שלום לכל הבשלנים!
אני כותב את ההמלצה הזאת מכיוון שמי שלא מוכן להתפשר על אוכל זול וחייב איכותיות באוכל יעקוב לאחר ההמלצה הזאת.
1. ניקיון המטבח הוא מעל הכל, כשבודקים את השפים הכי גדולים, תמיד יהיה להם מטבח מסודר ומטוקטק ומאוד נקי
2. סדר במטבח, כשטבח מבשל אוכל הוא יודע איפה כל דבר ודבר במטבח, כאשר אתם משתמשים במשהו ולא מחזירים למקום קשה מאוד למצאו אותו שוב ולפעמיים הוא נאבד וכו...
3. עמידה בזמנים, כאשר אתם מכניסים משהו לתוך המחבט תדאגו טוב טוב שהוא יהיה בדיוק בזמן המתאים לו בעיקר לבשר, שיקבל את הצבע המתאים והטעם הכי טוב שלו.
4. המידה שאני יכול להמליץ לכם היא מדיום וול, עם קצת אדום על הבשר, כמובן שלא עם הרבה דם כשיש הרבה דם על הבשר זה הופך אותו ל"מגעיל" כמו שאומרים וזה ממש משבש את הטעם הטוב אני אוהב שהבשר טיפ'לה אדום ושהוא לא יבש לחלוטין.
5. לגוון במתכונים ובישולים מכל מיני סגנונות! כשיש לכם במטבח להכין ארוחת צהריים, תנסו כמה שיותר להיות מקוריים ולגוון הרבה כשיש גיוון הבישול נהיה יותר חזק ומחודד ויש לכם שליטה מאוד טובה על בישולים מכל מיני סוגים ומכל מיני תרבויות!
6. זהירות במטבח! יש הרבה אנשים שחותכים מהר סלט ואני אומר שזה מאוד נחמד, עמיד בזמנים ובקצב הבישול אך בכל זאת! תזהרו מאוד לא להחתך בזמן החיתוך מכיוון שאם תפצעו אז זה יכול לפגוע בזמן הבישול ולהרוס את כל מהשהכנתם! תחתו באיטיות וברוגע ואף אחד לא רודף אחריכם, אם אתם ממש רוצים: יש אש גבוה במחבט? תורידו אותה קצת ותתרכזו בחיתוך הסלט.
עד כאן 6 ההמלצות שלי לבטיחון ולבישול טוב.
בהצלחה לכולם.

ציטוט ההודעה