קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה


אשכולות דומים

  1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 04-11-2005, 19:46
  2. בשקט בשקט, לאט אבל בטוח
    על ידי הקוסם האפל בפורום כדורסל
    תגובות: 54
    הודעה אחרונה: 22-10-2005, 01:15
  3. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 07-10-2005, 18:04
  4. תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 10:11
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

משתזפים על בטוח

  1. #1
    משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    תאריך הצטרפות
    05/2007
    גיל
    33
    הודעות
    645
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?
    מין: נקבה

    ברירת מחדל משתזפים על בטוח


    המודעות הגוברת לנזקי השמש יצרה תעשייה שלמה המתמקדת במציאת פתרונות חדשים להשגת גוון עור שזוף. כחלק מהרצון להגשים במהרה את ה"תוצאה המטוגנת", פרצו אל עולמנו בשנים האחרונות מכוני שיזוף ייעודיים (בין אם במיטה ובין אם בעמידה), המשתמשים במנורה עם קרני ה-UVA ו-UVB, ועשויים לגרום להתקמטות ולהזדקנות מוקדמת של העור.

    השיטה החדשנית ביותר כיום המוצעת במכונים שונים ונחשבת "בטוחה", היא שיזוף בהתזה. באופן כללי מדובר בשיזוף זוהר ומבריק, ללא צורך בחשיפה לקרני השמש. השיזוף בהתזה נוצר מסוכר תלת פחמני חסר צבע, אשר במגע עם תאי העור יוצר שינוי בגוון העור. כדאי לדעת שחומר השיזוף נושק לשכבת העור החיצונית בלבד ואינו מסוכן.

    עבודה עצמית

    לצד שיטות השיזוף המקובלות כיום במכונים, המצריכות ממך לפנות זמן בלו"ז, היערכות מוקדמת וקביעת תורים מראש, קיימת האופציה הפשוטה יותר: שיזוף עצמי בעזרת תכשירים הממלאים כיום את המדפים ברשתות הפארם. סל המוצרים הרחב שמציעות חברות קוסמטיקה ישראליות ובינלאומיות לשיזוף עצמי, כולל תכשירים המגיעים בגרסאות של תרסיס/ספריי, קרם, ג'ל או מוס.

    התכשירים לשיזוף עצמי (המוכרים בשם: "שיזוף עצמי ללא שמש") מהווים תחליף בריא יותר על פני חשיפה לשמש, כמו גם על פני השיזוף המלאכותי לכאורה שמציעים מכוני השיזוף. התכשירים רבים ומגוונים. חלקם כוללים תחליב ומועשרים בוויטמינים (המספקים לחות לעור), וחלקם מצטיינים אף בניחוח מצוין. רובם נספגים במהירות, בעלי מרקם נעים במיוחד ומעניקים לעור מראה קיצי וזוהר במהירות ותוך שמירה על העור.


    איך זה עובד?

    התכשירים המשזפים מעניקים לעור גוון שזוף, בלי חשיפה לשמש ולסכנות הכרוכות בה. המוצרים מכילים תרכובת המגבירה את ייצור המלנין (הפיגמנט הצובע את העור), וכשהיא באה במגע עם חלבונים הנמצאים בעור, היא מעניקה גוון חום-שזוף לשכבת העור החיצונית (האפידרמיס). פעולת השיזוף העצמי היא חיצונית בלבד, אין בה כל פגיעה בעור והיא אינה חודרת לגוף.


    זה הזמן למרוח

    התאמה נכונה: חשוב לבחור את התכשיר הנכון לך, המספק את הצבע הקרוב ביותר לגוון שזוף טבעי שלך.

    טסט ראשוני: כדאי לבצע טסט במקום נסתר, כדי לבדוק את הגוון שמתקבל ולהימנע מטעויות.

    חשיבות הפילינג: לקבלת תוצאות אופטימאליות ומראה שיזוף טבעי ואחיד, מומלץ לעשות פילינג לילה לפני השימוש, שיסיר את התאים המתים של השכבה החיצונית של העור.

    מריחה כהלכה: כדי שהמריחה תהיה נוחה יותר, מומלץ למרוח קרם גוף לפני מריחת התכשיר. יש להקפיד למרוח את תכשיר השיזוף בעדינות תוך מריחה אחידה על הגוף (לא לשכוח הצד האחורי של הגוף, כן?).

    לא על הידיים: לאחר המריחה יש לשטוף ידיים היטב. טיפ: אפשר להשתמש בכפפות על-מנת למנוע צביעה של כפות הידיים.

    אזורים בעייתיים: באזור הברכיים, הקרסול והמרפקים יש להסתפק במריחה קלה בלבד, כיוון שיש נטייה להצטברות חומר באזורים אלה.

    סבלנות: המראה השזוף יתקבל בתוך שעות ספורות עד יום. שימוש יום-יומי במוצרים יבטיח מראה שזוף יותר.

    איך מאפרים עור שזוף?

    על מנת להבליט את השיזוף, מומלץ לחזק אותו בעזרת ברונזר ומעליו לפזר סומק ורדרד למראה צעיר ורענן.
    את השפתיים מומלץ לאפר בגווני קורל, גוונים ורדרדים ובגלוסים.
    לעור שזוף מתאימים צלליות בגווני טורקיז, אם כי גם גווני אדמה טבעיים יכולים להתאים לקבלת מראה טבעי.
    בגדים בדומה לאיפור. צבעי אדמה מצד אחד ומצד שני גוונים "רועשים" גווני פפאגיו, כגון: טורקיז, צהוב, ורוד, לבן וכדומה.

    איך משיגים מראה עור זוהר?

    עור שזוף וזוהר יוצר מראה חושני ומפתה. בין אם הצלחת להשיג מראה שזוף על-ידי חשיפה מבוקרת לשמש ובין אם בעזרת מוצר לשיזוף עצמי, מומלץ להוסיף "פיניש" של רסיסי זוהר לעת ערב.
    ניתן להשיג מראה זוהר וקורן בעזרת אוסף עדין של נצנצים מבריקים, היוצרים אפקט של גלאמר ומתאימים בעיקר לשעות הערב. מומלץ למרוח על אזור המחשוף והזרועות.



    Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..


  2. קישורים ממומנים

  3. #2

    ברירת מחדל

    אפשר שמות של התכשירים ומקומות רכישה?

  4. #3
    משתמש משקיע האוואטר של avior011
    שם פרטי
    אביאור
    תאריך הצטרפות
    10/2009
    גיל
    32
    הודעות
    2,176
    לייקים
    76
    נקודות
    136
    משפט מחץ
    1+1=11 ^*^
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    מי שתימני כמוני לא צריך להשתזף ... חחח
    מה שמצחיק שאלה שהם שזופים רוצים להיות יותר
    בהירים, ואנשים בהירים רוצים בדיוק להיפך !

+ תגובה לנושא


הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך


כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:42.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,605 | הודעות: 8,198,198 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect