קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [רכילות] מתי מתחילה עונה חדשה של בלו נטלי?
    על ידי brosley בפורום טלוויזיה ישראלית
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 13-07-2011, 16:04
  2. [מחר]עונה חדשה מתחילה
    על ידי British_Bloke בפורום אבודים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 06-02-2008, 18:44
  3. [מחר]התוכנית הכי טובה בעולם מתחילה עונה חדשה
    על ידי British_Bloke בפורום סדרות וטלוויזיה
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 09-10-2007, 21:00
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

עונה חדשה מתחילה באיטליה, נוצצת אבל פחות.

משתמש באטרף האוואטר של Pumba
    לייקים
    1066
    נקודות
    2,014

ברירת מחדל עונה חדשה מתחילה באיטליה, נוצצת אבל פחות.

נוצצת אבל פחות

אם לפני שנים היה ניתן לחוש מתח והתרגשות ברחוב האיטלקי ערב המחזור הפתיחה, וכלי התקשורת היו יוצאים במחולות עם אז השנה, יותר מאי פעם. אחרי השביתה שדחתה את את בעיטת הפתיחה בשבועיים, הליגה האיטלקית תצא מחר לעונה חדשה. הסריה A השנה משקפת יותר מתמיד את פרצופה האמיתי של איטליה. עונה חדשה מתחילה באיטליה לאחר שיובנטוס מתחדשת במאמן חדש, אצטדיון יפהפה וחדש ושחקנים חדשים ומעולים, אנדרה פירלו לאחר 10 שנים נהדרות במילאן החליט לעבור לגברת הזקנה, וויצ'יניץ' מרומא וארתורו וידאל המעולה. נאפולי לאחר הרבה מאוד מפולו כשהתחילו מ2004 שירדה ושוב עלתה לליגה העליונה גססה עד שולטר מצארי הגיע ועשה רק טוב לקבוצה לאחר שהשתמש יותר מתמיד בהמשיק, לאבצי וקבאני המעולים ועוד כל שחקני נאפולי שהביאו אותה למקומה היום. ולא נשכח את אודינזה שלדעתי קצת תיפול לאחר שחקנים מעולים שלה היו יותר מדי מעולים כשקבוצות כמו ברצלונה וארסנל קנו את שניהם ובנתיים אודינזה לא עשתה רכז גדול.

בואו נחזור ליובנטוס הנפלאה שרק התחדשה, ביובנטוס קרה משהו בלתי צפוי ומדהים, מאמנה החדש של יובה, אנטוניו קונטה ודל פיירו שיחקו יחד ביובה וקונטה היה הקפטן של יובה ולאחר שפרש הוריש לדל פיירו את סרט הקפטן, בואו נעבור לדל פיירו. בשונה מפרנצ'סקו טוטי ברומא, אלכסנדו דל פיירו לא כועס על אף אחד. כבר כמה שנים שהוא משחק בעיקר כמחליף ביובנטוס כשהוא מתקרב לגיל 37, דל פיירו מקבל בהבנה את המצב ואיך אומרים "זורם" איתו ומקבל את המצב ואפילו מרוצה ממנו. זו הולכת להיות העונה ה-19 שלו ביובנטוס וכנראה שגם האחרונה שלו, דל פיירו יהיה והיה השיאן, הסמל והקפטן של יובה.

ובואו נחזור לאלופה של איטליה, מילאן. החניכים של מאסימיליאנו אלגרי פתחו את העונה מצוין עם חזרה מפיגור בדרך לניצחון 1:2 בסופר קאפ האיטלקי על אינטר, משערים של זלאטן איברהימוביץ' והנסיך, קווין פרינס בואטנג. למרות זאת, מילאן מגיעה במצב לא אופטימלי למשחק עם חיסורים רבים. מארק ואן בומל, רוביניו, וההחתמות החדשות טייה טייוו ופיליפ מקסס ייעדרו בגלל פציעות. אליהם יש להוסיף את מתייה פלאמיני שייעדר חמישה חודשים בעקבות פציעה בברך. אין העונה פייבוריטית אחת ברורה. ייתכן מאוד שקרב האליפות יהיה פתוח עד למחזורים האחרונים. האלופה מילאן כמובן בתניים הקבוצה הדומיננטית והטובה ביותר בכל חלקי המשחק.

