קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 06-09-2011, 16:12
  2. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 05-09-2011, 17:36
  3. [הצעה] פורום דיונים ואקטואליה
    על ידי ProtectoR בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 03-09-2011, 03:01
  4. הצעה|פורום דיונים ואקטואליה.
    על ידי PopeyeTurbo בפורום משוב
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 17-08-2011, 13:20
  5. [הצעה] פורום דיונים ואקטואליה.
    על ידי -Aviv- בפורום משוב
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 04-06-2009, 22:03
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17

דיונים ואקטואליה - כי באמת כבר הגזמתם.

משתמשת כבוד האוואטר של YellowGirl
    שם פרטי
    ניצן
    לייקים
    272
    נקודות
    2,330
    משפט מחץ
    להגיד את במשפט או בשיר? אבי נמני הוא המלך

ברירת מחדל דיונים ואקטואליה - כי באמת כבר הגזמתם.

בתור אחת שניהלה שם, ואין לכם מושג כמה אהבתי את הניהול בפורום הזה, הרשו לי לומר לכם כמה דברים.
    קודם כל, אתם טוענים שיש בלחץ 2 תגובות.
    אתם ממש טועים. נכון, בכמה ימים אחרונים לפני שזה ירד באמת הפעילות ירדה, אבל אתם שוכחים לציין שבאותה תקופה גם המנהל שהיה איתי ירד(אופיר) וגם אני הייתי בחופשה. בלי מנהלים, בלי אתגרים, בלי כלום, איזו פעילות תהיה?
    בנוסף לכך.. על מי אתם עובדים?!!
    בקטגורייה השלמה של אומנויות הפיתוי ופיקאפ, כל כולה נחוצה יותר מפורום כמו דיונים ואקטואליה?
    בנוסף, בקטגוריית הנשים יש פורום אופנה ושופינג. בפנאי ותחביבים יש אופנה וטיפוח. מה ההבדל?!
    אתם טוענים שמגיבים רק תודה, אבל אותו דבר אפשר להגיד על כמעט כל אחד מהפורומים בקטגוריית המוזיקה.
    רק שתדעו, הכרתי המון אנשים איכותיים דרך הפורום הזה.
    קרה לא פעם ולא פעמיים שפתחתי דיונים מושקעים בפורום דיבורים וזה ירד לטמיון בגלל כל נושאי ה"חדש פה"
    גם אם יהיו שניים או שלושה בני אדם שפעילים ומגיבים כמעט לכל נושא(אה, ואתם שוכחים שהיה חוק מטופש שמותר להגיב ביום רק על שלושה נושאים)
    גם אם יהיו שניים או שלושה, זה שווה.
    אני צריכה פורום כזה, PopeyeTurbo שפתח נושא כזה באחרונה גם רוצה, daily גם ולא חסרים עוד המון אנשים שהיו רוצים פורום כזה.
    אז חלאס עם ההתעקשות המיותרת הזאת

אגב, באותו זמן הורדתם את פורום סקרים ואחרי שבוע וחצי + - החזרתם אותו.
    למה דיונים ואקטואליה מוריד את הרמה, וסקרים מעלה?
    נערך לאחרונה על ידי YellowGirl; 05-09-2011 בשעה 23:53.

2. קישורים ממומנים

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

מסכים איתך בכל מילה,אני חושב שצריך להחזיר את הפורום,אני אפנה את האחראים שיתנו את הדעה.

משתמשת כבוד האוואטר של _יעל_
    לייקים
    656
    נקודות
    500

אם ייפתח פורום דיונים ואקטואליה הוא לא יגרור יותר תגובות לכתבות, אלא רק יוריד מהרמה של דיבורים.
    כתבות אקטואליה ודיונים מתאימים לפורום דיבורים, ברגע שהם ייפתחו בפורום נפרד מה שיישאר בדיבורים זה בעיקר אשכולות חדש ו"בואו תמזלטו אותי".
    בהחלט מתפרסמים דיונים וכתבות בפורום דיבורים ואני לא רואה סיבה להעביר אותם לפורום נפרד, שדרך אגב גורר הרבה תגובות של "תודה על הכתבה".
    אם הדיונים שוקעים למטה ויש לך עדיין מה לכתוב את מוזמנת להוסיף.

