ידוע שאחד מהדברים המסוכנים ביותר לאדם, הוא השיעמום, מתוך שיעמום רוב הדברים הבאמת גרועים בעולם נולדו, איתו גם הדיכאון...
אז איך אתם מעבירים יום משעמם?
ידוע שאחד מהדברים המסוכנים ביותר לאדם, הוא השיעמום, מתוך שיעמום רוב הדברים הבאמת גרועים בעולם נולדו, איתו גם הדיכאון...
אז איך אתם מעבירים יום משעמם?
|
|
מחשב בעיקר...
מוזיקה, טלפון עם החברה, טלוויזיה, מכון, לא חסר דבר לעשות (:
לשעבר 'Like
אימונים 4 שעות כל יום, אימונים אירוביים:
ריצה 10 קילומטר, מתח, חבל, כפיפות בטן, שכיבות שמיחה, משקולות, גמישות, בעיטות אגרופים ושאר סוגי חבטות בשק אגרוף.
פעמיים ובשבוע הולך למכון קרב מגע (אחריי 7 שנים אני מיני מדריך שם, כשאני בא אני לא משתתף כתלמיד אלא עוזר לחדשים ללמוד... עוד מעט אתחיל לקבל על זה כסף!)
אםם... יוצא, בעיקר לדברים מאורגנים כמו מסיבות, מועדונים, או דברים כמו ימית 2000, ת"א וכאלה...
אבל יוצא גם אם חברים לפעמים... לא הרבה.
התרכזתי בחופש במקום למצוא עבודה בלמצוא אהבה (עבדתי בשיפוצים חופש שעבר והרווחתי 9000 שקל.. מספיק לי לשנה כמעט מסתבר!)
אז הלכתי לנסות את מזלי עם בחורות.. מה שהביא אותי כמעט לייאוש רציני, כל אחת שהצלחתי איתה היו בערך עוד 15 שדחו.
אבל בסדר התעודדתי עכשיו..
זכיתי בהמון דברים בקוקה קולה: ממדיון, מסיבה קרה, בגדים ברנואר, כל הארוחות שכולם זוכים בהם... אבל חוץ מבורגראנץ' לאף ארוחה לא הלכתי.
והיה גם את הסינימה סיטי מרטון סרטי אקשן, לא זכיתי אבל ידידה הזמינה אותי.
בקיצור פנאן של חופש, חופש דיי מרתק עבר עליי.
במחשב.....ומעוצבן קצת בגלל שאין עבודה....
עבדתי כל החופש, החודשיים האלה עברו לי כמו שבועיים...
תגידי לי תגידי מה ממני את רוצה רוצה אלייך שוב ילדה ויש לי בשביל מה נכון שלא הייתי לך הגבר שכבש חכי לי את עוד רגע קט הלב שלי חלש....
מחשב :\ וריצות כל יום