קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מדריך]קסמים מגניבים
    על ידי Perfection בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 561
    הודעה אחרונה: 25-06-2007, 15:05
  2. סתם כמה קסמים נחמדים
    על ידי bambam בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 24-01-2007, 18:14
  3. סתם כמה קסמים נחמדים
    על ידי bambam בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 24-01-2007, 14:47
  4. [אתגר]סרטוני קסמים|כנסו :]
    על ידי HLH בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 23-10-2006, 23:41
  5. איך אני משיג קסמים חדשים?
    על ידי MaRoKaY בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 18-09-2005, 14:25
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17

קסמים בפיק אפ

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל קסמים בפיק אפ

אני לא הולך להביא ארון ולחתוח אותה לשתיים אבל חבילית קלפים בכיס..
    העניין הוא שקראתי בספר של מיסטרי שעדיף להפעיל כמה שיותר רגשות אצל בחורות וקסם לדעתי יכול לעזור
    לוקח דקה ומקבלים תחושה חזקה מישהי בוחרת קלפ בצורה אקראית שמה אותו בין הידים ואז גם אני בוחר קלף בצורה אקראית ו.. מילת הקסם והקלף שהיה אצלה בתוך היד השתנה לשני והקלף שלי השתנה לשלה מתחת לאף ( להגיע לרמה כזו צריך מבסהכל להשקיע כמה שעות אבל זה עניין אחר)...

בקיצור השאלה מתי כדאי להשתמש בזה בתור פתיח או בשלב שמנסים לבנות ערך?

ומה אתם חושבים על זה?

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי little wing צפיה בהודעה
    אני לא הולך להביא ארון ולחתוח אותה לשתיים אבל חבילית קלפים בכיס..
    העניין הוא שקראתי בספר של מיסטרי שעדיף להפעיל כמה שיותר רגשות אצל בחורות וקסם לדעתי יכול לעזור
    לוקח דקה ומקבלים תחושה חזקה מישהי בוחרת קלפ בצורה אקראית שמה אותו בין הידים ואז גם אני בוחר קלף בצורה אקראית ו.. מילת הקסם והקלף שהיה אצלה בתוך היד השתנה לשני והקלף שלי השתנה לשלה מתחת לאף ( להגיע לרמה כזו צריך מבסהכל להשקיע כמה שעות אבל זה עניין אחר)...

בקיצור השאלה מתי כדאי להשתמש בזה בתור פתיח או בשלב שמנסים לבנות ערך?

ומה אתם חושבים על זה?
    חח הייתי עם חברים פתאום בא אחד (א') עם בחורה, וחבר שלי (ב') הכיר אותו
    קיצר הוא בא אומרים מה קורה וזה
    פתאום א' מוציא חבילת קלפים ועושה לב' ועוד חבר קסם (סתם כנראה להרשים את הבחורה) והלך

אני לא יודע עד כמה זה עזר לו אבל כל פעם שנתקלנו בו בערב הוא היה עם הבחורה הזאת (אולי חברה שלו אני לא בטוח)

משתמש מתקדם
    לייקים
    128
    נקודות
    69
    משפט מחץ
    When life hands you lemons – you make lemonade

אני אישית לא ניסיתי אף פעם לעשות קסמים, בטח שלא בשביל להרשים בחורות...
    אבל תנסה מה יש לך להפסיד?
    ולפי דעתי עדיף שתשתמש בו די בהתחלה, כמובן שלא "היי אני X, תבחרי קלף" אבל בשלבים הראשונים תנסה לשלב את זה...

אגב, אני אישית חושב שבנאדם שמסתובב בכיס עם קלפים [ואין לו ערכת ז'יטונים באיזור] הוא לוזר, אבל אולי הבעיה אצלי

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אז הבעיה היא אצלך!
    ותהיו רצינים מי שאין לו מושג מפיק אפ שלא ידבר שטויות

משתמש מתקדם
    לייקים
    22
    נקודות
    73
    משפט מחץ
    אנשים חיים את החיים כאילו מעולם לא ימותו, ומתים כאילו מעולם לא חיו.