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

ציטוט נכתב במקור על ידי YellowGirl צפיה בהודעה
    בתור אחת שניהלה שם, ואין לכם מושג כמה אהבתי את הניהול בפורום הזה, הרשו לי לומר לכם כמה דברים.
    קודם כל, אתם טוענים שיש בלחץ 2 תגובות.
    אתם ממש טועים. נכון, בכמה ימים אחרונים לפני שזה ירד באמת הפעילות ירדה, אבל אתם שוכחים לציין שבאותה תקופה גם המנהל שהיה איתי ירד(אופיר) וגם אני הייתי בחופשה. בלי מנהלים, בלי אתגרים, בלי כלום, איזו פעילות תהיה?
    בנוסף לכך.. על מי אתם עובדים?!!
    בקטגורייה השלמה של אומנויות הפיתוי ופיקאפ, כל כולה נחוצה יותר מפורום כמו דיונים ואקטואליה?
    בנוסף, בקטגוריית הנשים יש פורום אופנה ושופינג. בפנאי ותחביבים יש אופנה וטיפוח. מה ההבדל?!
    אתם טוענים שמגיבים רק תודה, אבל אותו דבר אפשר להגיד על כמעט כל אחד מהפורומים בקטגוריית המוזיקה.
    רק שתדעו, הכרתי המון אנשים איכותיים דרך הפורום הזה.
    קרה לא פעם ולא פעמיים שפתחתי דיונים מושקעים בפורום דיבורים וזה ירד לטמיון בגלל כל נושאי ה"חדש פה"
    גם אם יהיו שניים או שלושה בני אדם שפעילים ומגיבים כמעט לכל נושא(אה, ואתם שוכחים שהיה חוק מטופש שמותר להגיב ביום רק על שלושה נושאים)
    גם אם יהיו שניים או שלושה, זה שווה.
    אני צריכה פורום כזה, PopeyeTurbo שפתח נושא כזה באחרונה גם רוצה, daily גם ולא חסרים עוד המון אנשים שהיו רוצים פורום כזה.
    אז חלאס עם ההתעקשות המיותרת הזאת

אגב, באותו זמן הורדתם את פורום סקרים ואחרי שבוע וחצי + - החזרתם אותו.
    למה דיונים ואקטואליה מוריד את הרמה, וסקרים מעלה?
    אני רק אחזק את מה שיעל כבר אמרה -

כל ההשוואות שציינת לא נכונות, אבל אני לא אתייחס אליהן כטיעון בגלל שזה ממש לא הנושא...
    פורום דיוני/דיבורי אקטואליה ברובו הכיל העתקת כתבות מאתרים כמו yuet וכדומה; כתבות מועתקות מילה במילה מאתרים כאלה אינן תורמות לפורום ולמשתמשים במאומה; התגובות עליהן היו (ויהיו) - "תודה", במקרה הטוב - "תודה רבה" ובמקרה היותר טוב - התבטאויות בנוסח "מזעזע" "מחריד" ודומיהן.
    מעט מאוד דיונים התנהלו בפורום, ואלה שהתנהלו בו בעבר אמורים להתנהל כיום בפורום דיבורים; פורום דיבורים מקבל חשיפה רחבה יותר, ומה שבאמת מעניין את המשתמשים הופך לדיון ארוך ופורה (אם תרצי אפשר דוגמאות...)

לסיכום, אני לא רואה שום סיבה ושום צורך בפתיחת הפורום מחדש, פתיחה של פורום כזה חוץ מליצור פורום סתמי ובעייתי ולהוריד את הרמה בפורום דיבורים - לא תתרום במאומה.

