בפברואר אני בן 15 ואני מניח שהמנרגלים ביניכם נרגלו גם בגילאים האלה...
מתי גילית להורים? הם עלו על זה לבד? מה הם עשו?
![]()
|
|
אני גיליתי להם בערך גם בגיל 15, אמא שלי כעסה אבל ידעה שגם אם היא תאסור עליי אני ימשיך לעשות את זה.
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
בגיל 14 אמא שלי עלתה עליי שאני מעשן היה לא נעים...לא סמכה על חברים שלי שחשבה שהם מדרדרים אותי..(אתם יודעים הורים,למרות שזאת הייתה יוזמה שלי לעשן נרגילה בכלל ואני הבאתי וקניתי אחת)
בגיל 16 הבאתי נרגילה לבית כבר ולא ממש דיברו רק פרצופים.
בזמן של היום לא נראה לי שתהיה בעיה למישהו בן 15 להביא נרגילה לבית שיש מודעות כזאת גדולה,פעם כמעט כל ההורים חשבו שזה סמים או משהו כזה שראו את זה אצל הילד שלהם.
לא מדברים על זה
פשוט יום אחד ההורים רואים אותך עם סיגריה ביד וזהו...
אני מעשן מגיל 13 ולא סיפרתי להורים מתישהו איי פעם עד עכשיו, הם פשוט יודעים ואני מדבר איתם על זה אבל לא הרגשתי צורך לספר כי כבר ידעתי שהם יודעים רק חיכיתי שיתפסו אותי ושהם יגדו משו לא אני..
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
אין טעם לבוא ולספר, זה סתם יעשה מזה עסק מיותר,
מצד שני אל תטרח יותר מידי בשביל להסתיר, פשוט תזרום תתנהג נורמלי כאילו ההורים לא מהווים איום או מקור השפעה על העישון שלך,
תחזור מידי פעם עם ריח וכשישאלו אותך תסבן אותם בצורה שתיתן להם לאט לאט לקלוט את המצב,
כך תגרום להם להבין שאל להם להתערב בעניין :\
נערך לאחרונה על ידי ישראל; 08-09-2011 בשעה 09:22.
בגיל 14 התחלתי לעשן
אמרתי לאמא שלי ,
"אמא אני מעשן כבר הרבה זמן מעשן נרגילה וזה לא גורם לי שום דבר אני ממשיך לעשות פעילות,לומד והכל.. רק פשוט לפעמים אני מעשן כדי לשחרר לחצים\עצבים.."
היא אמרה לי ידעתי שזה בסוף יבוא אבל אני מבקשת שלא תבוא יום אחד ותגיד לי שאתה מעשן דברים גרועים יותר..
חח קניתי יום אחד סיגריות בקיוסק והיה שם איזה מישהו שקנה סיגריות והוא היה עם הבן שלו (ילד קטן). אז הבן שאל את אבא שלו אם הוא יכול לקנות גם לו, והאבא אמר "זה רק כשתגדל".
true story