אם קראתה את "המשחק" אתה תדע שלמיסטרי זה עובד מעולה
    אבל לך תדע ישראל בנות עם מנטליות שונה

תנסה ותגלה

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

הייתה תקופה שהייתי עושה "קסמים" בקטנה בשביל לשבור את הקרח.. אבל זה לא משהו שצריך לעשות, ולפעמים זה אפילו קצת מוזר. אם זה קטע שאתה מתחבר אליו ואתה מצליח לעשות את זה בקטע לא "מוזר" (כי אני לא יודע אם אתה שם לב או לא, אבל לבוא עם קלפים לפאב, זה קצת הזוי), אז למה לא. לך על זה.

אני חושב שהקהילה התפתחה מאז "המשחק" והתקופה של מיסטרי, היום האנשים שנכנסים לתחום באים מרקע הרבה יותר חברתי,
    והם הרבה יותר גמישים חברתית מהאנשים ההזויים של פעם שבאמת לא היה להם על מה לדבר, והשיחה הכי ארוכה שהם ניהלו היתה בצ'אט...

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

קסמים זה דבר שימושי
    זה יכול לעזור לך לשבור את הקרח בתחילת שיחה וזה יכול לעזור לך להוביל קבוצה גדולה ולהיות האלפא בשניות.
    מצד שני, אם אתה לא יודע מה אתה עושה (לא מבחינת לעשות את הקסם, מבחינת ניהול שיחה ודינמיקה חברתית), אתה לא תהיה יותר מליצן.

משתמש מתקדם
    לייקים
    128
    נקודות
    69
    משפט מחץ
    When life hands you lemons – you make lemonade

אז הבעיה היא אצלך!
    ותהיו רצינים מי שאין לו מושג מפיק אפ שלא ידבר שטויות
    את התסכול שלך אל תוציא עליי...
    וזה שלא קראתי ספרים או ראיתי סרטים או קראתי מדריכים או עשיתי קסמים לא אומר שאני גרוע בפיק אפ.
    ובטח שילד בן 15 לא יכול להגיד לי את זה...

וכנראה שלא הבנת למה התכוונתי, אז אני יסביר שוב
    אני לא רואה את עצמי מסתובב עם חבילת קלפים בכיס, בטח שלא בשביל להרשים בחורה. אני גם לא חושב שזה עובד...
    אבל אם אתה אוהב את זה וזה עובד לך, אז אשריך, המטרה מקדשת את האמצעים.

למרות שאני חושב שזה די מסרס אותך... בסופו של דבר היא לא תחזור הביתה ותגיד "וואו איזה קסם מרשים אולי אני יקרא לו ליומולדת של אחיינית שלי" זה בסך הכל צעד בשביל לשבור תקרח. ובשביל לשבור קרח אני עכשיו יכול לרשום לך רשימה של 100 משפטים שאני יחשוב עליהם בלייב ויעשו את העבודה, ואולי גם יותר טוב...

אבל שוב, כל אחד והדרכים שלו.
    בהצלחה והוקוס פוקוס

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

עזוב אותך שטויות, תלמד אם זה מעניין אותך, אל תמצא לך תחביב בגלל בחורות וזה לא יום יומיים ללמוד את הטריקים האלה.. במקום להשקיע זמן ללמוד על דרך "מקורית לשבור את הקרח" לא עדיף פשוט לתרגל משהו שקיים ועובד ? הרי רוב האנשים סוגרים גם בלי טריקים, זאת אומרת זה לא משהו חיוני..

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

טוב אני יסביר את עצמי מחדש כי כנראה לא הבנתם כמו שצריך או שלא הסברתי נכון..

להתחיל ללמוד קסמים בשביל פיקאפ- הזוי.
    לגשת לבחורה בבר ולשאול אותה אם היא רוצה לראות קסם- בהחלט יכול להיות הזוי, אבל גם תלוי.

העניין הוא שיש המון מקומות (ואני אומר מנסיון) שמספיק שתיים שלוש דק' כדי לאסוף סביבי קבוצה של כמה עשרות אנשים, השיא האישי שלי בטילת בת"א שתוןך חמש דקות היו סביבי בערך 100איש + שזה מדהים!!

לא חשבתי שאני יעשה איזה קסם ואז הבחורות יפלו לרגלי,
    אבל שלב בשביל לשבור את הקרח כן, אני יכול לעשות לעצמי ערך ממש גבוה לגרום לאנשים לחושב עלי כל מיני מחשבות ולהעביר להם כל מיני תחושות, לנהל שיחה ולרתק קה לב-100% ותוך כדי ויש המון דברים מפיק אפ שאפשר לישם תוך כדי הקסם בכמה דקות.
    חץ מזה סתם שתדעו העניין היותר גדול בפיק אפ מכוון אליו זה תקשורת ותקשורת בין מינית ואיזה קסם אחד מספיק כדי ליצור תקשורות מצוינת, אתה יוצר נוחות אדירה והמון "חברות" ירצו לקבל אותך אליהם.
    אתה יכול לגרום לקשת של הרגשות ותחושות, אתה יכולם לגרום לדברים להיות לא הגיונים או הזוים לדוגמא שמישהו בוחר קלף וחותם עליו את השם שלו ואחרי חצי דקה לתוך הקסם הקלף נמצא בתוך הנעל של אותו בחור,ואני חוזר שלו לא שלי, זה גורם לתחושה חזקה באמת שזה יכול להגיע להמון המון רגשות שאתה יכול לשלוט בכם.
    העניין הוא שאני בא גם מתחום שונה בקסמים שזה מנטלזים, בערך מה שנמרוד הראל עושה וזה לשלוט על החושים של אנשים, שגם שם יש המון למידה של פסיכולגיה או הבנה של התת מודע והמון דברים שגם קשורים בפיק אפ.. אבל לא באתי לתת לכם הרצאה על זה.

העניין שבגללו פתחתי את השכול היא שבסופו של דבר שאני לא יודע זה איך לשלב, מתי בערך מבחינת השיחה וכו' כדי שהתוצאה של הקסם לא תהיה שיצאתי לייצן או משהו כזה, כי בסופו של דבר אני רוצה להשיג אותה, בגלל זה ברור לי שהגג זה קסם שתיים, ולא מופע באורך מלא של שעה.

ולגבי adriano.. קודם כל לתת סטיגמות על אנשים רק בגלל שהוא הולך עם קלפים כבר אומר אלייך משהו.
    שאתה לא יודע מי אני ומה אני!

חוץ מזה אני סתם ירחיב לך בנושא הקסמים שתבין לאיזה רמה זה יכול להגיע ואולי תפסיק לזלזל.
    נסעתי לייון הקיץ והיה תחרות כשרונות קיצר נרשמתי והיה ברור לי שזה לא יהיה כוחות מול ילד בן שבע ששר שיר של ליאור נרקיס אבל זה אימון טוב לפני קהל.

בקיצור התחלתי במופע בלי קלפים כי אי אפשר לעשות קסמי קלפי מול הרבה אנשים
    מפה לשם המפוע זרם ואז סגרתי את המופע בקסם הזה:

ביקשתי שכל אחד יחשוב על מספר מאחד ל100 ושהוא שומע את השם של המספר שלו שיעמוד התחלתי מ1 באחד אף אחד לא עמד וגם ב2 וככה אף אחד לא עד 43 שזה מוזר מאוד להתייחס לזה שהיה באולם 300 איש, ואז אני אומר 44 וכל האולם קם ביחד, 300 איש קמים ביחד!

קיצר להבא אל תזלזל.

שמע אתה פשוט צריך לנצל את היכולות התקשורתיות שברור שיש לך אם אתה יודע לעניין 100 איש בטיילת אתה יכול גם לעניין בחורה. אני לא חושב שאתה צריך לעשות קסמים לבחורות זה נראה נידי כזה במיוחד אם חפיסת קלפים. אני יביא לך דוגמה בסדרה של מיסטרי היה איזה אחד קראו לו קוזמו שלקח ועשה ברייקדאנס מול הבנות וכאילו לא יצא לו מזה כלום ואז מיסטרי ממש ירד עליו שם. אתה כן יכול לעשות קסמים אחרי שבודדת אבל תנסה שאלה יהיו קסמים אם כמות מצרכים קטנה שאפשר למצוא במקום שבו אתה נמצא כי אם אתה מסתובב אם חפיסת קלפים זה באמת נראה מוזר למרות שאתה יכול בקלות לצאת מזה. בקיצור כשחושבים על זה פשוט תנסה ותדע אין פה הרבה קוסמים בפורום ניסיון יהיה המורה הכי טוב שלך.

