אוקיי אז ככה, התחלתי ללמודת פיקאפ בחופש הגדול הקודם (לפניי שנה) ויש לי ניסיון, עשיתי דברים מאז.
בין הדברים שעשיתי זה שהתאהבתי בילדה ובעזרת הפיקאפ היא גם נמשכה אליי ובסוף התאהבה בי. אנחנו לומדים יחד בבצפר היא נחשב HB 9.5 ואני לא מגזים או משוויץ אני פשוט רוצה שתכנסו לסיפור ותבינו על מה אני מדבר.
אתמול נפגשנו, היינו יחד כל הזמן על המיטה והתקדמנו קצת בחלק המיני יותר ממה שהיינו (אני אחד שלוקח הכל איזי ולא נוהג למהר), באמת שהיה כיף אבל בסוף היא חשבה לעצמה ואז היא התחילה לדבר איתי
היא: מוזר לי
אני: מה מוזר לך?
היא: מוזר טוב לא מוזר רע
אני: אוקיי .. ?? תסבירי
היא: כיף לי איתך הכי בעולם אבל הורג אותי המחשבה שמתישהו זה יגמר, זה יכול להיות עוד שנה, עוד שנתיים, עוד שלוש.. אבל מתישהו זה יגמר ואני אהיה עוד אחת מהרשימה שלך. (היא שאלה אותי לפניי זה על בנות קודמות שהייתי איתן בעבר ואני והיא חברים בקרוב חצי שנה והיא עד היום לא שאלה אותי את זה)
אני: אל תדברי ככה! מה שחשוב זה לא מה שהיה לי פעם ולא מה שיהיה בעתיד, מה שחשוב זה מה שעכשיו, שאנחנו נהנים ושאנחנו ביחד. לא צריך להסתבך עם העבר והעתיד כי אז נפספס את ההווה.
אף פעם לא התעניינתי בפיקאפ במערכת יחסים כל כך, אבל עכשיו זאת אזעקת אמת, מאז אותה שיחה הלכנו כל אחד בחוסר וודאות כזה והמון נקודות למחשבה, והאמת שאפילו אותי כאחד שמבין בפיקאפ ויודע איך להתנהג זה הפתיע.
כמו שציינתי למעלה נפתח איזשהו מחסום מיני שהיה קיים עד היום, התקדמנו קצת, ויש מתח בנינו וזה מוסיף לחוסר וודאות שדיברתי עליו מקודם.
מה אני אמור לעשות כדי להעלים את המתח הזה ולגרום לנוחות שהייתה מקודם לחזור?
עוד שאלה לא קשורה> יש מלא אנשים שאוהבים לשאול אותי שאלות בקטע מציק על חברה שלי (יש גם הרבה ערסים, זה לא שאני מפחד אני יכול לזיין אותם בשנייה אבל הבעייה זה הבלאגן שיהיה אח"כ ואין לי כח לזה)?

ציטוט ההודעה