מקרה ראשון: היא קטנה ממני בשנה וחצי, אני מכיר אותה דרך חברים של ההורים שלי, אז היא הבת שלהם כאילו והיא מאוד יפה ונחמדה היא התנשקה ואני לא.. כן די מביך, ומאוד הייתי רוצה אותה אנחנו משחקים ככה וזה אבל אני חושב שהיא הייתה רוצה אותי, כי אנחנו כמו ידידים טובים כזה אבל בטח היא לא הייתה רוצה שנהיה חברים נכון?... ד"א אני יודע שהיא שמחה לבוא אלינו, והיא נשארה אפילו פעם אחת בלי ההורים לישון אצלינו, היא שאלה אותי אם אני רוצה ופשוט אמרתי לה "כן" חחח. והיא נשארה פעם אחת עם אמא שלה אצלינו.
מקרה שני: קצת יותר מסובך, הכרתי אותה דרך העבודה. אנחנו עובדים ביחד ופשוט התחלנו לדבר קצת בפייסבוק והיא אמרה לי בוא נעבוד על העובדים שאנחנו חברים. מאז הכל התחיל לזרום. בקטנה לפעמים עד היום אנחנו זורקים לעובדים שאנחנו חברים ככה בצחוק כזה.. זה היה לפני שבוע בערך, בזמן האחרון אנחנו מדברים כל יום בפייסבוק דיברתי איתה היום בפלאפון כזה סתם... ודיברנו כזה בפייסבוק ונראה לי שהיא זרקה יאללה מתי אתה בא לרעננה (שם היא גרה) אני גם במושב 10 דקות משם... אמרתי לה רק תגידי אני בא. ככה אני אומר לך כבר כמה ימים אני אומר לה מתי שבא לך תגידי אני בא אבל לא ממש קבענו מדויק יום ושעה..
[האמת שלא אמרתי, הדיבור הראשון שהיה לנו זה היה כשהיא שאלה אותי בן כמה אני אמרתי לה 16 והיא אמרה לי אה אז אנחנו יכולים להיות חברים, אמרתי לה יש לך חבר לא? היא אמרה לי נפרדנו חח ואז שאלתי אותה למה וזה והמשכנו לדבר ככה הכל זרם..]
אבל אחת הבעיות שיש בעבודה בחור שכל הבנות כאילו דלוקות עליו שהוא ממש גבר הוא משיג כל בחורה שבא לו.. ממש אבל. ואני יודע שגם היא דלוקה עליו.. אבל אמרתי לה גם עליו כזה היא אמרה לי "כן אבל איתך זה שונה" אז אני כבר לא יודע מה לחשוב...
אה ואתמול היא שאלה אותי אם אני חושב שיכול להיות בינינו משהו רציני, אמרתי לה כמובן .. ואני מנסה להראות לה שאני כן מעוניין בה.
אה והיא בת 16 גם כן (בגיל שלי)
אז מה אתם אומרים על שני המקרים שיש לי? אני יודע שהשני נראה הרבה יותר טוב אבל היא קצת שמנה במקרה השני אבל פרצוף בסדר.
אז מה לעשות??? אני מבקש שתתנו לי עצות איך להמשיך מכאן והאם כדאי לי להמשיך ובאיזה מקרים.. תודה רבה על הקריאה והעזרה.