך למה היא אמרה ככה ולמה ולמה ולמה..
    היית לדעתי צריך לזרום איתה ולהגיד לה שאם אתה החמור היא פיונה או אם הייתה חמור ממין נקבה היא הייתה תופסת תמקום בטוח.. משהו כזה..תחזיר לה על אותו המשקל..ככה לא תצא טמבל..אם היא לא מפסיקה אחרי פעם אחת צריך להחזיר לה כדי להשתיק אותה..

בקשר לחברים החארות שצחקו עלייך כדי להצחיק בנות זה הדבר הכי חרא שאנשים יכולים לעשות..במקרה עצמו היית צריך להשתמש במה שהם עשו לך-נגדם!
    פשוט להחזירלהם באותו משקל כאילו הבנות לא שמה...אל תיהיה פראייר תחזיר !
    ואל תצא עם החברים האלו בקרוב..תעשה להם מעין עונש..הם קוראים לך לבוא ..תגיד קבעתי עם אחרים..תעשה את זה איזה פעמיים שילמדו להעריך אותך יותר..שלא תיהיה מובן מאליו..

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

הילדה עם החמור היא סתם בן אדם לאמצחיק שמנסה להרוס, אני מתאר לעצמי שחברות שלה כבר מכירות אותה ככזאת, אין לך מה יותר מדי ללכת נגדה כי היא עושה את זה לעצמה

בקשר לחברים שלך.... תחלס, תתחיל להתחיל עם בנות לבד... והקטע שהם תקועים בו יעבור להם עם הזמן
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

לפי דעתי כשהילדה עם החמור דיברה אליך הייתה צריך מהתחלה לאמר דברים בסגנון הזה:

לפנות לחברות שלה ולאמר דברים בסגנון הזה:

"היא תמיד ככה או שהיא פשוט מתרגשת מהנוכחות שלי"?

"איך אתם מסתדרות איתה? "

ככה אתה גם מעמיד את החברות שלה במצב לא נעים כלפיה במיוחד עם היא עושה את זה בהגזמה וכל תשומת הלב עוברת אליה ולא אליך.

קרה לי פעם מקרה דומה רק שמי שהפריע לי בסט היו הידידים של הבנות שהתחלתי איתם, למרות שהתחברתי איתם הם פשוט ראו שאני מתחיל עם הבנות שלהם אז הם ניסו להרוס לי כל שניה אבל הסטייט שלי היה כל קח חזק שלא משנה מה הם אמרו, פשוט אמרתי להם אוקיי או הסכמתי איתם והבנות פשוט המשיכו לדבר איתי כאילו הם בכלל לא שמעו אותם.

מה שאני מנסה לאמר פה, זה שכל פעם שהיא אמרה לך חמור אמרת לעצמך "אוקי אני PUA ומה PUA עושה במצב הזה, מתעלם, אותו דבר עשית כשחברים שלך צחקו עליך אמרת לעצמך "וואי חבורת AFC חבל שאני לא יכול להסביר להם שהם רק הורסים לעצמם את הסיכויים כי אני PUA" ככה המשכת להוסיף עליך לחץ ועוד לחץ כאילו אתה מנסה להוכיח לעצמך משהו אז מבפנים אולי אמרת לעצמך אוקי זה לא מזיז לי אבל מבחוץ שידרת את ההפך.

בהמשך למה שספירתי קודם שהבנים האלו ניסו להרוס לי את הסטייט, אז גם הם כמו במקרה שלך קראו לי שוטר (הם היו קטנים ממני בשנה) אבל זה לא ממש הזיז לי, אתה יודע מה אמרתי להם: "שוטר? הלוואי והייתי שוטר, זה החלום שלי, אבל גם פקח זה טוב, אין כמו לשרת את המדינה" או משהו בסגנון הזה, הילדים האלו כמובן התחרפנו והמשיכו לאמר שוטר שוטר אבל לי זה לא הזיז והם רק המשיכו להתעצבן שאני לא מתרגש ממה שהם אומרים והבנות שלהם עדיין מתעסקות בי, פשוט לקחתי מה שהם אמרו עלי והקצנתי את זה לרמה כזאת שהם לא יוכלו להשתמש בזה נגדי, הבנות כמובן הסתכלו על הידידים שלהם במבט מפגר והמשיכו להקשיב לי.

זו הייתה דעתי בהצלחה בכל מקרה..

*ממליץ לקרוא*

אחח, סיטואציות חברתיות, אחד התחביבים הגדולים שלי =]
    הרשה לי:

סיטואציה א'
    שמע, מן הסתם כשהיא אומרת לך "אתה נראה כמ החמור של שרק" היא מדברת על המראה שלך, נכון?
    לענות "הוא ממש חתיך" זו טעות. כי אתה ממשיך עם נושא המראה פה אתה זורק את הפריים קונטרול, ונותן לה לנהל תעניינים.
    תשובה נכונה היא לקחת את ה"חומר" הזה שהיא זרקה לאוויר, ולצור מנו משהו חדש. דוגמה:
    -"אתה דומה לחמור של שרק"
    יענו חושב קצת וכאילו אומר כבדרך אגב "החומר של שרק מזה גבר, אחת הדמויות המצחיקות" כאן הNLP אומר שבגלל שקישרו אותך עם החמור של שרק, ואתה אומר שהחמור הוא גבר ומצחיק=מקשרים אותך עם גבר מצחיק =] ראית איזה הפיכה מקסימה?

פעם במאורע חברתי מישהו יענו ניסה לרדת עלי, ואמר שאני כמו הסרטן ממוציאים את נמו [שזה לא כזה ירידה, כי זה היה בהקשר לזה שאני בנאדם שאוהב לנקות. החדר שלי נגיד מסודר] ואז חשבתי קצת, ואמרתי "אתם יודעים שאלן דג'נרס מדבבת את אחת הדמויות במוציאים את נמו?" ואז זה נהייה נושא השיחה, כאילו מה שנשאר ממה שהוא אמר זה הבל.
    אני לא מתיימר להחזיר, אני לא בנאדם של נקמה. הכח האמיתי הוא לנווט את הסיטואציה והמילים של אחרים לכיוון שאתה רוצה.

אין ספק שהילדה חשה מאויימת ממך, או פשוט היה לה מצב רוח רע
    אז להביא לה מחמאה מדי פעם לא היה יכול להזיק, ואולי היא הייתה מפתחת בכלל אהדה כלפיך .

ואם בכללל זאת היא שוב באה עם היציאה של "תראו, חמור מעשן"
    תענה לה קלאסי, משהו שיגרום לה לחשוב : "לא חוזרים על בדיחה פעמיים -קריצה-"
    ואז לא היה לה אומץ להגיד את זה שוב, אחרת תצא טמבלית.

סיטואציה ב' נשמור לפעם אחרת, כי זה נושא שמזמן רציתי לדבר עליו
    מקווה שקוראים יקרים, למדתם מזה משהו, כי זה חומר נורא חשוב לדעת
    תימרון סיטואציות.

בהצלחה בהמשך =]

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

אני נגד הגישה הזאת

או ציניות
    או לתקוף חזרה

אם אני חושב על המקרה

או שהייתי צועק לה "חהחהחחהחהחהחה גדול!!!!! ענק!!!! החמור של שרק!!! קורעת!! עכשיו אני בטוח שכל החברות שלך יתנו לך את הצומי שאת כלכך משתוקקת לו!!!!!"
    חשוב שתעשה את זה עם ביטחון כי לא זה לא עובד.

או שהייתי מסתכל לה בעיניים ופשוט אומר "את במחזור?" אבל בביטחון ואם היא ממשיכה "המצב קשה בבית?" "אבא מרביץ לך?" וכמובן עם ביטחון וחיוך בסוף ולהראות שלא אכפת לך

משתמש מתחיל
    לייקים
    45
    נקודות
    50

אני בעד השיטה של דניאל, ובמקרה שהיא לא מצליחה אז לעבור של יטינגר.
    כי בסך הכל, אתה לא בא לריב שם עם אף אחד ובא להתחבר, מבליג פעם ראשונה אבל פעם שניה זו פעם יותר מדי.
    עדיף להימנע מלייבש אותה כי בסך הכל היא עם חברות שלה והן מכירות אותה יותר טוב אז יכול להיות שהן יצאו להגנתה ויכול להיות שזה סתם יכעיר את האווירה לכמה שניות מיותרות, אבל במקרה שזה לא עובד גם לא לצאת פראייר.

בקשר לחברים זה קצת יותר בעייתי. הייתי אומר או בלייבש אותם ב"מה אתה צוחק אמא שלי נפטרה" או להקצין ולהעביר את הבדיחה עליו "מה אתה צוחק, אמא שלך נפתחת כמו בקבוק שמפניה, נותנים קצת עבודה והיא משפריצה לכל כיוון" עם איזה הדגמה טובה.

משתמש מתחיל האוואטר של SexRama
    לייקים
    3
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    I Did'nt fail , i found out 9000 ways that does'nt work.