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

לא הייתי הולך לכיוון הזה.
    מתאמץ מדי. יותר מדי הצגתי לטעמי.

בכל אופן , עשה מה שאתה אוהב ומאמין בו. אם אתה אוהב קסמים? עשה זאת כי אתה אוהב לעשות קסמים. לא כי זאת הדרך שתשיג לך בחורות.
    אם לא , אל תתאמץ ללמוד קסמים במיוחד בשביל להרשים בחורות. אם בחורה הייתה באה ומראה לי איך היא מוציאה קלף מהאוזן , אני לא כל כך בטוח שזה באמת מה שהיה מרשים אותי וגורם לי להמשך אליה..
    הייתי פה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תשמע דבר ראשון יש הבדל לדעתי בין לרקוד בריקדנס לבין לעשות קסם.. אני גם לומד גיטרה אצל ארז נץ אז אני לא יביא גיטרה כדי לעשות רושם או בגלל שאני טוב בריצות אני ירוץ לידה זה ברור..

ובכל זאת יש הבדל בין לתת שו לבין לעניין את הבוחרה כמובן גם שאני לא יביא איתי מזוודה של קסמים(אין לי,במקרה הכי גרוע אני משתמש בקלפים בדרך כלל אני משתמש במה שמצוי גם אם זה שיושבים במסעדה או משהו כזה וזה תמיד נחמד ומעורר התפעלות אבל זה לא שיטה זה קורה לפעמיים על הדרך.

השאלה שלי היא אם אפשר להשתמש בתור פתיח עקיף או משהו כזה..
    ומישהו יכול להביא לי קישור לספר הזה של מיסטרי חיפשתי ולא מצאתי.

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

תשמע דבר ראשון יש הבדל לדעתי בין לרקוד בריקדנס לבין לעשות קסם.. אני גם לומד גיטרה אצל ארז נץ אז אני לא יביא גיטרה כדי לעשות רושם או בגלל שאני טוב בריצות אני ירוץ לידה זה ברור..

ובכל זאת יש הבדל בין לתת שו לבין לעניין את הבוחרה כמובן גם שאני לא יביא איתי מזוודה של קסמים(אין לי,במקרה הכי גרוע אני משתמש בקלפים בדרך כלל אני משתמש במה שמצוי גם אם זה שיושבים במסעדה או משהו כזה וזה תמיד נחמד ומעורר התפעלות אבל זה לא שיטה זה קורה לפעמיים על הדרך.

השאלה שלי היא אם אפשר להשתמש בתור פתיח עקיף או משהו כזה..
    ומישהו יכול להביא לי קישור לספר הזה של מיסטרי חיפשתי ולא מצאתי.
    אפשר להשתמש בכל דבר כפתיח. אתה יכול לשלוף שניצל , מחבת ולהגיד לה "אני שף מקצועי"
    פתיח זה נטו להתחיל שיחה. לפתוח.

אם כבר ביקשת דוגמא , חבר טוב שלי לפני כמה שנים פשוט הסתובב עם חפיסת קלפים ברחוב והציע לאנשים קסמים. קסמי רחוב מה שנקרא.
    אם זה טוב להתחיל עם בחורות? היו איזה 2 שדי נכנסו לזה.
    אבל הוא עשה את זה בשביל הכיף. כי הוא אוהב את זה. כי קלוזאפ באמת היה משהו שעניין אותו.
    הבחורות זה על הדרך.
    הייתי פה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    50

אתה הולך רחוק מדי, אתה לא ליצן שצריך לשעשע את הבחורה.
    אם יש לך איזה קסם קליל וזורם תעשה אותו אבל לדעתי מיותר להתחיל לדפוק הופעות, חבל על המאמץ

'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect