תתנו לי אסוציאציות שעוזרות לזכור כי אני חייב לזכור את המילים האלה זה חשוב!
moderation - מתינות
invade - לפלוש
massacre - טבח
fluctuate - לעלות ולרדת, להתנדנד
inevitable - בלתי נמנע
איך אני זוכר כל מילה, למישהו יש רעיונות?
|
|
אם לא עולה לך אסוציאציה לראש, או שתחשוב על איזה סיפור קצר או תצייר לך תמונה בראש של זה. אתה יכול גם לרשום או לומר את זה הרבה פעמים עד שאתה זוכר את זה.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
אהלן,
לכל אחד עולם אסוציאטיבי משלו, כך שזה מאוד אינדיבידואלי, ומה שמזכיר לאחד לא יסייע לאחר.
ההמלצה שלי היא להשתמש בפונטיקה ובמצלול של המילים בכדי להיזכר. לדוגמה masscare מזכיר mass (= המון=מסה גדולה) ו "scare" (=בהלה). זה אומנם לא אטימולוגיה של המילה masscare אך עשוי לקשר עבורך אסוציאטיבית "המון מפחד" עם טבח.
זו רק דוגמה.
כ"כ, ההצעה להרכיב משפט עם המילים תסייע מאוד - משום שיש סיכוי גבוהה שה"סיפור" במשפט יזכר היטב על ידך.
בהצלחה,
נערך לאחרונה על ידי OK פסיכומטרי; 23-08-2011 בשעה 17:31.
כמעט בכל המועדים שנכנסתי אליהם ראיתי את המילים האלה !
תלמד אותם היטב
בהצלחה שיהיה לך![]()
בלחמן מלמדים אותך לבחור או תרגם או תלכס
אני הלכתי כעל התכלס שזה כל מיני שיטות (נחרצות 50/50 וכדו)
יצא לי 124 בחלק של אנגלית לא האמנתי שאני יצליח וזה בלי להשתמש בחוברות של אנגלית
תבחר גם אתה
תחפש את המילים האלה בגוגל ותזרום אם החיפוש ככה זה יכנס לך להרבה אסוציאציות ובמבחן זה יעזור לך מאוד..
גבר לא קשור לנושא הראשי, אבל בתור אחד שעשה פסיכומטרי כבר פעמים, (ויש לי פטור באנגלית) אני יכול להגיד לך שהדבר שהכי הכי קידם אותי באנגלית בצורה מטורפת זה לקרוא מלא ספרים באנגלית! תקרא איזה 3-4-5 ספרים לפני הבחינה, ובכלל גם אחריה והאנגלית שלך תשתפר ברמות שלא דמיינת.
סופר מומלץ: Harlan Coben