אתה יכול לצפות בעמוד זה בכתובת http://www.iatraf.co.il/content.php?...הטופ-5-!-*
אתה יכול לצפות בעמוד זה בכתובת http://www.iatraf.co.il/content.php?...הטופ-5-!-*
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
|
|
הראשון מדהים
סקרילקס D:
אם להגיד לכם השיר שהכי התפרסם אצל סקרילקס ושיצא הכי מוכר ברשת זה: Scary monsters and nice sprites
זה מה שאני חושב.
נערך לאחרונה על ידי xMusic; 10-09-2011 בשעה 01:34.
וואאווו לא חשבתי שיש עוד אנשים שאוהבים דאבסטפ וגם אני הכי אהבתי את השיר הראשון שמעתי אותו ישר אחרי שהוא יצא התאהבתי בו
אויייי האחרון זול הופה בעצם לא חחחח רק ההתחלה מגעילה ודי עם הסירנהההההה כמה אפשר???
בנתיים 4 פעמים הוא עשה אבל אהבתי את המקצב
6 פעמים סירנה! וזה רק החצי
הופה סיימנו את זה ב6 סירנות חבל כי הוא הרס את השיר
Flux Pavilion - I cant Stop
Mt Eden - Omen (bootleg
the best!!!
חח אני חושב שיש דאב סטפ כלכך הרבה יותר טוב.!
חבל שזה מה שאתם משקיעים בו יותר !
WTF IS THIS SHIT
שמעתי את כולם. החזקתי את עצמי מלהקיא. יוצא לי דם מהאוזניים ואני לא מרגיש את יד שמאל.
יש לי חשק עז ללכת לחרבן.
אני מכיר את האחרון של PRODIGY. איך אפשר להרוס ככה שיר?
סקרילקס הכי תותח!!!!!!!
וskrillex vs.transformars נראה לי הכי מוכר...
סצינה מסריחה של מושפעים שלא יודעים בתכלס מה זה מוזיקה אלקטרונית.. מזל שאינפקטד הוציאו 2 קטעים דאבסטפ של דקה מהאלבום החדש שיצא אשכרה הם עשו את זה רק בשביל להגיד עוד פעם הנה אנחנו אינפקטד והנה אנחנו בועטים את כל הסקריליקסים המעפנים האלו הצידה
תשמעו הם פרסמו את זה בדף פייסבוק ישראלי שלהם לא מזמן
אך... כל כך קל להרוס מוזיקה כל כך קשה ליצור
למה להרוס כזה שיר טוב של prodigy ? בכלל למה להרוס את הסצינה האלקטרונית עם החרא בצלחת הזה?
ומי שבא לו לזיין את השכל כבר הייתי ב100 מסיבות שהיה בהם לפחות סט דאבסטפ אחד ובכולם אשכרה רואים על הקהל איזה מוזיקה מסריחה זו גם מי שמשחק אותה אוהב את המוזיקה בתכלס לא יודע לרקוד את זה כל אחד משתנזל לו כזה לא יודע איך לאכול את המוזיקה
מי יכול לשמוע מסיבה שלמה 12 שעות את החרא הזה שעה הקהל כבר לא סוחב
הייתי בעוד 100 מסיבות שאשכרה איך שעלה הדאבסטפ היה סט אחד ובמקום להמשיך לסט דאבסטפ ה2-3 לא היה טעם כי נשארו אולי 5 אנשים ברחבה שגם הם בכוח חברים של האומן
בקיצור רואים שלאט לאט המוזיקה הזו נכנסת לסצינה אבל בתכלס המוזיקה מסריחה בהגזמה
אני מקווה שכל האומנים הטובים לא יפנו לז'אנר הזה ויזניחו את מה שהם עושים.. לא שיש יותר מדי דברים טובים בשנים האחרונות =/
הראשון מוכר וחייתי ביותר..
skrillex תותח חחח![]()