*צונזר*
אתם ממשיכים להביא לי תגובות של אם היה לך אומץ והייתה פועל לפני זה לא היה קורה מה אתם לא מבינים שכן פעלתי ,כן נישקתי וכן זיינתי אותה פשוט לא רציתי להגיד את זה כל כך במפורש בפורום ? עזבו אני כבר יסתדר לבד ...
*צונזר*
אתם ממשיכים להביא לי תגובות של אם היה לך אומץ והייתה פועל לפני זה לא היה קורה מה אתם לא מבינים שכן פעלתי ,כן נישקתי וכן זיינתי אותה פשוט לא רציתי להגיד את זה כל כך במפורש בפורום ? עזבו אני כבר יסתדר לבד ...
נערך לאחרונה על ידי anibeatrafhh; 25-08-2011 בשעה 17:35.
|
|
אם היא הייתה בקטע שלך לא למה לא עשית כלום? בטח שירד לך ממך שהיא מביאה לך סימנים חודש ואתה מביא ביד בשירותים
מי אמר שלא עשיתי? היא יזמה הרבה אז לא הייתי צריך ליזום בכלל ומי המסכן שמביא ביד בשירותים על מה תביא על האסלה?
נערך לאחרונה על ידי anibeatrafhh; 24-08-2011 בשעה 14:40.
אחי , תן לה שבוע ..אל תיצור קשר..אחרי שבוע תתקשר אליה תקבע להיפגש..יש מצב היא שולחת לך מלא זמן רמזים עבים ואתה לא יוזם..תיצור געגוע של שבוע של נתק מוחלט! היא כנראה מורידה הילוך בכל זה..
אחרי זה תזמין אותה אליך ותתקדם..
לא הבנתם... בקצרה אני התחלתי איתה הכל היה סבבה היא הייתה מתה עלי רוצה עוד ועוד ממני גם עכשיו אבל במנות קטנות
ומי שלא הבין כבר זיינתי אותה למרות שלא רציתי להגיד את זה כי זה נשמע לי דפוק להגיד את זה ועוד בפורום אבל רק שתבינו מגע היה ויש היה נשיקה היה מה שאתם לא רוצים אבל לא יודע למה פתאום ירד לה יותר נכון אני כן יודע זה פשוט שהייתה התלהבות של ההתחלה של ההיכרות עכשיו זה כבר סוג של הרגל אז היא פחות חמה עלי השאלה שלי הייתה אך לחמם את העניינים עוד פעם
אז די ...היא לא שלחה לי רמזים ואני כמו טמבל לא עשיתי כלום עשיתי ועשיתי הרבה אני לא צריך לכתוב את זה בכלל חשבתי זה ברור ...
טוב אחי ננסה תודה![]()
מה קרה הוא מאד פשוט .... ירד לה ממך
כל עניין של משיכה הוא עניין רגשי שקורה מתי שהוא קורה
אתה צריך להכות בברזל כשהוא חם ולא לתכנן ולתחמן בנות
אחרי איזשהו זמן נמאס, והיא כבר אולי לא מבינה למה היא נמשכה עליך בכלל, יכול להיות שהיא חושבת שלא נמשכה עליך אף פעם
אתה רוצה אותה... תנסה לעשות משהו מעבר לשיחות טלפון פעם הבא... תיזום תיזום ושוב תיזום
תנסה לנשק אותה ואח"כ תלטף אותה ותנסה לזיין אותה
או שתנסה פשוט לצא איתה פעם אחת... כן ל"דייט"
אבל למשוך דברים כאלה כי אתה (תחלס) מפחד ליזום קצת מעבר, זה חבל, אתה לא יכול לתת לבחורה ליזום, היא עושה צעד.. תעשה פאקינג צעד לכיוון שלה
אם לא תפנים את זה זה ימשיך לקרות לך שוב ושוב ושוב
Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."
Hitch