סיטואציה א' - כמו שהיא מנסה להקניט אותך ולהוריד לך את הביטחון ככה גם אתה צריך לעשות לה.
    תיגש עם ביטחון , תבוא בגישה שתראה לה טוב מאוד שכמה הערות מסכנות של ילדה עלובה וכונפה לא מזיזות לך.
    היית משתמש בחברות שלה ואומר להן משהו בסגנון "אה.. היא בכאילו הילדת צומי המצחיקה הזאת שיש בכל חבורה כן?...."
    או שפשוט תתן לה פרצוף של "מה הדבע הזאת רוצה ממני?.." ולנסות לבודד אותה משאר החברות שלה. *מאוד מאוד חשוב באיזה דרך ובאילו טונים אתה אומר את הדברים כי זה עושה את כל ההבדל*
    תהנה עם החברות שלה , תצחקו , וכול זה בזמן שאתה מבודד את הקונפה שניסתה להקניט אותך , ככה לקונפה לא תיהיה שום אפשרות אלה להתחבב אלייך ולנסות להתקרב אליך ולהשתלב בכול השמחה הזאת שהבאת אל תוך הסט ,תגרום לחברות שלה לעדיף באותו רגע להיות בחרה שלך מאשר להיות עם חברה שלהן, זאת תיהיה ההשפלה הכי גדולה מבחינתה והיא תצטער על הרגע שהיא ניסתה להיות מצחיקה , וזה אני אומר לך מניסיון שלי , מקרה שהיה לי לפני שבועיים.

סיטואציה ב' - עם כל הכבוד לפיקאפ וכול מה שמסביב , דברים כאלה לא סופגים , לא שומעים ולא נותנים בחיים שדבר כזה יקרה!
    מה זה הדבר הזה , זה חברים החרא הזה?
    יש הבדל בין ירידות הדדיות בין חברים , שהכול מתנהל ברוח טובה ובצחוקים ובין זה שעושים ממך את הבדיחה של היום ועוד בשביל מה??
    בשביל להרשים כמה זונות??
    מבחינתי בבעיה כזאת אפשר לטפל בידיים... או שפשוט תצא על כל ה"חברים" שלך בצורה תוקפנית , תניח בפניהם את הקלפים על השולחן ותראה להם שהם יוצאים זונות מפגרים.
    אל תיהיה פאקינג סמרטוט, חברים שלך מתנהגים אליך בצורה כזאת?? חברים הם האלה שאמורים לעזור לך , ולעודד אותך מתי שאתה קצת מרגיש שבור , ולא רק לגבי בנות.... ואתה אומר לי שהם האלה שמורידים אותך?
    אני לא יודע מה אתה מציג להם שהם בכלל מרשים לעצמם להשפיל אותך ככה..
    תתרחק כמו מאש מאנשים שלא מכבדים אותך ומפקפים בך או חושבים שאתה איזה לייצן או לא יודע מה...
    איך לעזעזל אתה חושב שתוכל להתקדם עם חברים כאלה?
    כאב לי לקרוא את הפוסט שלך...
    שיהיה לך בהצלחה בחור.

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

מה זה החברים הזונות האלה שיש לך? תוריד להם כאפה תושיב אותם במקום, בשיא הרצינות.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פרטי לא ?
    לייקים
    54
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ! Challenge Accepted

תודה רבה לכולם ... מצטער על ההקפצה אבל אני חייב להגיד תודה .
    לא יכולתי להגיב כי הייתי בטיול .

קראתי הפנמתי ונבצע בהזדמנות , לגבי החברים . שוב אני מזכיר אלה לא החברים שלי .
    החברים שלי הם גברים אמיתיים אחד אחד !

אני בטוח שיש גם לכם את החברי צד כאלה שלפעמים פעם ב .... אתה יוצא איתם .
    רק מי שחברותי ויש לו מעגל חברתי גדול מכיר את זה .
    אז זה הם ...
    אני ידעתי מהתחלה שאחד מהם ילד קטן אבל לא ציפיתי מהשני לזרום ככה איתו ולהתנהג ככה .
    אל תדאגו לא שתקתי לכלום .

אחרי יום מהמקרה הם כבר התקשרו אליי בוא נצא כאילו אתמול הם לא ירדו על אמא שלי ויצאו עליי כיד ביחד .
    אז אמרתי לאחד מהם "עזוב לא באלי לצאת אני עייף" ואמרתי את זה בטון מזלזל וכאילו אני צוחק .. אז הוא אומר "מה יש לך למה אתה לא רוצה לצאת ?!" אמרתי לו "שתתבגר ותהיה קצת יותר גבר אני יצא איתך" וסגרתי עניין .
    ואז הוא עוד כמה פעמים התקשר לצאת , יצאתי איתו עוד פעם אחת מאז המקרה וגם אז הייתי קר אליו בכוונה .
    גאונות היא אחוז אחד השראה ותשעים ותשעה אחוז זעה.