שם פרטי
    ניצן
    לייקים
    272
    נקודות
    2,330
    משפט מחץ

שאלה אחת.. למה נראה לך? עם כל הכבוד, אתה הצטרפת כשהוא נסגר

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

שאלה אחת.. למה נראה לך? עם כל הכבוד, אתה הצטרפת כשהוא נסגר
    הפורום הועבר לארכיון ב-17.02.11

שם פרטי
    ניצן
    לייקים
    272
    נקודות
    2,330
    משפט מחץ

חחחח נגיד ש.. ולא ענית לי על השאלה.
    למה סקרים חזר ודיוני אקטואליה לא?

שם פרטי
    ניצן
    לייקים
    272
    נקודות
    2,330
    משפט מחץ

ואני באמת לא מבינה איך הגעתם לזה שהתגובות היחידות זה תודה על הכתבה, אני חוזרת
    היה חוק שאסור להגיב יותר משלושה פעמים ביום על נושאים, אוקיי? דבר שני,
    גם ניהלתי את הפורום וגם פיקחתי בזמן שזה י רד, ותרשו לי לומר הפורום היה דווקא בעלייה.
    תעשו לי טובה, היה שם אתגר עם 15 עמודים בזמן שהוא נסגר, אם מישו היה מגיב תודה יותר מפעמיים היו נותנים אזהרה, על מה אתם מדברים?

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

ואני באמת לא מבינה איך הגעתם לזה שהתגובות היחידות זה תודה על הכתבה, אני חוזרת
    היה חוק שאסור להגיב יותר משלושה פעמים ביום על נושאים, אוקיי? דבר שני,
    גם ניהלתי את הפורום וגם פיקחתי בזמן שזה י רד, ותרשו לי לומר הפורום היה דווקא בעלייה.
    תעשו לי טובה, היה שם אתגר עם 15 עמודים בזמן שהוא נסגר, אם מישו היה מגיב תודה יותר מפעמיים היו נותנים אזהרה, על מה אתם מדברים?
    אמרתי כבר ואני אומר שוב -
    העתקת כתבות היא מיותרת וחסרת טעם, ולרוב היא גוררת תגובות סתמיות וחסרות מבע...
    דיונים מקומם בפורום דיבורים.

את פשוט מנסה למצוא סיבות מתחת לאדמה ולא שמה לב שאת מדברת דברי הבל כמו ההערה ה"מחוכמת" הממש רלוונטית והשקרית על כך שלא הייתי פה בזמן שהפורום היה קיים, או העובדה המומצאת על אתגר כלשהו עם 15 עמודים, בעוד האתגר שהיה בפורום בזמנו הכיל בקושי 2 עמודים...
    אז אוקיי, הבנו שאהבת את הפורום אבל אל תנסי לשכנע מישהו בכך שהוא נצרך בטענות מופרכות :\
    נערך לאחרונה על ידי ישראל; 06-09-2011 בשעה 17:19.

שם פרטי
    ניצן
    לייקים
    272
    נקודות
    2,330
    משפט מחץ

ישראל באמת שעכשיו הגזמת. קודם כל בוא נזכיר שזה שהצטרפת בתאריך מסויים לא אומר שהיית בהכרח פעיל, כמו שיעל נגיד הצטרפה לפני כמעט שנתיים ולא הייתה פעילה באותה תקופה.
    בנוסף, למה הדיונים צריכים להיות בפורום דיבורים? אני חוזרת ואומרת, בפורום דיבורים הם לא זוכים לאותה הערכה כמו שהם יזכו בפורום מיוחד.
    בוא נביא מספר דוגמאות
    PopeyeTurbo פתח לא מזמן אשכול שהוא אשכרה תירגם מאתר פוקס ניוז, כמה תגובות? 2, ואחת מהן שלו.
    הכל בגלל שנושאי ספאם ונושאי החדש פה מעבירים.
    אותו דבר אני יכולה להיות על הרבה אם לא עשרות נושאים שפתחתי.
    וישראל חח, תאמין לי שהזיכרון לא יטעה אותי. זה היה גם של עיוותי תמונות וטריוויה, אם אני לא טועה יש לי עוד תמונות על המחשב
    אז בבקשה אל תגיד סתם
    אגב... אם את הכתבות אפשר לפרסם בדיבורים, מה, בדיבורים לא יגיבו "תודה"?

שם פרטי
    ניצן
    לייקים
    272
    נקודות
    2,330
    משפט מחץ

ועוד משהו.. אתה טוען שזה כביכול בגלל שרק אני אוהבת את זה.
    אז נכון, אמרתי גם בהודעה הראשונה שזה הנושא שאני הכי אוהבת, אבל ברגע שמנהל ראשי נוסף מסכים איתי(אושרי), פראגער, ועוד מספר משתמשים.. זה לא מביע על משהו?
    ועוד משהו שרציתי לציין.
    באותה מידה אני יכולה להגיד שלא צריך את פורום כותבים לשליט, ושאפשר לפתוח דברים עליו בדיבורים
    למה לא? אה?

משתמשת כבוד האוואטר של _יעל_
    לייקים
    656
    נקודות
    500

ניצן, אני לא הייתי פה בתקופה של דיבורי אקטואליה, אבל כולם יכולים לראות מה הלך בפורום בארכיון.
    אפשר לדפדף בעמוד הראשון ולראות שבממצע יש 3-4 תגובות לנושא. דיפדפתי אחורה לראות אם זו הייתה פשוט תקופה יבשה אבל ראיתי שגם בשאר העמודים זה כך, ולהרבה מהכתבות יש גם אפס תגובות.
    לעומת זאת הנה מספר דיונים על נושאים אקטואלים מהימים האחרונים בפורום דיבורים: דיון 1, דיון 2, דיון 3, דיון 4, דיון 5.
    אז נכון, יש תגובות מתחכמות וסרקסטיות, אבל יש גם הרבה תגובות רציניות.
    ככל הנראה אם הנושאים היו מתפרסמים בפורום אקטואליה הם לא היו זוכים ליותר הענות.
    במקרה של נושא שנבלע בין האשכולות "חדשים" אין בעיה לרדת קצת למטה או מקסימום לעמוד השני בשביל למצוא אותו, הפורום לא עד כדי כך מוצף.
    מה הייתרונות בפורום כזה? בפורום דיבורים ייתפרסמו רק אשכולות סתמיים ובפורום אקטואליה יתפרסמו שלל כתבות שייזכו להענות מועטה.
    אני רוצה להדגיש שאני ממש לא פוסלת את הרעיון על הסף, אני פשוט חושבת שהמתכונת הנוכחית עדיפה.
    נערך לאחרונה על ידי _יעל_; 06-09-2011 בשעה 21:32.

שם פרטי
    ניצן
    לייקים
    272
    נקודות
    2,330
    משפט מחץ

יעל הוכחת בדיוק את הטענה שלי.
    קודם כל תמחקי את כל העמוד הראשון בארכיון, כי כל הכתבות שם אחרי שהוא נסגר ואין לי מושג איך אין הגיעו לשם.
    דבר שני, במה הוכחת את הטענה שלי? את מוזמנת לראות שבאחת התגובות הקודמות שלי, הגבתי שהייתה נסיגה בסוף מהסיבה הפשוטה, לא הייתה הנהלה, אני זו שהפעילה את האתגר וכו'.
    חוץ מזה, כל פורום אני יכולה להגיד לך למה לא.
    אז תעני, למה לא לשים את כותבים לשליט נניח בתוך דיבורים? למה זה צריך פורום משל עצמו?
    למה לא סוגרים את פורום תמונות הגולשים? האשכול שלי לדוגמא, רץ שם כבר כמעט שלושה חודשים בעמוד הראשי.
    (לא שאני רוצה שיסגרו פשוט אני מביאה לך דוגמאות)
    ותלכי קצת אחורה בדיבורי אקטואליה, איזו קהילה, איזה איכות
    אני לא רוצה לזלזל, אבל מין הסתם שבפורום מן הסוג הזה נמצא קהילה יותר איכותית שבאמת שואפת לדיון פורה!
    הדיון הראשון שהבאת, זה שני אנשים נכללים בו. שניהם רוצים פורום דיונים ואקטואליה.
    הדיון השני הוא באמת טוב, למרות קצת ספאם הוא טוב
    בשלישי, כמעט כל העמוד השני מכיל ספאם. תעשי לי טובה, משווים שם חיילים לנאצים
    הרביעי גם מעולה
    והחמישי בכלל לא דיון OO
    ואם כבר בנושאים עסקינן:
    רצון לפורום דיונים ואקטואליה1 רצון 2 רצון 3 רצון 4 רצון 5
    ועזבי את אלה, תראי את הלייקים שיש לי על התגובות
    ואמרת בעצמך "אם הנושאים היו מתפרסמים באקטואליה הייתה יותר היענות"
    ויעל, אנשים מסתכלים על הטופ, אף אחד לא יעבור עמוד ועוד אחד כדי להגיב לדיונים
    בסה''כ רוצים קהילה איכותית, אם יש מכנה משותף אז למה שלא יהיה פורום?
    נגיד פתחו לא מזמן פורום אופניים, כמה כבר אנשים את חושבת שיהיו שם? מספיק אנשים שאוהבים את זה
    ואני לא הבנתי מה מפריע לכם במתכונת הקודמת

משתמש כבוד האוואטר של theidan
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

יש לי רעיון. אולי תעשו תת פורום בדיבורים שניקרא הצג את עצמך או משהו כזה, שבו יהיו כל האשכולות של חדש פה.
    זה יוריד משמעותית את מספר הנושאים בדיבורים הראשי, וייתן יותר מקום לתוכן איכותי.
    נערך לאחרונה על ידי theidan; 06-09-2011 בשעה 21:52.
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

חח אני רואה שאת מתקשה להבין, אז אני אעבור שורה שורה...
    ישראל באמת שעכשיו הגזמת. קודם כל בוא נזכיר שזה שהצטרפת בתאריך מסויים לא אומר שהיית בהכרח פעיל, כמו שיעל נגיד הצטרפה לפני כמעט שנתיים ולא הייתה פעילה באותה תקופה.
    כמו שכבר אמרתי הטענה אינה רלוונטית לדיון; הפורום ניתן לצפייה ואפשר לראות בדיוק כמה פעילות הייתה בו ומה טיבה...
    בנוסף הזכרתי שהטענה הזו גם שיקרית בנוסף לכל...

בנוסף, למה הדיונים צריכים להיות בפורום דיבורים? אני חוזרת ואומרת, בפורום דיבורים הם לא זוכים לאותה הערכה כמו שהם יזכו בפורום מיוחד.
    בוא נביא מספר דוגמאות
    PopeyeTurbo פתח לא מזמן אשכול שהוא אשכרה תירגם מאתר פוקס ניוז, כמה תגובות? 2, ואחת מהן שלו.
    הכל בגלל שנושאי ספאם ונושאי החדש פה מעבירים.
    אותו דבר אני יכולה להיות על הרבה אם לא עשרות נושאים שפתחתי.
    הדיונים האלו צריכים להיות בפורום דיבורים משום שזהו המקום הטבעי שלהם, פורום דיבורים אמור להכיל אשכולות דיונים ונושאים יומיומיים – כמופיע בתיאור הפורום, מה שנקרא – אקטואליה.

