נתחיל קודם כל ממידע שגירדתי מהאינטרנט על חברות הלהקה:
ניה לובליס (Nia Lovelis), מתופפת.
ג'וליה פירס (Julia Pierce), סולנית + חשמלית.
מירנדה מילר (Miranda Miller), חשמלית.
רנה לובליס (Rene Lovelis), באסיסטית.
בקשר לגילאים, לא הצלחתי למצוא מקור אמין לגילאים אבל הממוצע גילאים שלהן הוא בין 13-14! תבינו עד כמה קטנות וכמה הם הצליחו!
ביוגרפיה
(בעיקרון זה הסוף כי אין עליהן הרבה מידעאבל זה ארוך לא לדאוג
)
"כשניגנתי פעם ראשונה בגיטרה חשמלית, זה הרגיש כמו מכת ברק" אומרת ג'וליה פירס, הסולנית והגיטריסטית של להקת הבנות מלוס אנג'לס, Cherri Bomb. "מייד היכה בי הרעיון להתחיל להקה. וכך התחיל החיפוש שלי."
ג'וליה רצתה למצוא בנות שהושפעו מלהקות רוקנרול דומות לאלה שהיא גדלה עליהם, כמו Garbage, Foo Fighters וMy Chemical Romance. אחרי חודשים של פרסומי מודעות באינטרנט, חלוקת פליירים לחנויות מוזיקה מקומיות ואודישנים מרובים, נכנסה ניה לובליס (Nia Lovelis) - מתופפת חסרת פחד שהתאימה לדרישותיה.
ניה, בת לאמא זמרת ויוצרת ולאבא מוזיקאי, נולדה עם מוזיקה בדם שלה ומתופפת מאז גיל 7. "הייתי מוקפת באומנים ומוזיקאים כל החיים שלי" אומרת ניה "וידעתי שאין שום דבר אחר שאני רוצה לעשות יותר מלהיות בלהקה".
בהמשך החיפוש הקשה, הן מצאו ילדה כישרונית בשם מירנדה מילר (Miranda Miller) שהשתתפה בהופעות כבר מגיל 3 ולמדה לקרוא תווי מוזיקה כבר בגיל 4. לא רק שהיא ידעה לנגן על גיטרה, היא גם ניגנה על קלידים ושרה הרמוניות מושלמות מהאימונים של במוזיקלים. מירנדה תכננה להמשיך בקריירה התיאטרלית שלה אבל איכשהו היא מצאה את עצמה נמשכת לרוקנרול. "למרות שבאתי מרקע מוזיקלי שונה משל ג'וליה וניה, הן נתנו לי השראה לחשוב מחוץ לקופסא המוזיקלית שלי ולהגביר את העוצמה של המגבר ל11"
אחרי נסיונות רבים להשיג באסיסטית, הבנות פנו לרנה לובליס (Rene Lovelis), אחותה הקטנה של ניה. רנה, גיטריסטית, אומרת "תמיד רציתי להיות בלהקת Cherri Bomb אבל לא ידעתי לנגן על באס. כששאלו אותי אם אני רוצה להצטרף ללהקה אמרתי 'בטח, למה לא?' ידעתי שלנגן על הבמה ביחד עם אחותי יצור קטע קצבי רצחני. למדתי לנגן על גיטרה באס מהר, התאמנתי כל יום ובאתי להופעה."
למרות שהשם שלהם זהה לשם של שיר של הלהקה The Runaways, השם דווקא לקוח מהספר "Cherry Bomb" משנת 2009 שמדבר על מלא אומנים, כולל המתופפת סמנת'ה מלוני (Hole, Motley Crue, Eagles of Death Metal, Peaches) שבקיץ 2010 החליטה להניח את המקלות שלה בשביל לנהל את להקת הבנות הצעירה. סמנת'ה אומרת "Cherri Bomb חיממו את הלהקה שלי Chelsea Girls בפברואר 2009, והם הדהימו אותי. הם ניגנו מצוין והשאירו אותי ואת הקהל ללא מילים. ידעתי שהילדות האלו נועדו לגדולה.
Cherri Bomb הופעיו בSunset Strip Music Festival כלהקת החימום של Filter, יצאו לסיבוב הופעות עם Smashing Pumpkins ולאחרונה חתמו על חוזה עם Hollywood Records. כבר קוראים להם אחת מהלהקות החמות שיצאו מלוס אנג'לס. בקיץ הזה (שעכשיו נגמר) הן ינגנו באחד מהפסטיבלים הגדולים ביותר באירופה (מחר, 27 לאוגוסט, הן יופיעו בלידס (Leeds) שבאנגליה ומחרתיים בפריז, 28 לאוגוסט, מה שיסגור את הסיבוב הופעות שלהן) וישחררו את הEP הראשון שלהן בקרוב.
עד פה המידע הזה, עכשיו נתן 2 שירים מהטובים ביותר שהן עשו
Cherri Bomb - The Pretender (קאבר לשיר של Foo Fighters)
ספוילר:
Cherri Bomb - Spin
ספוילר:
כל המידע על הלהקה (ביוגרפיה) לקוח מהאתר הרשמי שלהן והמידע על הבנות גורד מהאינטרנט.

אבל זה ארוך לא לדאוג
)
ספוילר: 
ציטוט ההודעה