משתמש מתקדם
    לייקים
    128
    נקודות
    69
    משפט מחץ
    When life hands you lemons – you make lemonade

אני במקומך הייתי יוצא על המכוערת על 2000...
    לא על ההתחלה, כי בהתחלה זה באמת סתם צחוקים וזה ומשתפים פעולה אבל אחרי כמה זמן הייתי מתעצבן עליה רצח ומתחיל לקלל אותה ברמות אישיות... לא שזה הדבר הנכון לעשות פשוט זה יכול לשגע אותי דברים כאלה

ובקשר לחברים הם סתם לוזרים שלא יודעים להגיע לבחורות...
    גם המכוערת רואים שאין לה גישה לאנשים והיא לא יודעת לדבר אבל ממנה אתה לא מצפה. בטח שמנה עם נמשים...

יש לי גם חבר שתמיד שאני והוא יושבים עם בחורות אנחנו כאילו מתחילים לצאת אחד על השני אבל זה תמיד במידה נורמלית וברוח טובה והבחורות מבינות את זה...

אם אתה רוצה לשמור עם החברים על קשר תסביר להם שהם יצאו 0ים מאוד גדולים ושבשניות הם יכולים להרוס זיון בגלל דברים כאלה בפעמים הבאות. או שתהרוס להם גם ממש אבל שיבינו מה הם עשו...
    והבחורות האלה אל תראה אותן שוב, זה לא יתרום כלום השמנה עדיין תיצא עליך וכל השאר חושבות בטח שאתה הילד כאפות של החבר'ה

אנדרואיד, אני מזדהה איתך 1 ל1 פעם אחת בכל החיים שלי קרתה לי השפלה מאוד דומה לזו שנראתה פה, אמנם חברים שלי לא השפילו אותי או משהו כזה הם מדי פעם צחקו אני 100 אחוז בטוח שבגללי (משום מה אני מצחיק אותם למוות חחח אבל למפגרות שבאיזור לא היה מושג למה הם צחקו), בכל אופן גם לי יצא לפגוש בנות רדודות וחלקן הגדול מגעילות (זה היה רק באותו יום) שיש להן פה גדול יותר מהשכל שלהן, ותאמת אני לא מתכוון לראות אותן שוב, מעולם לא התעצבנתי על חבורת מעאפנות כל כך הרבה כמו באותו יום, ולשם השוואה קרה לי לא מזמן שיענו מישהי ניסתה לרדת עליי אבל היא יצאה קטנה ומושפלת וחברה שלה בכלל, וגם לקחתי את זה בסבבה לגמרי, אני לא מתרגש משטויות כאלו בדרך כלל אבל מה שהיה לי באותו יום היה באמת משהו הזוי, אגב שימו לב שזה קורה עם בנות שהן מקסימוםם 18 ובדרך כלל פחות.
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 31-08-2011 בשעה 07:04.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

הבעיה הכי גדולה שלך היא שאתה נכנס לתפקיד משלים, (הם אומרים שאתה שוטר, ואתה אומר "לא, את") - מה הם כבר יכולים להגיד בתגובה?
    מה אתה היית אומר?

גם אם היא סתם זרקה את זה לאוויר כי זה מה שקפץ לה לראש, אתה צריך לתת לזה לעבור.

אבל הבעיה הבאמת רצינית היא שאתה תקוע בשיחה.
    להיות מצחיק זה לא העיקרון, הפרנציפ הוא למשוך אליך אנשים (או לפחות להראות כאילו זה מה שקורה).
    אתם יושבים בשולחן, לך לשירותים, ובדרך תתיישב בשולחן של אנשים אחרים - תדבר איתם קצת, תיהיה מצחיק, ותחזור לשולחן שלך.
    אתה לא יכול להיות עם חברים שלך כדי להראות שאתה חברותי, הם חברים שלך. הבנות כבר יודעות את זה.
    אין שולחן אחר? תבודד. תתיישב ליד הבחורה שאתה רוצה ותיתן לשולחן לדבר על מה שבא להם - אתה מדבר איתה, ומומלץ שתדבר עליה,
    ומתי שנראה לך הגיוני, תציע לצאת החוצה \ לשבת במקום פחות רועש \ כל דבר אחר, תצא מהקבוצה, אי אפשר לסגור כשאתה מוקף בחברים שלך והיא בחברים שלה. זה לא עובד ככה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,943 | הודעות: 8,205,536 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect