כשמישהי שואלת אותכם עם כמה בנות הייתם מה אתם עונים?
אה רק עכשיו שמתי לב שלא הבנתם נכון התכוונתי מה לענות כשהיא שואלת כמה חברות היו לי לא כמה זיינתי
כשמישהי שואלת אותכם עם כמה בנות הייתם מה אתם עונים?
אה רק עכשיו שמתי לב שלא הבנתם נכון התכוונתי מה לענות כשהיא שואלת כמה חברות היו לי לא כמה זיינתי
נערך לאחרונה על ידי anibeatrafhh; 30-08-2011 בשעה 13:00.
|
|
אני מניח שהייתי עונה בציניות
נגיד "פיי אל תשאלי.. מאות! אלפים אפילו!"
או הפוך "כל מי שתקח אותי" בצחוק
אה ,הייתי צריך לספור ?
נערך לאחרונה על ידי Dins8; 30-08-2011 בשעה 00:43.
הייתי פה.
תשובה של פיקאפר(FAKE IT TILL YOU MAKE IT) - אני לא בטוח אם אני יכול לספור עד למספרים האלה(זה לא באמת כזה טוב, משהו בסגנון אין לי כוח לחשוב)
תשובה של פיקאפר(אחר, אחד שלא רוצה לשקר) - סוד(אם באלך תוסיף פה איזה משפט מתוחכם ומצחיק קצת, אין לי כוח לחשוב על משהו, קיצר התחמקות כלשהי)
תשובה שלי - פשוט תגיד לה באמת כמה..
תאמין לי שזה לא משנה בכלל כלום, אם אתה מספיק הצלחת לגרום לה להימשך אליך שטות כזאת לא משנה כלוםםםם
אני אמרתי לילדה שאני בתול שפתיים ושבחיים לא הייתי עם בחורה, למרות זאת היינו סוג של ביחד במשך חצי שנה..
וגם משהו שממש שמחתי שהיא אמרה לי באיזה יום אחד שהיה לנו ממש כיף, כזה שכבנו באמצע כל הגשם מתחת לבית שלה על ספסל אני שכבתי והיא עליי, שנינו קופאים מקור ומתמזמזים, ואז היה קטע כזה
היא: אין מצב שבחיים לא הייתה לך מישהיי!!
אני: נו אמרתי לך בכיתה ב' הייתה לי חברה
היא: לא נו דיי אין סיכוי שאף פעם לא היית עם מישהייי
אני:אני מנשק טוב מידי?
היא ידעה שאני בתול שפתיים שבועיים לפני שנישקתי אותה![]()
נערך לאחרונה על ידי KakashiTheKiller; 30-08-2011 בשעה 00:46.
מצד אחד זה לא טוב להגיד שהייתי עם הרבה ומצד שני זה לא טוב להגיד שהייתי עם קצת אז אני לא יודע מה לענות כבר כמה פעמים נפלתי בזה.. וניסתי להגיד משהו בצחוק אבל הן אומרות לי נוו באמת כמה ולא עוזבות עד שאני לא עונה ...
ומקס למה אתה לא עונה ל SMS ?
נערך לאחרונה על ידי anibeatrafhh; 30-08-2011 בשעה 00:53.
אני לא מבין למה אתה חושב שזה לא טוב, יש לי חבר, הכי אלפא בעולם, זיין ברמות שאתה לא מבין, יותר טוב מכל פיקאפר אפשרי, אני סיפרתי לו על איזה קטע שהיה לי עם ילדה שאמרתי לה שאני בתול והיא אמרה לי "איזה חמודדדד" וליטפה לי את הראש(יו זה כזה עיצבן אותי חח), אז הוא אמר שזה סבבה לגמרי וזה אומר שהיא נמשכת אליי ורוצה לבטל אותי.. ושזה לא עושה רע, כי תכלס אם היא נמשכת זה שאני בתול זה לא יכול להזיק
והפלאפון בצד השני של הבית אין לי כוח שאני אלך לישון אני יענה לך חח
תצחק איתה..אל תספר את האמת...
למרות שזאתי שהיה לי איתה קטע דווקא מאוד התחרמנה מזה שהיא הראשונה שלי..
בתכלס ,יש 2 גישות שאתה יכול להשתמש בהן
(לא רק בשאלה הזאת , בכללי באינטראקציה עם נשים ועם אנשים)
או שאתה מדבר דוגרי.. כמו שהחבר'ה כאן הציעו. אני בתול שפתיים. את הראשונה שלי וכאלה.
או שאתה לוקח את זה לצד של המשחק , ועונה בתשובות מתחכמות.
הביאו לך כאן אחלה דוגמאות וצורות להגיב לשאלה שכזאת.
הייתי פה.
כמו שנאמר פה
כל תשובה צינית תכנס פה
כי בתאכלס, מי יעמוד לספור לה עם האצבעות עם כמה בנות הייתה
זו לא שאלה רצינית, ולא עונים עליה ברצינות
היא שואלת את זה כדי לדעת אם יש לה סיבה להיזהר.
מה שבאמת מעניין אותך זה
שמדובר בIOI =]
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
"כן כן... אני בתול... האמת שאני כבר פעמיים בתול"
Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."
Hitch
אז יש לי שאלה
אני אומר לה משהו כזה ניקח דוגמה ממה שהבאתם ""כן כן... אני בתול... האמת שאני כבר פעמיים בתול"
אז היא צוחקת קצת אבל אחרי זה היא אומרת לי נו ברצינות ... אז להמשיך להתחמק? כי אתה לא יכול פשוט לשנות נושא (ניסתי כבר כמה פעמים )
נערך לאחרונה על ידי anibeatrafhh; 30-08-2011 בשעה 13:00.
היא : עם כמה בחורות היית?
אתה : *תשובה צינית*
היא : נו ברצינות..
אתה : מה זה משנה? אני עכשיו איתך. / אמרתי לך , אני בתול !
או כל תשובה אחרת.
תפסיקו להלחץ מכל דבר ותתחילו לשלוף תשובות.
אתה לא באמת צריך תסריט מוכן מראש.
הייתי פה.