מה ההבדל בין הדרייבר שהwindows מתקין אוטומטי על המחשב לדרייבר שמורידים מהאתר של היצרן ששוקל גם הרבה יותר?? שמתי לב כשמתקנים את זה שמורידים ידני מאתר היצרן יש תוכנות נילוות אליו, הם נחוצות?
כרטיס מהסך שלי הוא GIGABYTE RADEON HD 5770
מה ההבדל בין הדרייבר שהwindows מתקין אוטומטי על המחשב לדרייבר שמורידים מהאתר של היצרן ששוקל גם הרבה יותר?? שמתי לב כשמתקנים את זה שמורידים ידני מאתר היצרן יש תוכנות נילוות אליו, הם נחוצות?
כרטיס מהסך שלי הוא GIGABYTE RADEON HD 5770
|
|
אז ככה, מה שה-Windows מתקין זה רק הדרייבר עצמו - מה שדרוש למערכת לזהות את הכרטיס ולנצל את התכונות שלו בצורה הטובה ביותר.
מה שאתה מוריד מאתר היצרן נוסף לדרייבר זה לוח הבקרה של הדרייבר. ניתן לשנות שם את אפשרויות התצוגה כמו רזולוציה, איכות וכו'... בנוסף לזה ישנם עוד רכיבים כמו OpenCL ותמיכה במערך כרטיסים.
משהו נוסף?
אז בעצם לא נחוץ להתקין את מה שהיצרן נותן להוריד?
יש כמה אפשרויות בהורדה של היצרן שאין בהתקנה האוטומטית של ה-Windows אבל לרוב זה מיותר ואין שימוש בזה.
אהה הבנתי אחי תודה
פשוט הגעתי למצב שהמחשב שלי במצב קטסטרופלי - הוא נתקע לי כבר 6-8 פעמים היום, פשוט קפא במקום. התופעות האלו כבר הרבה זמן קורות לי אבל לעיתים רחוק אבל היום היום זה התגבר וניסיתי למחוק את הדרייבר של הכרטיס מסך ולהתקין שוב ואין לי מושג עוד מה לעשות.
![]()
אז כנראה שזוהי לא בעיה בדרייבר.
העלה תמונה מהתוכנה HWmonitor לאחר שימוש של כחצי שעה-שעה במחשב.
הורדה של הגרסא העדכנית ביותר, כאן.
לא הבנתי מה שאלת, אבל אתה צריך להעלות תמונה [לחיצה של Print Screen במקלדת> הדבקה בצייר> העלאה לשרת כלשהו]
לא הכרחי אם כבר השתמשת במחשב. כנס לתוכנה וצלם תמונה.
אחד הכוננים שלך חם מאוד.
כוננים מותאמים לטמפ' נמוכות הרבה יותר.
נקה את המאוורר הקדמי של המחשב.
בנוסף, בדוק אם אין קבלים דולפים על לוח האם ו/או על כרטיס המסך. תמונה:
http://www.pcstats.com/articleimages...capblown_6.jpg
העברתי לו עכשיו ניקוי מטורף, פרקתי את המאוורר ונקיתי במקום שלא ניקיתי מאז שקניתי את המחשב לפני איזה 3 וחצי-4 שנים.
בקשר לקבלים דולפים אז לא מצאתי אחרי שהסתכל שוב ושוב.
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)