קודם הרבה זמן לא כתבתי פה פעם אחרונה הייתה לפני שנתיים+.
על אף שאני משתמש דיי וותיק שמשקיע פה אני בכל זאת רוצה להיות בלי עילום שם ככה שאולי אני גם אשמח לקצת עזרה בפרטי :-\
אז ככה לפני חודש+- הייתי בפייס של חבר שלי והתחלתי לדבר שם עם איזה ילדה היא בת 14 וחצי בערך כיתה ט'. (עשיתי את זה לכיף ולא כדי להתחיל איתה או משהו) לפני שסיימנו את השיחה חבר שלי הזה אמר לה שזה לא הוא היה שזה היה אני והיא אמרה לי להוסיף אותה לפייס.
הוספתי אותה באמת אנחנו מדברים המוןן וגם לפני שבוע וחצי נפגשנו היה ממש כיף צחקנו והכל..
בקיצור בתקופה האחרונה התחלתי לפתח אלייה רגשות (משהו לא מוסבר אני יודע שכנראה התאהבתי בה) אתמול סתם יצא לנו לדבר על הנושא ומתברר שגם לה יש רגשות אלי (פעם ראשונה שאומרים לי את זה ובעצם פעם ראשונה שהרגשות הם הדדים ולא חד צדדים כמו תמיד).
אבל היא הדחיקה אותם בגלל שהיא קטנה ממני אז היא ניסה לרדת ממני (בקטע של הרגשות) ואז היא הכירה איזה מישהו (מחוץ לעיר) והיא התאהבה בו גם וגם הוא אוהב אותה בקיצור הם חברים כרגע אבל עדיין יש לה רגשות אלי (לפחות ככה היא אמרה לי כשדיברתי איתה אתמול) אז גם אני אמרתי את האמת אמרתי שגם לי כנראה יש לי רגשות אלייה (היא קצת הופתעה כן, נראה לי : S).
בקיצור אני לא יודע באמת מה לעשות אני מרגיש אליה משהו וככל הנראה גם היא אלי (עדיין) אבל הבעיה היא באמת הגיל הפרש של 3 שנים.
בקיצור לא יודע פעם ראשונה מזה שנתיים שאני צריך עזרה ואני לא יודע מה לעשות (מה שבד"כ אני כן יודע מה לעשות כרגע אני פשוט לא)
ולכל אלה שיקראו לי "פדופיל" וכל המילים האלה תחסכו ממילים ואל תגיבו.