ונעבור לסגנית אינטר שלדעתי תגמגם מאוד השנה, לאחר שסמואל אטו עבר לרוסיה בשביל הכסף ורכשה את דייגו פורלאן הנדהרת שאני לא רואה אותו מצליח להסתדר בגיל 32 עם המשחק האיטלקי. ויש את רומא שמסוגלת לעשות דברים יפים ולהתפתח אך לא ברור איך יתפקד לואיס אנריקה בעונתו הראשונה.
    נערך לאחרונה על ידי Pumba; 09-09-2011 בשעה 16:37.

ספוילר:

לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה

2. קישורים ממומנים

AS Roma io non vivo senza te האוואטר של Erik Lamela
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    909
    נקודות
    58
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    AS Roma io non vivo senza te.

אחלה של דיון.

הליגה האיטלקית מאוד התחזקה אך מצד אחד מאוד התחלשה

אודינזה- מכרה את סאנצ'ס
    פאלרמו- מכרה את פאסטורה,נוצ'רינו,סיריגו.
    גם לרומא לא חסר- מנז',ווצ'יניץ',מקסס,דוני.

אך אם זאת הם התחדשו בהרבה שחקנים ואני נוטה יותר לכיוון של לאציו (כן כן אני נוטה לכיוון של אפילו שהיא אויבת של רומא) שהדעה שלי שהיא פשוט עשתה מסע מרקאטו עצום! עם המון רכישות גדולות שיוכלו לעזור לה העונה.

גם אינטר עשתה לא פחות וגם מילאן או יובה.
    כמו כן גם רומא התחזקה העונה (בעיקר ביום האחרון של המרקאטו) ורכשה כמה שחקנםי שיוכולו לסייע לה העונה כגון: סיימון קייאר,אריק לאמלה,בוייאן,גאגו וכו'...

אני צופה השנה ליגה דיי צמודה ואני מקווה שבסופה נראה אלופה חדשה והכי חשוב שלא תיהיה כחולה~שחורה או תכלת~לבן.

בקשר לרומא, יש הרבה דאגות לכך שלוצ'ו לו יצליח, הוא צעיר מדי,הוא משחק לא נכון (כמו נגד ברטיסלבה) אבל אני בטוח שזה יהיה שונה, רומא התחזקה ביום האחרון של המרקאטו והביאה שחקנים שיוכלו מאוד לעזור לה.
    אני חושב שאם לוצ'ו יעשה את ההרכב הנכון,יגבש את הקבוצה,יתמוך בהם,שהקהל יתמוך בו וגם בשחקנים אני בטוח בטוח בטוח שאולי לא נזכה באליפות (בכל זאת אימפריה לא נבנת ביום אחד וגם לא תהרס ביום אחד) אבל מה שכן היא אולי תצליח.
    כי אם רומא תחזור לזמן של ספאלטי (מי שהיה רואה משחקים באותו זמן) היה יודע שרומא שיחקה את הכדורגל הכי יפה באיטליה שזה נבע מכך שהיו מלא דאבל פאסים,כניסות מעולות,שערים יפים,מתפרצות טובות כאלה שאי אפשר לעצור.
    נערך לאחרונה על ידי Erik Lamela; 09-09-2011 בשעה 00:52.
    Erik Lamela 8

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

אחלה של סיקור,צופה לעוד עונה של יובה של שנה בינונית,פשוט לא מבין את ההנהלה,אם הם שאופים לבינוניות שרק יגידו..

בלאי
    להתראות נעורים, שלום אהבה.
    האוואטר של Michael
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    1078
    נקודות
    418
    משפט מחץ
    וזה שבתי כנסת פתוחים בשבת זה פייר?

כל הכבוד על ההשקעה קובי .

הליגה האיטלקית איבדה מהערך שלה לפני כמה שנים , ובזמן האחרון יש קצת התפתחות בעיקר בשל קבוצות כמו לאציו שגודלות ומתפתחות והדרבי המילאנזי שנהיה ברמה יותר טובה בשנה-שנתיים האחרונות .

יובה לפני הירידה שונה לגמר מיובה אחרי הירידה , ונראה ששום רכש כבר לא עוזר לה . נקווה שהדור החדש ביובה הזקנה ינהיג אותה ויוביל אותה למסע הצלחות כמו לפני הירידה .

4 הקונטנדריות שלי העונה הן מילאן , אינטר , יובה ורומא , וברומא נקווה שלואיס אנריקה יסתדר בעונה הראשונה שלו .
    מתוך: כלכליסט
    ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען

משתמש כבוד האוואטר של -HAIM-
    שם פרטי
    חיימוביץ
    לייקים
    1234
    נקודות
    83
    פוסטים בבלוג
    77

הליגה אני לא יודע עם היא נחלשה, אבל אי אפשר לדעת.
    כמובן ששחקנים הטובים נרכשים ע"י ידי קבוצות חזקות מאירופה אבל יש שבאים אחרים. למרות שאני לא חסיד של הליגה האיטלקית,.
    אני מאמין שהיה מאוד מעניין שם.

תודה קובי על הסיקור / דיון..
    נערך לאחרונה על ידי -HAIM-; 09-09-2011 בשעה 20:27.

משתמש ותיק האוואטר של DeadByApril
    שם פרטי
    ניקולאי
    לייקים
    770
    נקודות
    31

דיון מעולה קובי,אני לא ממש אוהב את הליגה האיטלקית אז אין לי ממש מה להגיד

קבל ח"ח

קרדיט לFRENZY

משתמש כבוד
    MHFC 1913
    האוואטר של -Max-
    לייקים
    503
    נקודות
    6,557

כתבה נהדרת של מנחם גנץ, יפה שהשקעת ופירסמת אותה פה אבל תן קרדיט.

יובנטוס תחזור להיות קבוצת צמרת בליגה ותתמודד על האליפות עם מילאן שתזכה בסופו של דבר, ובשנים הבאות השליטה לפי דעתי תהיה כבר של יובנטוס.
    אינטר אכן ירדה מנכסיה ואני לא חושב שהיא תהווה פקטור במירוץ לאליפות אבל אני בטוח שהיא תסיים במקומות 3-4 ואולי גם 2, רומא עם כל הרכשים ועם המתיחת פנים ייקח לה זמן להתחבר ואני לא צופה שזה יקרה השנה, רומא תיאבק עם נאפולי על מקום במוקדמות ליגת האלופות כשגם אודינזה יכולה שוב להפתיע ואסור לשכוח גם את לאציו.
    בעונות האחרונות כמעט תמיד הייתה קבוצה מפתיעה שנתנה עונה מעולה ולא צפוייה והתברגה ב5 המקומות הראשונים, השנה אני חושב שזאת יכולה להיות פיורנטינה.

לייקים
    1066
    נקודות
    2,014

ציטוט נכתב במקור על ידי -Max- צפיה בהודעה

יובנטוס תחזור להיות קבוצת צמרת בליגה ותתמודד על האליפות עם מילאן שתזכה בסופו של דבר, ובשנים הבאות השליטה לפי דעתי תהיה כבר של יובנטוס.
    אינטר אכן ירדה מנכסיה ואני לא חושב שהיא תהווה פקטור במירוץ לאליפות אבל אני בטוח שהיא תסיים במקומות 3-4 ואולי גם 2, רומא עם כל הרכשים ועם המתיחת פנים ייקח לה זמן להתחבר ואני לא צופה שזה יקרה השנה, רומא תיאבק עם נאפולי על מקום במוקדמות ליגת האלופות כשגם אודינזה יכולה שוב להפתיע ואסור לשכוח גם את לאציו.
    בעונות האחרונות כמעט תמיד הייתה קבוצה מפתיעה שנתנה עונה מעולה ולא צפוייה והתברגה ב5 המקומות הראשונים, השנה אני חושב שזאת יכולה להיות פיורנטינה.
    לקחתי קטעים של נדב יעקבי, לא יותר.

ספוילר:

משתמש כבוד
    MHFC 1913
    האוואטר של -Max-
    לייקים
    503
    נקודות
    6,557

ציטוט נכתב במקור על ידי Alexis Sanchez צפיה בהודעה
    לקחתי קטעים של נדב יעקבי, לא יותר.
    זה של מנחם גנץ, לא נדב יעקובי.

לייקים
    1066
    נקודות
    2,014

זה של מנחם גנץ, לא נדב יעקובי.
    אתה מתבלבל ידידי היקר.

ספוילר:

AS Roma io non vivo senza te האוואטר של Erik Lamela
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    909
    נקודות
    58
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    AS Roma io non vivo senza te.

בדיוק כמו שאני חושב וכמו שאמרתי, קבוצה לא בונים ביום אחד. או יותר נכון אימפריה לא בונים ביום אחד.
    Erik Lamela 8

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 05:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,557 | הודעות: 8,173,144 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect