סאלויה, מישהו עישן פה פעם? יכול לספר חויות?
סאלויה, מישהו עישן פה פעם? יכול לספר חויות?
|
|
סאלויה זה סתם חרטא אתה צריך לעשן סאלוויה דיוונריום סטלה חריפה
2 חברים שלי עישנו את זה והם אומרים שזאת הפעם האחרונה שהם מעשנים את זה בחיים (בלבול מוח על הרגשה שמישהו נמצא כל הזמן מאחורייך ומסתכל עליך) וואלה לא יודע מה איתם אני לא הרגשתי את זה וגם לא עוד כמה חברים הרגשנו סטלה בת זונה משהו קטלני לא דומה למריחואנה משהו שונה, וטוב... תנסה יש אתרים להזמין את זה בצורה חוקית באינטרנט
בהצלחה
תאמת עישנו את זה בהולנד זה היה אחד הקשים לעישון (בבאנג) ומגעיל על לא הצלחנו לסיים ראש אפילו ואנחנו חזקים בזה
אז וויתרתי וחזרנו להידרו איכותי =)
נערך לאחרונה על ידי orcho; 30-08-2011 בשעה 16:41.
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
סטלה חריפה אחי אתה אשכרה נכנס לעולם אחר זה משהו מטורף, הכל זז, הכל מדבר אליך, הכל פאקינג חי.
וכמה שאני ינסה להמחיש לך את זה, אתה לא תבין ! כי זה אפילו לא פנטזיה זה משהו יותר מטורף מפנטזיה.
אבל תמיד אתה גם יכול להכנס לסטלה מגעילה ולהתחיל לפחד.
בגלל זה אם מעשנים את זה צריך להיות רגועים, לשמוע מוזיקה באווירה ככה לא להלחץ ופשוט לשכב.
עישנתי היום עם חבר X20 זה פשוט אחד הדבריים
פעם ראשונה ניסיתי בנרגילה קטנה כזאת וזה לא עבד סתם היתה לי כאילו סטלה כבדה כזאת ונראה כאילו הכול מסתובב
ופעם שניה לקחתי בבאנג, איזה 10 שניות לא הרגשתי כלום ואז נכנסתי ל HIGH אחושרמוטה שכבתי על המיטה כיביתי את האור התחלתי לראות ארנביים רציים אלי והתחלתי להפקע מצחוק איזה 2 דקות צחקתי כמעט השתנתי במכנייסם. בקיצור חוויה מדהימה![]()
בפעם האחרונה שישנתי זה היה חומר שהזמנתי מח"ול בריכוז של 50X.
כשעישנתי סגרתי את החלונות בחדר וכיביתי את האור (האור היחידי שהיה הגיע מהמסך מחשב)שכבתי על המיטה והפעלתי ברקע
את הטראק הזה (טראק מיוחד לטריפים) :
אני לא יכול לספר לך מה עבר עליי בדיוק .. אבל הפכתי לחלק מעולם תלת מימדי .. הרגשתי שאני חלק שפשוט "בולט" מתוך האדמה ועליו מתפתחים תהליכים ...
מומלץ בחום !
רק אל תהיה טיפש כמוני ותשמע את הטראקים עד הסוף לפני שאתה בוחר אותם לסאטלה .. איזה יום אחד מצאתי את עצמי בסטלה עם טארק שהשטן בעצמו ייצר .. זו הייתה סאטלה מפחידה ורק רציתי שהיא תיגמר
נערך לאחרונה על ידי clicker; 31-08-2011 בשעה 12:43.
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
תודה CLICKER ^^ ננסה את הטראק הזה פעם הבאה שנעשן
אם יש לך עוד שירים בסגנון אני ישמח
נערך לאחרונה על ידי vovad; 31-08-2011 בשעה 14:39.
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."