התקנתי תpes 2012 דמו ואז אני לוחץ על האייקון שלו להכנס אליו ואז באמצע שזה נטען זה קופץ לי הודעה של "אל תשלח" והיא נראית ככה: מה לעשות ?
אתה צריך קראק
נכתב במקור על ידי לירון שוחט אתה צריך קראק תתפלא הוא לא צריך קראק הוא צריך פאטצ' תקין,תנסה להתקין את המשחק מההתחלה ותגיד אם הבעיה חזרה על עצמה.
נכתב במקור על ידי Deffective תתפלא הוא לא צריך קראק הוא צריך פאטצ' תקין,תנסה להתקין את המשחק מההתחלה ותגיד אם הבעיה חזרה על עצמה. התקנתי מחדש ולא עבדד וד"א זה דמו לא מלא
נכתב במקור על ידי -Ariel- התקנתי מחדש ולא עבדד וד"א זה דמו לא מלא כן ראיתי שזה דמו,המחשב שלך יכול להריץ את המשחק? ואיזה פריצה יש למשחק?(SKIDROW,razor1911) וכו.. ובאיזה קראק השתמשתה?
נכתב במקור על ידי Deffective כן ראיתי שזה דמו,המחשב שלך יכול להריץ את המשחק? ואיזה פריצה יש למשחק?(SKIDROW,razor1911) וכו.. ובאיזה קראק השתמשתה? כן ניראלי שהוא יכול להריץ את המשחק אבל כשאני לוחץ עליו קודם קופצת לי ההודעה הזאת ואני צריך ללחץ Igrone לגבי פריצה אני לא יודע איזה ומזה פריצה למשחק? ולא השתמשתי בקראק. וזה ניראלי הדרישות של המשחק שמצאתי בsettings :
נערך לאחרונה על ידי -Ariel-; 01-09-2011 בשעה 08:01.
תגיד אתה יכול להביא מפרת מדיוק של המשחק שלך? כרטיס מסך: מעבד: לוח אם: וכו.. בגלל שלפי מה שאני רואה בהגדרות שהבאתה פה המחשב שלך לא יכול להריץ את המשחק על המינימום אפילו..
נערך לאחרונה על ידי Deffective; 01-09-2011 בשעה 18:08.
חוקי הפורום