אני רזה מדי אני צריך להשמין
וזה לא כזה קל כי יש הרבה דברים שאני לא אוכל כי הם עושים חצ'קונים ואני מנסה להוריד אותם
אתם מכירים דברים משמינים שלא מלאים בכולסטרול/שומנים/סוכרים ודברים שעושים פצעים? אך אני יכול להשמין?
אני רזה מדי אני צריך להשמין
וזה לא כזה קל כי יש הרבה דברים שאני לא אוכל כי הם עושים חצ'קונים ואני מנסה להוריד אותם
אתם מכירים דברים משמינים שלא מלאים בכולסטרול/שומנים/סוכרים ודברים שעושים פצעים? אך אני יכול להשמין?
|
|
פשוט תאכל הרבה, תגיע למאזן קלורי חיובי אם אתה רוצה שומן.
ובחיים לא שמעתי על אוכל שעושה חצ'קונים!
שוקולד ופיצוחים בגיל ההתבגרות עושים פרצוף פיצה![]()
אם אתה רזה ובלי שרירים ( שחיף ) אז מומלץ לעשות ספורט בלי אירובי , ככה שהשרירים יגרמנו לך להיראות מוצק ופחות מלא .
אם אתה רזה עם שרירים שסתם רוצה להשמין כדי שיהיה עליו קצת בשר להתאמן עליו , לדעתי יש אבקת השמנה או כדורי השמנה במכוני כושר . יש שם הרבה פחמימות , ואני מכיר כי חבר שלי משתמש בזה
מתוך: כלכליסט
ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען![]()
מתוך: כלכליסט
ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען![]()
כן, קח לאפה, חומוס, ותנגב.
תתחיל לאכול, זה המתכון.
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
אתה רוצה סתם להשמין תתחיל להיתאמן
ותהיה במסה
תאכל חיובי פשוט
וואי איזה שיעמום