לפני שבועיים התחלתי לצאת עם בחורה. הפגישות זרמו והחלפנו נשיקות וחיבוקים ככה שיש כימיה.
עד הפגישה השלישית היא זרמה בקטע של יוזמה שלה להיפגש ולאחר מכן היא פשוט הפסיקה ליזום תקשורת, ז"א לא התקשרה
ולא שלחה sms. חשבתי לעצמי אולי זה איתות לכך שהיא רוצה לסיים את הקשר אך להפתעתי אחרי שהתקשרתי אליה היא דיברה והתנהגה כרגיל.
בשיחה שלנו בערב יום ראשון, בשיחת טל' אותה יזמתי אני (לאחר שפעם אחרונה התראינו ביום שישי ולא היינו בכלל בקשר כל סופ"ש עד יום ראשון) היא אמרה לי מראש, אגב שיחתנו על ארועי הזמן האחרון, שהיא תיהיה עסוקה בעבודה ולקראת נסיעה לחו"ל ואמרה שככה יהיה גם ביום שני ויום שלישי לרגל עבודה ובגלל כמה ארועים הקשורים לעיסוקה, שהיא תלך אליהם, ושבד"כ היא לא כזאת עמוסה. ראיתי בכך רמז שלא יהיה לה זמן להיפגש איתי יום שני ושלישי, ולכן גם לא הצעתי לה להיפגש בכדי לא לצאת נידי.
היא גם אמרה לי באותו ערב יום ראשון כי היא אולי תצא עם אחיות שלה לסרט - תלוי באחיות שלה (במקום להשקיע בלהיפגש איתי) .
הדילמא היא איך להמשיך איתה מכאן כי אם ארדוף אחריה היא תברח, אך מצד שני אם אזניח את הקשר הוא יכול לדעוך ויצא שאני לא רציני?!.
מה ההתנהגות שלה אומרת?איך גורמים לה לרדוף?

ציטוט ההודעה