כבר דיי הרבה זמן שאני וחברים שלי קונים טבק לא מסיימים אותו וקונים עוד אחד אחר...
עכשיו יש לנו הרבה טעמים ורציתי לדעת אם יש אפשרות שאפשר לשלב שתי טעמים או יותר שיצא משהו טעים![]()
|
|
ברור שאפשר אחי, אם יש לך טבק אבטיח ומלון אז אין בעיה לערבב אותם ולעשן, זה עובד עם כל טעם רק קח את הסיכון שיצא מגעיל, ואם השאלה שלך היא יעני אם יש ראש מיוחד כזה שאתה שם בו שני טעמים, אז כן, יש ראש כזה שאפשר להכניס בו גם 4 טעמים.
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
(זה מה שאני ערבבתי לבד יצא נחמד לא יותר מזה...) תקנה 10 גרם דובדבן ו10 גרם פסיפלורה תערב אותם עם הנוזלים והטבק כמובן ויצא לך מין טעם שמזכיר מוקצ'ינו כזה (אם אתה רוצה תנסה אני אישית נמאס לי מזה די מהר...
ויש טעמים מעורבבים כגון: תפוח מנטה, אבטיח מנטה, לימון-נענע, קוקטיל (ממליץ אבל יש שני גרסאות אחד של ענבים ומנטה ועוד משהו=אחד הדברים ממליץ בחום רב(ועם המוכר אומר שיסדר לך אל תקנה כי זה צריך להיות מושרה הרבה זמן כדי לקבל את כל הטעמים) ואחד מגעיל של אוכמניות,פטל,ענבים ומנטה= שילוב מגעיל אבל הראשון זה אחד הדברים) , כיף (אשר מורכב מכמה טעמים שונים לא ממליץ בדרך כלל בעל החנות מערבב את כל מה שהוא לא מצליח למכור), ויש עוד מלא רשמתי פה את מה שניסיתי מה שאני לא ממליץ רשמתי ומה שלא רשום הערה בסדר
תחשוב על פירות שהיית אוכל ביחד... מה היה מסתדר לך טוב?
אבטיח ומלון נגיד... אפרסק ומשמש.. יש הרבה
אני מעשן כבר הרבה זמן רק לימונענע [לא שאני מערבב, אני קונה ביפו ויש להם טעם כזה]
ובלי קשר מנטה הולך עם עוד הרבה דברים