אז בואו נתחיל בזה ש- Bad Meets Evil זה צמד של שני ראפרים.
Bad = Royce Da 5'9
Evil = Eminem
שפעם חזרו לעבוד ביחד אחרי 11 שנה.
האלבום הזה הEP שזהו מיני אלבום .
אני לא חושב שצריך פרט יותר מידי לפי דעתי המידע שרציתי לספר כבר ידוע לכם. אז בואו פשוט נתחיל .
Welcome 2 Hell.
באלבום EP הזה אין אינטרו, שני הרפארים הביאו פה וורסים ממש טובים ! פלואו ממש טוב אני מאוד אהבתי אותו.
ביט קצת נדוש אבל בכל מקרה אני אהבתי.
10\7
Fast Lane.
הסינגל הראשון מהאלבום, ביט ממש ממש טוב פזמון חזק פלואו ממש מעולה של שניהם היו פה הברקות מטורפות !
מרגישים כאילו שיידי הישן חזר.
10\9
The Reunion.
שיר מצחיק מאוד , אמינם עם פלואו חזק מאוד והוא ממש הפציץ בוורס הראשון,
טוב רויס לא כלכך הרגשתי אותו בוורס הראשון ובשני הוא סוף סוף נכנס לקצב והיה ממש טוב.
שיר ממש טוב !
8.5/10
above the law
ביט מציק ממש לא אהבתי אותו את אמינם לא הרגשתי פה כלכך רויס היה ממש חזק פה נכנס לקצב פלואו טוב מאוד של אמינם לא משהוא...
בכל מקרה שיר נחמד לא יותר.
6.5/10
Im On Everything.
אני חייב להגיד שהביט ממש טוב .. אבל השיר ממש דפוק לא הבנתי את הקטע :\
אבל יש פה אחלה פלואו של שניהם מהירות יותר אהבתי פה את אמינם.
7/10
A Kiss.
זהו שיר מצחיק על בחורות, ביט ממש טוב פלואו טוב של שניהם בין האהובים עליי באלבום..
היו פאנצ'ים טובים, אבל הפזמון קצת מעצבן. יש כאלה שקוראים לזה דיס על גאגא וג'סטין ביבר מי שיקשיב יבין.
8.5/10
Lighters.
אז בואו נתחיל ככה, שיר רגש יחיד באלבום.
ברונו מארס מתארח בשיר בפזמון שדיי הרס את השיר.. הפזמון ממש ביאס אותי..
בכל מקרה לפי דעתי בין השירים הטובים באלבום. כן כן אמינם הביא פה וורס שאני פשוט לא חושב על שיפור.
אולי הוא לא היה קצת בקצב אבל נכנס חזק.. רויס היה פה גם טוב מאוד פשוט זרק את זה פשוט וקל.
פלואו ממש מעולה לשניהם ! שיר ממש טוב.
9/10
Take From Me.
השיר מדבר על הדלפות שכל האומנים סובלים מהם, ביט ממש מדהים אין לי מילים רויס נכנס בוורס ממש בין הטובים ששמעתי באלבום,
פשוט חשבתי הוא רצח את אמינם ואז אמינם הגיע ופשוט נכנס בוורס שלא שמעתי הרבה זמן ממנו... היה פלואו טוב מאוד לשניהם השיר האהוב עליי מהאלבום.
9.5/10
Loud Noieses.
סלוטארהוס משתתפים בשיר הזה והם גם הרכב עם רויס ..
ביט נחמד קצת מעצבן, הוורסים היו טובים במיוחד של רויס ממש אהבתי אותו פה הוא ממש השתלט על הביט.
אמינם היה בסדר פחות טוב וסלוטארהוס היו גם נחמדים.
לא הכי התחברתי לשיר.
6.5/10
סיכום:
אלבום מציון אחרי הרבה זמן שלא שמעתי שירים כאלה טובים, נראה כאילו שיידי הישן חזר,
פשוט שני אומנים חזקים שאני מצפה מהם להרבה בזמן הקרוב.
מקווה שנהנתם אני נותן לאלבום 8 מתןך 10 שזה הרבה יחסית לזמן האחרון.
חברים יש לי עוד כמה סיקורים חדשים וישנים אני חדש בפורום הזה אבל לא בראפ.
אז תהנו ותגיבו אם יהיו הגבות אני יביא עוד.
לא אכפת לי איזה הגבות העיקר שיהיו כנות.
Peace.

ציטוט ההודעה