אני בכיתה חדשה והכל ושאני מדבר עם מישהי שהיא בסדר לא יפה או משהו אז השיחה זורמת וצחוקים והכל אבל שאני מדבר עם מישהי יותר מקובלת ופצצה כאילו אז השיחה לא זורמת ואני לא מבין את זה..
אני בכיתה חדשה והכל ושאני מדבר עם מישהי שהיא בסדר לא יפה או משהו אז השיחה זורמת וצחוקים והכל אבל שאני מדבר עם מישהי יותר מקובלת ופצצה כאילו אז השיחה לא זורמת ואני לא מבין את זה..
HTML - xHTML - CSS - JavaScript - JQuery - PHP - SQL - OOP Programming - Photoshop
מתכנת, מקודד, מקדם, כותב מאמרים ותוכן ומעצב אתרים.
|
|
יש לי כמה שאלות בשבילך:
1. איפה יותר "יזרום" לך, בשיעורי נהיגה או בטסט?
2. איפה יותר "יזרום" לך, בלחפש עבודה דרך האינטרנט או להתיישב ולעבור ראיון עבודה?
3. איפה יותר "יזרום" לך, במשחקי מטוסים במחשב או בקורס טיס?
מקווה שכעת הבנת למה השיחה לא "זורמת".
ואם אתה רוצה טיפ: כל בחורה פצצה הפוך לאחותך הקטנה/לחבר שלך, תתנהג ותדבר איתה בהתאם.
בפעם הבאה שאתה פוגש אחת כזאת תומר לה "תסתכלי על הבחורה ההיא (מישהי פחות יפה ממנה), נכון שהיא פצצה?" / "היא כזאת מושכת, איך את ממליצה לי להתחיל איתה?" בנימה רצינית, כמו שהיית שואל את החבר שלך כשאתה מדבר איתו על בחורות.
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 03-09-2011 בשעה 13:25.
אז כנראה שקורה אחד מבין השניים
1. אתה לחוץ בשיחה עם מישהי פצצה כמו שאתה אומר, ולכן השיחה לא זורם.
2. הפצצה נסובית וביצ'ית בגלל המראה שלה.
שתי האפשרויות אפשריות, תנסה לחשוב עם עצמך מה נוגע אליך ומה אתה מתכוון לעשות עם זה.
נערך לאחרונה על ידי -Pumba-; 03-09-2011 בשעה 13:26.
'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'
כי אתה לא שם זין כמו שאתה שם על מישהי שהיא פחות יפה, בחורה יותר יפה אתה תופס אותה כמעליך ובגלל זה קשה לך להזרים שיחות אתה פשוט צריך לשים זין ואם היא סנובית תראה לה שהיא עוד אחת בשבילך וכשהיא תבין שאתה לא תרדוף אחריה היא תחפש את הצומי שלך.
בסדר אבל הנה היא רודפת עליי אבל קשה לי להזרים עליהן שיחות..
HTML - xHTML - CSS - JavaScript - JQuery - PHP - SQL - OOP Programming - Photoshop
מתכנת, מקודד, מקדם, כותב מאמרים ותוכן ומעצב אתרים.