מה קורה
אז ככה,יש לי חברה,שאני יודע שהיא לא בתולה,אם לא מעט נסיון כי היה לה חבר דיי הרבה זמן
עכשיו אני בסרטים רצחחח\:,מרגיש לחוץ שנשכב לא יודע מה לעשות עם זה=\
מה קורה
אז ככה,יש לי חברה,שאני יודע שהיא לא בתולה,אם לא מעט נסיון כי היה לה חבר דיי הרבה זמן
עכשיו אני בסרטים רצחחח\:,מרגיש לחוץ שנשכב לא יודע מה לעשות עם זה=\
|
|
בן כמה אתה?
בתול?
כמה זמן אתם חברים?
בכל אופן , היא חברה שלך. אתה צריך להרגיש איתה הכי נוח שבעולם.
הייתי פה.
לא הרבה זמן,נגיד חודש
17
רשמתי בתול.חח זה כל התסביך
אתם ביחד כבר חודש זה מספיק זמן בשביל להתחיל עם "יחסים אינטימיים"...
פשוט תיזום דברים.
פעם פעמיים תרגיש לא בנוח ואחר כך זה יעבור,זה אמור לשחק לטובתך..
אם אתם חופשיים אחד עם השניה, תשחק את המשחק שהיא המורה שלך ואתה התלמיד.
תוביל אותה לזה שאתה רוצה שהיא תשחק את המורה (רק משחק) ומתוך זה תלמד.
הכי חשוב, אל תתבייש להוביל לכיוונים שנראים לך, אתה יכול להציע לה לעשות נסיונות של תנוחות מסויימות או
דברים שראית בסרטים (אל תגיד לה "בואי נעשה משהו שראיתי בסרט" אלא "בא לך לעשות ...")
רוב הנשים מעדיפות שהגבר יוביל אלא אם זה משחק תפקידים.
שלום לך!
אני רוצה שיש פה הצעות טובות שכדאי לך לנסות.
אם לה יש יותר ניסיון מימך אז תן לה להוביל אותך במשך האקט המיני. וכמובן אל תבקש ממנה דברים שראית בסרטי פורנו כי היא לא תאהב את זה במיוחד!
בהצלחה!
אויש יאללה די עם הרגשי נחיתות.
בתולה, לא בתולה..
פשוט תשכב איתה ותתנסה. תקשיב לטיפים שלה ותהיה קשוב לרצונות שלה. כמובן שתן לה לדעת את שלך.. זה הכל...
Some laugh, some weep, some dance for joy.
My mind craves nectar day and night..
רוב הסיכויים שאם אכפת לך עד כדי כך, גם ככה תיהיה יותר בסדר מרוב האנשים שהיא יכלה להיות איתם.
תבוא רגוע, עם רצון לענג אותה. אם היא מעירה לך על משהו, אין סיבה להילחץ, זה טוב! זה אומר שאכפת לה משניכם!
אני מכיר כמה חברים שהיו במערכות יחסים שהבחורה לא העירה בכלל והנושא לא היה לה מספיק חשוב.
אתה אפילו יכול לשאול אותה לפני איך היא אוהבת, תנוחות, קצב, הכל.. אני מאמין שהיא תעריך את זה.
אין לך בכלל ממה להילחץ, אם אתה אכפתי (כמו שזה נשמע) ותהיה קשוב לרצונות שלה ולתחושות שלה במהלך האקט והמשחק המקדים, אתה יכול לעשות את זה לא פחות טוב ממישהו שמנוסה.
בשום אופן אל תתפתה להציע לה "רעיונות" שמקורם בסרטי פורנו הזויים...
תזרום עם זה , ותדבר איתה על זה היא תבין ותיתן לך להרגיש יותר בנוח ..
ייהיה טוב !
חדשה D:
בקרוב חתימה .