קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. היי, אשמח לשתף אתכם בשיר שלי
    על ידי AsafOrShenhav בפורום יצירה, הפקה ומיקסינג
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 06-07-2011, 17:32
  2. היי, אשמח לשתף אתכם בשיר שלי
    על ידי AsafOrShenhav בפורום מוזיקה כללית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 25-06-2011, 15:57
  3. למי שיש את הנגן mp3 הזול הזה...
    על ידי SubZer0 בפורום דיבורים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 08-04-2011, 13:51
  4. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 24-07-2010, 22:52
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

אשמח להתייעץ אתכם ב2 מקרים ממושכים שיש לי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    50

ברירת מחדל אשמח להתייעץ אתכם ב2 מקרים ממושכים שיש לי.

מקרה ראשון: היא קטנה ממני בשנה וחצי, אני מכיר אותה דרך חברים של ההורים שלי, אז היא הבת שלהם כאילו והיא מאוד יפה ונחמדה היא התנשקה ואני לא.. כן די מביך, ומאוד הייתי רוצה אותה אנחנו משחקים ככה וזה אבל אני חושב שהיא הייתה רוצה אותי, כי אנחנו כמו ידידים טובים כזה אבל בטח היא לא הייתה רוצה שנהיה חברים נכון?... ד"א אני יודע שהיא שמחה לבוא אלינו, והיא נשארה אפילו פעם אחת בלי ההורים לישון אצלינו, היא שאלה אותי אם אני רוצה ופשוט אמרתי לה "כן" חחח. והיא נשארה פעם אחת עם אמא שלה אצלינו.

מקרה שני: קצת יותר מסובך, הכרתי אותה דרך העבודה. אנחנו עובדים ביחד ופשוט התחלנו לדבר קצת בפייסבוק והיא אמרה לי בוא נעבוד על העובדים שאנחנו חברים. מאז הכל התחיל לזרום. בקטנה לפעמים עד היום אנחנו זורקים לעובדים שאנחנו חברים ככה בצחוק כזה.. זה היה לפני שבוע בערך, בזמן האחרון אנחנו מדברים כל יום בפייסבוק דיברתי איתה היום בפלאפון כזה סתם... ודיברנו כזה בפייסבוק ונראה לי שהיא זרקה יאללה מתי אתה בא לרעננה (שם היא גרה) אני גם במושב 10 דקות משם... אמרתי לה רק תגידי אני בא. ככה אני אומר לך כבר כמה ימים אני אומר לה מתי שבא לך תגידי אני בא אבל לא ממש קבענו מדויק יום ושעה..
    [האמת שלא אמרתי, הדיבור הראשון שהיה לנו זה היה כשהיא שאלה אותי בן כמה אני אמרתי לה 16 והיא אמרה לי אה אז אנחנו יכולים להיות חברים, אמרתי לה יש לך חבר לא? היא אמרה לי נפרדנו חח ואז שאלתי אותה למה וזה והמשכנו לדבר ככה הכל זרם..]
    אבל אחת הבעיות שיש בעבודה בחור שכל הבנות כאילו דלוקות עליו שהוא ממש גבר הוא משיג כל בחורה שבא לו.. ממש אבל. ואני יודע שגם היא דלוקה עליו.. אבל אמרתי לה גם עליו כזה היא אמרה לי "כן אבל איתך זה שונה" אז אני כבר לא יודע מה לחשוב...
    אה ואתמול היא שאלה אותי אם אני חושב שיכול להיות בינינו משהו רציני, אמרתי לה כמובן .. ואני מנסה להראות לה שאני כן מעוניין בה.
    אה והיא בת 16 גם כן (בגיל שלי)

אז מה אתם אומרים על שני המקרים שיש לי? אני יודע שהשני נראה הרבה יותר טוב אבל היא קצת שמנה במקרה השני אבל פרצוף בסדר.
    אז מה לעשות??? אני מבקש שתתנו לי עצות איך להמשיך מכאן והאם כדאי לי להמשיך ובאיזה מקרים.. תודה רבה על הקריאה והעזרה.
    נערך לאחרונה על ידי iatraf332; 29-08-2011 בשעה 23:25.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

איפה השאלה?
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

חלאס עם השטויות, תקראו את החוקים בנוגע למקרים "ממושכים".
    בחורות שאתם כבר מכירים לא מענינות אותנו, יש רק דרך אחת לפעול איתן וזה ל-פ-ע-ו-ל.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:15.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect