אוקיי, אז אני כבר אומר שאני שונא פייס, אבל מה לעשות כשאין זמן לצאת אז אני עושה שטויות ברשת.
אז החזרתי את הפייס שלי אחרי שהוא היה מושבת, המצאתי פתיח (מאוד בינוני אם לומר את האמת), לא חשבתי יותר מדי על הפתיחה כי רציתי לנסות משהו שהוא יחסית לא כזה טוב דווקא, על קהל רב של בנות (רק על HB8 ומעלה).
אז הינה מה שקרה: שלחתי את הפתיח לשתיים, שתי התגובות היו קיצוניות...
בחורה א':
אני: "היי, אני בדרך כלל לא מוסיף אנשים שאני לא מכיר (עדיין לא באמת הוספתי אותה), בכל זאת רציתי לדעת אם יש בך יותר מיופי חיצוני...
אני מנצל ת'הזדמנות ומבקש דעה נשית ניטרלית - את אישה/נערה/ילדה אני מניח..- נכנסתי ממישהי להריון, ואני לא יודע מי האימא!!! - (לא, זה לא קרה).
השאלה שלי היא: מה את חושבת/רושם כללי על גבר שלומד ריקודים סלוניים...?
אני בכוונה שואל אותך ולא ידידות כדי שלא יבלבלו לי ת'מוח ויגידו שזה סקסי רק בגלל שהן ידידות שלי".
הבחורה (HB 8): "או קיי , וואו דבר ראשון זה ממש מדהים בעינייאבל אני יכולה להגיד לך מהצד הנשי איך זה יראה , רוב הבנות ברור יגידו שזה סקסי וזה באמת מדהים ויש צד שיגידו שזה ' הומואי ' ..."
אוקיי, עד כאן בחורה ראשונה.
הבחורה השניה נפתחה בדיוק עם אותן מילים, וזה מה שהיא ענתה:
בחורה ב': "חחחחחחחחחחחחחח חפש תחברים שלך בסיבוב ידפוק".
קודם כל, היא לא יודעת מה היא מפסידה, דבר שני, אני רוצה להעיר פה לתשומת ליבכם שבחורות הן לא רובוטים שכולן אותו הדבר, מה שעובד על אחת יכל לא לעבוד על השניה, לכן פיקאפ זה לא משהו שהוא על בטוח (רק ברמות הגבוהות הוא כמעט, על בטוח).
תכל'ס, פתחתי ת'אשכול רק כדי לשתף אותכם, תגיבו מה שבא לכם, אני את שלי עשיתי. (לכל המתחילים - אתם רואים?... ניסיתי, דפקה לי יבוש, וזה לא בזין שלי לחשוב מה עבר עליה באותו הרגע, אז העיקר שתנסו, חוק ההסתברות עבד לי פה מצויין, שלחתי ת'הודעה ל15 בנות - עם 10 מתוכן אני מפלרטט בכיף בפייסבוק כל פעם שבא לי, משבע מתוך העשר, לקחתי מספר, ועם שלוש או ארבע מהן, אני עומד להיפגש לפי מה שזה נראה...).
דיון באן זונה אחושלוקי - שקשוקה, לכולם.

.
- נכנסתי ממישהי להריון, ואני לא יודע מי האימא!!! - (לא, זה לא קרה).
ציטוט ההודעה