נושאים לא אמורים לקבל הערכה, הם אמורים ליצור עניין, היה והצליחו ליצור את העניין ימשיך הדיון להתקיים, במקרה ולא יתפסו את עניין הציבור – ישקעו באבק הפורום...

מתוך "כמה דוגמאות" שהתיימרת להביא לא הבאת אלא דוגמה אחת שלא משקפת מאומה מלבד נושא שכנראה לא תפס את עניין ציבור המשתמשים, מה לעשות, ככה זה ברוב נושאי ה"אקטואליה"... כמות ההשקעה שהבן-אדם השקיע בתרגום הכתבה מלבד שהיא די מצערת לא משליכה על הנושא.

נושאי ספאם, חדש פה, מזל-טוב וכדומה לעולם לא יתחרו בנושא שבאמת מעניין את ציבור המשתמשים, נושא אקטואלי ששוקע תחת נושאי ספאם אינו מעיד אלא על רמת התעניינות מועטת מצד המשתמשים.
    מסיבה זו, בין-השאר, מסדרת המערכת את רשימת הנושאים על פי תאריך התגובה האחרונה, בכדי שנושאים שאינם מעניינים את המשתמשים ישקעו למטה.

מה שכן, היה מסקרן אותי לראות את עשרות הנושאים שפתחת :\

מלבד כל זאת, הבה ונציץ בפורום, תוכלי לראות כמו כולם את כמות התגובות הדלילה שהייתה בו: 3, 1, 3, 4, 1, 4, 0, 4, 3, 1, 6, 0, 0, 3, 3, 1, 0, 0, 0, 1, 13, 2, 2, 0, 3, (בממוצע 2.23...), אז לא שיש לי משהו נגד דיונים כאלה, אבל לומר שהיעדר התגובות בהם הוא בגלל שהם נפתחים בדיבורים פשוט לא נכון. עובדתית.

וישראל חח, תאמין לי שהזיכרון לא יטעה אותי. זה היה גם של עיוותי תמונות וטריוויה, אם אני לא טועה יש לי עוד תמונות על המחשב
    אז בבקשה אל תגיד סתם
    חס וחלילה לומר "סתם" – את מוזמנת לראות זאת בעצמך – אפילו לא 2 עמודים שלמים...
    (גם זה לא באמת רלוונטי, אבל רק בשביל הפרוטוקול...)

אגב... אם את הכתבות אפשר לפרסם בדיבורים, מה, בדיבורים לא יגיבו "תודה"?
    א, בדיבורים לא יגיבו משום שישנם נושאים אחרים שכן מעניינים את המשתמשים, וממילא הנושא ידעך.
    ב. גם אם כן זה עדיין לא מצדיק פתיחת פורום מיוחד בשביל תגובות כאלה, הלא כן?!

ועוד משהו.. אתה טוען שזה כביכול בגלל שרק אני אוהבת את זה.
    אז נכון, אמרתי גם בהודעה הראשונה שזה הנושא שאני הכי אוהבת, אבל ברגע שמנהל ראשי נוסף מסכים איתי(אושרי), פראגער, ועוד מספר משתמשים.. זה לא מביע על משהו?
    זה לא מעיד על כלום מלבד על כך שישנם עוד אנשים שחושבים כמוך, ועדיין אני חושב אחרת :\

באותה מידה אני יכולה להגיד שלא צריך את פורום כותבים לשליט, ושאפשר לפתוח דברים עליו בדיבורים
    למה לא? אה?
    עקרונית את צודקת.
    אם לא שבפורום כותבים לשליט היה ערך סמלי ורגשי לא היה נפתח פורום מיוחד לנושא.

אוקיי, אני חושב שדיי מיצינו את העניין, מקווה שהובנתי ושלא נחזור על עצמינו לחינם.

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,845 | הודעות: 8,173,432 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect